20 februari 2010

Odd Molly

153- Voile short dress choclate
1,899,00:-
220 - Duvet rose tunic dark red


1,599,00


265- Fonda Coat - pink
1,899,00:-


248 - Livingloving dress - rouge
1,599,00:-


005- 100g Frill I/s Top - Pink
799:-


233 - lovely knit Cardigan - Love
1,699,00:-

262 - Bronte shirt - Almost black.
999:-

Molo





















Lindex

Lindex Shop Online - Scarf
99:-

Lindex Shop Online - Örhängen
39:-

Lindex Shop Online - Topp
149:-

kan det verkligen finnas mera

SNÖ
Allså i dag blev det att hålla sig innen och barnen med mannen fick gå till affären för att handla snär fru han har hihih,
Så nu är maten och fikat över så nu kan vi bara slappa fram till middagen sen blir det myss i soffan med baren ska få lite ost bågar så det tycker dom är gott,
Får se om man kanske ska göra någe med barnen kanske ta fram kritorna.

19 februari 2010

sommar drömmar

Sommaren är ju inte precis bakom hörnet och väntar vilket jag börjat känna mig lite instängd vill komma utt mera vill inte sitta här inne vist man man ploga sig fram i snön men det tar på en att gå när man nu är gradvid så i stället så drömmer man sig bort till sommarn.

Vad är det då man drömmer om?
Vi vill göra om på balkongen till sommarn så vi kan sitta där oftare och kanske till och med äta om det är så pass fint. men vi har en möbel som sitter i hop med ett bord och det tar inte så stor plats men det kan man inte äta vid så vi kollar runt lite men det finns inge som skulle passa oss till våran balkong sen så har vi hittat vanligt bord och stol som skulle passa och som är lätt att torka rent och ställa undan under vinter. Vi har samma bord som är på bilderna fast den största och då får vi plats 6 st och deta vi tittar på är för 4 fast vi snart är 5 så får vi plats så deta är nog någe som kanske kommer att stå hos oss i sommar.




Måste visa vi gillar dom här färg glada stolarna så någon av dom här blir det nog lutar nog mera mott den gula , kul med lite färg!




Det kan ju bli lite små kallt att sitta så någon färg glad pläd vore trevligt att värma sig i.


Tycker denna lyckta är så fin så såna här kommer det att bli att hänga och ställa på golvet när då inte barnen är vakna så klart....

ikea redskap


Vi har så mycket påsar i vårat skafferi och deta skulle vara snyggt att ha i stället och då ser man vad det är i burkarna...
En ny sallad skål vore roligt


Lite färg i skålen är roligt!!



Jag gillar att baka så deta skulle vara bra att ha när man väll gör någe kreativt.

Tårt underlägg


Snurr bricka för 79:- ...



Jag har en liten plats vid min disk bänk och där skulle denna passa och få lite extra plats från bordet när man är många ...
449:-

ikea barn

Denna säng är vad Wille ska få sen och dela med sin bror eller syster sen..

Bara gillar tyger med färg...




Ikea frukost redskap.

Jag bara gillade den här koppen och för 5 :- så kanske det inte är den bästa men den skulle passa i mitt skåp.

Te kanna vill jag ha för jag skulle vilja göra mera än en kopp och kanske flera som vill ha så skulle denna kunna vara någe för 99:-

Den här kaffe kannan fasn i två färger men jag gillad denna färg bäst och vi äger ingen kanna så jag ska nog skaffa denna för den passar i våran färg skala och den var sött i modelen.





Vårblommor



Blommor med färg är fint hemma.








17 februari 2010

lite babbel hihhihih

hoppar över titel i dag kommer inte på någe passande idag så kommer våran vovve flytta hem till dannes pappa och ska bo där vilket är skönt att veta att man känner den nya ägaren samt att man kan träffa henne fortfarnade. men det är så klart blandade känslor men mäst nog en lättnad kanske man kan säga.

Barnen är på dagis och efter det ska vi åka och lämna henne så får se hur cassi tar det men det hon själv säger är ju att farfar ska ha molly så får se hur hon reagerar i morgon när molly inte är där hon brukar vara. Vi har förvarnat på dagis att det kan bli mycket prat om molly så dom vet hur dom ska ta det.

Nåja nu ska jag hjälpa mannen men maten nu så det bli lag med cocos samt brocollia så det ska bli gott..

Måste få säga att jag sitter och väntar till kl blir ca 15.35 i dag för då ska jag buda på en speldosa till spjällsängen som jag hoppas kan få runt hundra lappen med frakt då ...

SEn fick vi reda på en rolig sak av farmor i går men det vill jag inte skriva om än här men det kanske kommmer mera om det i framtiden.

15 februari 2010

att vakna

Mannen kom inte hem förren kl var 4 inatt och katterna hade fått filt och vatten ...

Cassi kom upp när danne kom hem så henne fick man bråka med att hon skulle gå till sin säng hon tror man kan sova hos oss men det blir tajt med tre barn i våran säng . så det för är det slut på det nu.

sen kom hon vid kl 6 och skulle sova men nä och då blev det så klart tårat och skrik men väll sen somnade hon nog om måste ha gjort sen så kom hon igen innan kl 7 sen så skulle hon visa att hon hade fått på säg kläderna själv o sen kom hon för strumporna. och det är så jobbigt. men vaknade ändå rätt oki i dag men två koppar kaffe i kroppen så är man väll på ge. mår bättre i dag inte seg eller så men det kan ju vänta på några sekunder. lill mannen sov länge i dag nästan till kl 9 men då hade vi stängt nästa båda dörrarn hellt vilket jag ska göra varje dag om det är så att han sover bättre han vaknar lättare av ljud.

Nåja ska väll skriva till min handläggar nu så han vet att man gör någe här hemma och inte bara slappar.

Hur ser eran dag utt?

14 februari 2010

La Redoute.se

KlänningKlänning
799:-

TunikaTunika
199:-

BaddräktBaddräkt
199:-

SkorSkor
899:-

alla hjärtans dag

Alla hjärtans dag idag.
I dag är det exat 4 år sen vi fick hem vår Molly och hon blev en del av våran fam. men idag så kom vi överens om att det inte funkar med 3 barn och hund vi hinner inte och allt går ut över henne. Vi känner att det bästa frö henne samt för oss är att hon får komma till ett nytt hem och det kanske blir lättar att veta att hon kommer till någon vi känner som kanske ska bli dannes pappa som ska ta henne för dom tycker så mycket om henne .. hon är inge problem hund alls det är inte därför vi gör oss av med henne det är tiden som inte går ihop.
Så bäst för henne och oss är att hon får flytta men flyttar hon till honom så kommer vi träffas än då så på det sättet känns det skönt och tryckt.

I dag så har man inte mått så vidare var hos Bella och hennes fam. i går lördag och det blev det fika samt tacos och så mycket gott dom hade gjort för att vi skulle komma och så mätt man blev… och full rulle hela tiden 4 barn och 4 vuxna sen blir det 4 vuxna och 6 barn… huvodet kommer att falla av… eller så är det för man är ovan .
Men jag har mått skit till och från ögon är tunga och allt är bara så trött samt. Men mannen var dukigt som damsög golvet och så …
I dag blev det vofflor till lunchen men frukt och glass och middag blev det potatis med lövbiff och sås så det var gott som mannen jobbar natten id ag så blev det inte nåde avancerat . Men vi fick oss en lite stund med jordgubbs mousserat vin /Alco fri och kex och ost men sen kom lille herren upp men det gjorde inge. Så nu sitter man här själv och inte gör någe och ska väll snart gå och lägga sig så man orkar med i morgon med som mannen jobbar senare än vanligt i natt och sover längre då eller vi får väll se kanske kommer upp till lunchen som han sen måste ställa om sig till dag igen.
Jag ska skriva brev till min handläggare på ams i morgon och berätta hur det går sen ska jag höra av mig till min pappa pm jag kan få praktik där. Sen får vi se vart dagen tar mig jo tvätt finns.

Jo mannen kom hem från att varit ute med Molly så sa ha att det fans två katter i våran trapphus och det gjorde det och dom var små nästa som katt ungar och inge här har katter så som man vet så får se om man vågar öppna dörren för dom kan ju springa in om det så vill.

Nåja god natt och sov gott.