14 december 2011

Överaskningen har kommit, samt prov svaren. från lunchen så låg dom på 0.7 så får se vad dom säger om ca 40 min om provet. jag hoppas det blir resa hem i morgon men som sakt man vet aldrig.
God morgon ,,, här startar dagen med redan bra värden 78till 1.0 så det är bra. eller kanon får se hur det ser utt på provet som tas kl 12 nu på lunchen kanske ligger lågt redan då, sen har vi ett test i kväll med kl 18 . så vi får se kanske kan åka hem i morgon vem vet.
Cassandra vill skicka dagens roser till sin pappa. 
Puss till pappa från Cassandra

13 december 2011

En mysig lucia dag,

God kväller sent som sent och nu tänker jag stänga av och säga god natt,

Porvet som togs nu kl 18 var på 78 så lågt har hon inte legat på länge så långt låg det första gången vi var på högdos, så jag hoppas att vi kanske kan få ta bilen hem på torsdag men det är klart kanske förmycket hopp,


Men fast vi är här så har vi mycket att göra , Målar verkstaden kommer kl 10.30 sen ska vi ner på våran 3 student möte och prata lite med dom som utbildar sig. så vi får se vad dom säger eller frågar ..

SEn har vi en överaskning som jag inte vill säga vad här på bloggen men en rolig sådan.

Så tack och god natt!
Nu är det värsta över för cassi. vilket är skönt eva o eva var det som tog och det gick kanon och häromdagen så berättade jag för eva att det alltid har gott dåligt här samt svampen gillar inte cassi, men i dag blev hon ledsen innan och sen när vi väll tog så vart hon glad i gen och satt så stil och fint. Så nu kan man tänka bort det, SEn är droppet på dom sista dropparna i guld Medecinen , så vi ska snart ta bort den.

Nu kan man låna ds spel på av delningen barncancerfonden har köpt in vilket tycker jag är kanon, många olika spel men roligast var nog tomas toget , så får nog kolla med tomten om det.

Nähä nu ska man ta och äta lite mat så hej så länge,

tisdag

God morgon tisdag.
Vi fick se ett lucia tåg på avd och det var mysigt.

Måndag då började bra sov länge och skönt. op kl 8.15 kom ner försent som den som skulle ta oss han inte så Håkan fick då följa med oss ( han som följer efter oss säger cassi) A ni som har hört om håkan så vet ni vad det handlar om. nåja fick springa i långa koredoren som vi var försenade-.

Op tog ca 30 så fick jag komma ner. och där nere fick vi vara ca 2 timmar sen upp och dirket efter ville cassi gå till målar verkstad som kommer på måndag målade två hjärtan och sen vidare till rummet.
Högdosen började i rätt tid och inge illa mående än och hon har ätit i går en men i dag så inge mera än några pinnar. Men går dagen var bra. och i dag känns det som en bra  dag. och en bra start var lucia tåg här på avd.
så nu är det bara väntandes tider som gäller.

12 december 2011

Och har inte haft tid eller orken att blogga men här kommer det ,

Började redan i lördag att Fick reda på att cassandras bevis på taxin hade gått utt och trodde inte man kunde få taxi. men fick ringa till barn ietuna så fick dom beställa sjuktaxi. nog om det, Sen då så ville vi åka redan kl 15 så vi hade god tid på oss och tur i det att vi gjorde som vi gjorde.

Kl 15 står taxin uttanför och det är en buss med bår och allt. så sätter och och börjar åka och det vart ått fel håll mot tuna park blev det tänkte att han behövde tanka men nä,,, han åkte vidare till max och där stannar han och hämtar uppen äldre åker sen vidare till munktel lämnar där och sen vidare trodde vi kl är nu då 15.30 nä då ska han tanka bussen och sen vidare till uppsla och klockan rullar på.

Ni alla som åker eller har åkt så uppsal så innan man kommer helt till strängnäs så börjar han sakta ner så man funderade på vad han höll på med, Då vänder han sig om och han är då klart utländsk med en jäkla brytning och säger att han måste vända och ta en annan bil, för batteri lampan hade lyst den senaste timme,. Ska man inte ha tänkte på det innan ,, och då fick vi vända om och ta en bil som var is på ruttan och iskall att sätta sig i
Fick även väcka cassi som hade somnat. och nu har vi byttit bil och kl är nu 16.30 innan vi kommer från stan för även denna buss måste tanka.

Antingen så får jag såna som inte pratar och kör alldeles för fort eller såna som flörtar innan dom ser att man är gift. och denna flörtade , vet inte varför men det 'är 3 chauffören som frågar om cassi är min dotter eller om vi känner varandra på andra sätt för dom tycker jag ser så ung ut, Denna trodde inte att jag var äldre än 17-18 år gammal när jag berätta hur gammal trodde han inte på mig.

Under resans gång fick jag värden konstigaste fråga, Han började fåga en massa om sin dotter och hans förra tjej hur det är att leva i svergie att man inte kan tro att man kan leva på samma sätt här som i deras hemland.
Han berättade att hans gammla ex fru hade hittat en neger som han då kallade honom kommer från norge som hon har varit och hämtat och som nu värkde bo hos ex frun och min scufförs dotter och det var där allt började. Han ville höra hur en svensk mamma såg på saken och vad jag skulle göra . allt kändes skit konstigt och jag ville bara kliva av. Nåja jag hoppas man slipper detta nu är det bara två högdoser kvar efter denna.

oj nu blev det ett långt inlägg och mera om måndagen blir det i morgon måste lägga mig för att orka med nattens kisserier.

11 december 2011

God morgon pappa!

Dagen bild är då till pappa, Vi har sovit gott och cassi vaknade som vanligt och ville se bolibompa redan kl 5 i morrse. Men nu är vi redo för sov doktorn och nu blev det i stället för kl 8.15 blev det 8.30 vilket inte är hellt gallet, skönt att det blir på morgon i stället för eftermiddag. som det brukar bli,