16 mars 2012

Min lilla fjäril

17 mars ett år har redan gått.

 Dagen som denna är känslosam. För exakt ett år sen så var vi och fick lilla beskedet att dom misstänkt att cassandra hade cancer. Vi fick även träffa läkarn och ingen förvarning så berättade och hela världen försvann under ens fötter. vad fan är det han sitter och säger och inte fick jag ringa till mannen heller innan. det fick man göra efter och ännu i dag är jag arg på läkarna ljust för det. att min man inte var med.
Kortet över var när vi var på akuten på kvällen på onsdag, hon var så liten och så blek. och smal.
 Så stolt mamma och pappa som har en sådan duktigt dotter och för första gången skulle ner till sovdoktorn.

Våran lilla starka pippi här får hon present av dagis och hon sitter och öppnar här är kortet taget inom 2 veckor. för 3 veckan var hon kort och tuss löss i håret.

Så i morgon är det den 17 mars och exakt ett år har då passerat och detta har varit en jobbig proses för oss alla att lära sig att ta tabletter och alla dessa mediciner som hon måste få och sen må som man gör efter alla cellgifter. Man tror fortfarande inte att det är sant. men sanningen i vit ögat så har vi klarat den värsta biten och nu snart ska vi gör över till ett annat schema. och hålla tummarna att cancerna aldrig kommer tillbaka någon sin och att hon får vara frisk.

Så tankarna snurrar och man tänker på alla som man har träffat, med samma sjukdom som cancer.
Cassandra mamma och pappa älskar dig. Puss

balkonginredning

Tycker det är tråkigt på våran balkong , vi har en rätt stor ändå för att vara hyres men har noll till fantasin till vad man kan göra det lite mysigare.

Hittade denna till balkongen och sätta blommor i på lagerHaus 
Med passade krukor till. 

Denna var med fina med lite färg från jysk. 

Dom här är med från jysk ska köpa lite lyckter det är fint när mörker faller ner. 



Fina bilder på Cassandra



Vi var ute och for för några veckor sen ,  och sa att jag skulle visa vad vi hade hittat för någe.
 Katrineholms resan med bilen och slutade med en fika på ica maxi och kollade in bok rean och deta kom vi hem med. och favvo boken är nog Willes gruffalo boken
 Långa resor behöver man någe att sysselsätta barnen med och denna paket fick följa med hem. så första resan med film gick kanon bra. bunkrade upp cars film och godis och 20 min in på resan så sov barnen . lika blev det på hem färden.
Mina älskling är denna fina maskin. Min vanliga visp är trasig och sen min mixer lika så, Får stå och göra grädde för hand om man nu ska göra någe smarrigt. så denna fick följa med hem så nu kan det bakas bullar som kakor och så klart göra grädde.