26 juni 2010

så trött oc vårat fel

oj oj då... inte bra inte bra.

Bror och ans flicka var över dom gick väll hem runt kl 23 i går men mannen ochajg var inte trötta vi gick till sängen kl 01 men tror vilåg och snackade till närmare kl 2 sen bara efter en alv timme upp igen för då ville maxi ha mat sen så vart den en gång till så många timmar sömn i dag blev det inte vist så gick danne upp kl 6 och gav maxi mat och sen har han varit vaken.. men hittade honom sittandes i soffan sovande barnen satt på vadra sida och tittade fint på barn programet.

I dag är det en lung dag kommer nog gå till lekparken för att hitta på någe med dom.
Önskar man hade en bil så man kom någon stans lättare .

vidio blogg 2

nytt försök

dagen efter middsommar

Middsommar


Hej hej ... Dagen började med god lätt lunch som sen slutade men att vi gick till vilsta och kolla de på middsommar stång men ingen dans ingen av banrnen ville så blev vi sen bjudna på mat men barnen var inte alls någe sugna mera än på det goda som fans . Det blev ett glas vin vin till maten .
Ska berätta att jag inte hel ammar maxi för han äter mer a än vad man har så han får mera ersättning och innan glaset så ammade jag honom ...sen blev det inte förrens i natt så jag ammar honom inte om jag dricker. Så ni inte funder på vad man är för mamma .
och drikan på bordet är 2,5 så där är det samma sak att jag ammande innan ...
Känns konstigt att förklara sig men heldre det att förklara än att folk går och tror att man är en dålig mamma som driker som ammar men så är det inte.

24 juni 2010

första vidooblogg in lägget


Frasiga havregryn pankakor blev det till lunchen idag lagom mättande samt goda och enkla att göra och barnen gillar dom ...
Recept på dom kommer här.
4 dl mjölk eller filmjölk
1 ägg
1½ dl Axa fiberhavregryn
1 dl mjöl
½tsk bakpulver
2 krm salt
Stekning smör eller margarin
Vispa alla ingredienser till en smet och låt svälla ca 10 min
Bryn lite smör och häll i lite smet och bre gärna utt det lite som den inte flytter utt som vanlig pannkaks smet, stek på svag värme på båda siderna.
Smaklig måltid eller mellis

gårdagens bilder och i dag




21 juni 2010

rice.dk/

Jag sitter och läser en blogg och jag tycket så mycket om hennes blogg samt allt som hon gör och alla desss färger vilket jag med skulle vilja ha men inte blir av. Men här är hennes blogg Tipsy Tessie Hon hade åkt till danmark och stannat i hennes favo affär och så klart så tittatde man på deras hem sida och hittade massor av fint och så mycket färger... titta in ni med .

http://rice.dk/









omröstning vilken gillar du bäst?

1:an
2:an

3:an



3 veckor

Tiden den bar snurrar på och dom bara växer så man får krupp men ser ju på våran älsta nu hur stor hon är och snart är maximilliam där han med... nu är hans namn papper inskickade och jag hoppas dom god skänner deet samt dopet är bestämt för kyrka och datum.

lite bilder från kalaset


blandat

ett kalas av klarat då allså i går sönd med tårta pch massor av presenter så det var lyckat och s¨skönt när allt är över näste kalas aktigt är då maxis dop som är den 25 juli så det är ju rätt snart.

Mannen är n sjuk igen en veckas träning på jymet slutar med flera dagar i sängen av sjukdom så det är jobbigt så nu får han snart hålla sig hemma så han inte blir sjuk så peppa peppa ta i trä att vi adnra håller oss friska från hans mördar basiller.