26 november 2011

Skydds änglar.

Nu har vi börjat med skydds änglar. och dom här säljer vi för att bidra med pengar till Barncancerfonden.
För dom pengar vi kommer att sälja för kommer hälften gå till material kosnader och andra delen till barn cancerfonden som kommer att stå i Cassandras namn så alla kan gå in på hennes fond och se hur pengarna växer. Vi kommer inte att ta någe för arbetes vi lägger ner. På så sätt kan vi lägga mera till barncancer fonden.

Hur används de pengar som samlas in?
Pengarna används till forskningsanslag, utbildning, administration, information, insamling och till att driva Almers Hus. 
Även så vi med barns som har drabbats kan få göra någe roliga aktiviteter. 

Så här har ni en bra julklapp/ present / eller till dig själv och samtidigt någe du kan använda och bidra på en och samma gång. Kan det bli bättre.

Bilden till vänster är med budskaps ring med någe mera på som du kan ha på halsband. Vi har inte så mycket hemma ljust nu men kom gärna med förslag.
Dom med svarta kullor var snyggt till kille men så klart passar en tjej. Man kan få med läder eller vanligt snöre. 100:- plus porto på 6:-

Bild två,  små änglar passar med som hänge på halsband. 50:- med snöre eller läder till kommer 10:- pp 6:-

Bild 3 , Stora änglar 60:- snöre eller läder till kommer 10:- pp 6:-

Maila gärna in och beställ det är för en bra sak.

Hjälp oss att få flera att köpa varför inte kolla på jobben sälja där man jobbar eller till släkt och vänner och förklara vart pengarna går. hjälp oss att komma utt med vårat budskap.

25 november 2011

Det var ett tag sen man skriv att man sovde dåligt. i natt var en sådan. maxi har varit orolig till och från under natten  . sen men man som har insjuknat i gen med värdens huvudvärk och det är från nacken kan vara bakterier på balans. och det ska vi försöka fixa genom att gå och knäcka rygg och axlar och nacke. Sen hade han ont i halsen efter våran promenad i stormen. så hade han feber frossa i natt. så han sover än och kommer att få vila mycket idag så han blir frisk fort.

Barnen är lika pigga som vanligt så i dag blir det massor av kaffe för att hålla sig vaken.
Nu är vagen klar kl 00.30 så satt allt som det skulle och den var näst till hell torr. Så dig blir det en tur med den kanske kan gå och handla lite ost i gamla stan Blomsterpralinen heter det och deras vitlöksost är den godaste vi har ätit.

Sen ska vi sätta upp hylla sen handla lite så mera om det senare hej så länge.

24 november 2011

Vindskydd

Som sakt så har vi handlat en ny vagn och i denna får man inte plats med två åkpåsar . så jag funderar på köpa vindskydd men vet inte om man kan få tag på vind skydd till den färg jag har på vagnen... så nu hittade jag en som sydde överdrag / vindskydd till dubbelvagnar.

http://www.babyattitude.se/

Torsdag,

Blir så less på allt men inge att göra åt det utan att gilla läget.

Denna vecka har cassi klagat på huvudvärk i gen och detta är veckan efter cortisonet. Det gjorde hon förra gången med mådde illa och kräktes några gånger. och under dessa tider så vet man ju inte helt om det kan vara magsjuka eller inte. Men hon kräktes i morse sen gick det över så vi tog stick i fingret. och under tiden vi pratar med Maxis läkare kräks hon igen. så vi fick för illamående och den la man på tungan så försvann den skit bra och smakade inge sa Cassi. Hon kräktes under tiden mannen var och hämtade bilen, sen kom vi hem och efter det så har vi tagit lungt och hon mår bättre. Så i morgon blir det att åka och köpa ut för illamående som man lägger på tungan. hon ska få för illamående innan hon lägger sig.

Som sakt hade vi träff med maxis läkare i dag, och vad sa vi där ?
Han är så gammal man får göra en magnet rönken på  maxi som allt handlar om att man måste söva dom. men han sa att det spelade ingen roll om vi stressar och gör en nu eller om vi väntar tills han blir 2 år för ljust allt ser man inte för hjärnan växer fortfarande.
Men måste få säga det ingen .
Någon frågade mig om Maxi verkligen hade en cp skada och i dag var jag tvungen att fråga och det hade han på höger sida visar och känns det mera. Ingen vet att hur mycket eller om det blir stora men framåt i livet ingen som kan svara på, allt får man ta efter hur han växer , men nu ska vi träffas i feb, mars får vi se vad vi då ska hitta på och hur han mår i alla tillstånd. När tror man att han fick det,, troligen i slutet av gradviteten  tror han är mest troligt, Hade han fått det under förlossningen så hade han varit mera livlöss när han kom men det var inge tecken på det det. han skrek och fick sina poäng som dom får när dom födds.

Vad kan vi göra för att hjälpa honom är att läsa och prata mycket med honom , talet kan ju vara senare än på vanliga barn, så vi får se vad vi kan behöva för hjälp med det om talet.  vi ska sjunga och vara tydliga och fortsätta strecha honom, Så allt får ta sin tid nu kan vi bara göra allt för att hjälpa honom. men ni som träffar honom ser kanske inte ser hans handikapp och att han är inte som alla andra.

Wille fick vara hemma i dag. Dagis ringde och berättade att dom började få kräk sjukan på alla avd så han får vara hemma och troligen blir det så under dec månad med ,,,, får helt enkelt se.

Vi köpte en ny eller begagnad vagn i går kommer med bilder senare ljust nu tvätter vi klädsen till den,

22 november 2011

Min pärla är nu såld till ett underbar familj som väntar till ökning. på mindre än 24 timmar så var den borta. en lättnad att det gick så fort.

I går måndag så var det stick i fingret o sen lekis och träffade några från canerfonden och det vart ett trevligt möte. fick lite akteviteter som vi kommer att göra under året 2012 samt lite vad som händer denna månad som kommer. Ser fram i mot allt.

Sen blev det bara slappt hella dagen sålde ju vagnen så det var allt på denna dag.

I dag tisdag så sitter man och kollar förfullt på en ny vagn samt då en bil men inge än så länge. har en vän som ska sälja sin emma kanske får se om det kan vara någe ska bli roligt o få titta på den.

Vi var till jysk och köpte jul gardiner men det passade inte så mannen fick lämna tillbaka så fortsätter att söka efter fina gardiner och jul pynt.

20 november 2011

Denna ska säljas.

Denna pärla ska nu säljas ramen är från 2009 Men sitt och syskon delen och syskon sufletten är ny.
Från 2011 följer även med 2 sido väskor ett stort regn skydd som passar med syskon sitsen , Och sen även en ligg del som du kan använda från födsel.





Phil & Teds Vibe Paket: Vagn + syskonsits + dubbelt regnskydd!,
Vibe är en smidig och lättmanövrerad singelvagn som enkelt kompletteras med en syskonsits. Med liggdel kan den användas redan från barnet är nyfött. Superb design och fina tyger i klädseln. Lätt aluminumchassi. Fotstöd i plast. Stor sufflett  Lätt att fälla ihop med två spännen, 

- Formanpassad sits med hög komfort.
- Steglöst liggläge.
- 12-tums luftfyllda hjul.
- Maxbelastning om 20 kg (35 kg med syskonsits) upp till 4 år.
- Kan även användas med TravelSystem.
- Säkerhetscertifierad enl. EN188:2005.

Bredd: 64 cm.
Vikt: 10 kg utan syskonsits.
Mått hopfälld utan hjul: 75,9 x 55,8 x 21,8 cm. 

Drömma sig bort.

God morgon/ lunch. 
Dagen började med att vi gjorde oss klara för att åka och kolla på bil men väll tog och svarde det att man måste boka och vi kanske kunde komma i kväll men då ser man ju inte hur bilen ser utt. Så vi får se hur detta slutar. 

Sen en annan sak som jag med känner och skulle vilja är att kunna åka bort med min man och fira lite av våran 10 års dag som var i okt. samt att få ladda batterierna  
En vännina var till egypten för någon vecka sen och ska kanske ta en till med sina barn. 
Avis det är man för vi har inte kunnat göra någe under hela sommaren . 
Och att åka utomlands får man väll fortfarande dröma om 
Kommer aldrig få barnvakt under en hell vecka. 
Men om någon eller några kunde så skulle dom få se oxå hur vårat liv är under en vecka. vilket kanske kan vara nyttig med att se all stress ,oro, sorg, samt glädje i mellan åt. 

Får fortsätta drömma.