8 maj 2013

mera fint från ikea


    

japp mera fint som skulle passa hemma.
Ramar och ljushållare skulle vara fint i sovrummet. Så dom skulle få följa med hem till mig.

Barn tavlor i fina färger och mönster skulle med vara roligt. lite mindre barnligts tema mera större renare färger på möbler och sen ska jag byta gardiner och så behöver båda barn rummen mera blommor i fönsterna och vad är då inte super bra som konstgjorda blommor. Fast cassandra ropade en dag och sa att hennes blomma var död i hennes rum ( konstgjord blomma) och då sa jag bara att den inte var äkta inge mera om det. tills sen på kvällen så berättade cassi för danne att hon hade vattnat hennes blomma och vad vi skattade, så nu har hon lärt sig att visa är levande och behöver vatten och vissa behöver då inte någe vatten.

5 maj 2013

ikea vändor...

god kväller.

Helgen har nu passerat och vad har vi gjort vi har fixat och donat hemma . vi var till ikea två gånger en gång för att skaffa en ny cykel till mannen sen så ett skåp till mig till badrummet vilket blev kanon bra så nu ser det renare och fräschare ut. andra resan ditt var för min skull då var det färg till min vad? Frågan i helgen var var någe som är mitt ska bli vad? Rosa en rosa cykel ska lägga upp den i morgon på fb så får ni se hur den blev.

Har även fixat maxis stol och den blev svart och snygg så den är klar och står på sin plats.

Nu är det bara sovrummet kvar så får se om det blir nästa månad vill ha en ny säng ändra hyllor tavlor och lite små plock så får vi se hur det blir.

LEIRVIK Sängstomme IKEA Utnyttja utrymmet under sängen med sänglådor.
VARDÖ Sänglåda IKEA Förvandlar utrymmet under din säng till en smart förvaringsplats. Locket i textil håller dammråttorna borta.
sängförvaring under kan vara bra att ha. 

ULSBERG Avlastningsbord IKEA