23 januari 2010

??

Mannen står nu och diksar vilket jag skulle göra men orkar inte bråka med honom om det.

I dag är vi bjudna till min pappa kl 14 och sla äta potatis gratäng med kött ska bli gott så det blri väll att vi sitter där ett tag men känner rikigt itne för det det men skönt att slippa laga mat.

trött seg vad mera kan man vara ?

Somnade tidigt i går i soffan som vanlig som mannen satt vid dator och höll på ögonnen orkade inte vara vaken mera och kroppen är hellt paj på kvällarna orkar inte äns lyfta upp bena eller någe för det gör så ont i fogarna.

så jag gick och la mig och sen så sov jag vidare och vaknade kl 6 för då ville cassi kolla på tv vilket jagi nte tycker for hon springer bara fram och tillbaka till oss. kl 7 vaknade den andre med och så d så berättade jag att jag hade sovit illa samt sprungit till barnen under natten vilket han slipper som han ligger innerst. så han gick upp och jag låg kvar fast man fick sova till kl 9 så skänner jag nu som kl är snart 11 är lika trött och kroppen värker.

i bland önskar jag bara att mannen själv kan få känna på hur det är att gå som gradvid samt då få ont i kroppen till och från .

22 januari 2010

förnyelse

och det behövdes har viljat göra någe me vad ... kort hår vill jag inte ha sen färga vill jag inte få sen så var det bara toning kvar och så i dag blev det det. så lite klipp och färgg känner man sig som en annan människa så här kommer förre och efter bild Det blev lite mörkare och det syns och ser bättre utt i det verkliga livet.

21 januari 2010

kan vi ha försvinnit

I dag så gick jag i tid till dagis men det tog väll tiden att komma hem. ... vilket då gjorde man orolig som F*n hemma ...

Jag fasnade först och snackade med dagis lärarna sen så fasnade jag med bella och vi snackade på så kl drog i väg och hennes man hade börjat sökt efter henne på mobilen och jag hade inte min med mig. men när hon kolla sin mobil var kl 15.30 o barnen slutar kl 14.
Vi gick ått var sitt håll väll på vägen träffade jag på en vännina stannade och snackade med henne väll står där så kommer nästa som man känner ... så då fasnade man lite längre .. väll man kunde gå så vart kl lite över 16 innan man klev innaför dörren och mannen var så orolig hade ringt dagis och frågat om man var kvar men nä där i från hadem an gått. sen så ringde han sin mamma om jag hade gott till henne och hans tankar for runt i lilla huvodet. men väll hemma så var han myssig ,,,han hade varit orlig och trodde det hade hänt mig eller cassi eller barnent i mag så jag inte kunde ringa men så det får man inte göra om allså ,,,måste ta med mobilen nu så han kan nå mig.


Satt och funder mycekt på vad man väntar på i magen och tankar går väll till tjej efter att man har mått och magen växer som den gör men ul säger någe annat att det kanske blir en pojke ring teste säger två saker så nu varj ag tvunge att testa den tredje och det var kinaesiskt utt räknare och det visar sig då på min ålder och allt att det blir en kille till frå se om den stämer om några veckor när den vill komma utt. sen hjärt ljudet som ska lyssnas på nästa vecka.

v 22+2


Foglossning kanske redan och ont så man inet kan gå normalt redan skitt jobbigt måste prata med barnmorskan om det kanske kan få någe tips eller hjälp för nu fick jag ont fast jag sitter ligger och går den lilla bitten till dagis.

Lite bilder som kommer försent.

Vi var och grillade tillsammans med grannarna men stakars dom som hade stått där så länge meb vi tog nog med oss det kalla för det var mycket kallare där en inne i stan. men några korvar slank det ner i magen,


Tisdagen den 12 jan så tog vi bilen till lager och kollade lite men det fans inte mycket som vi hittade men lite så två thigts och ett linne skitt billigt och sen på hm i tuna blev det en kläning/tunika samt två par örhänghen och allt på rea på hm.
Första babys plaget är köpt och det kan ni se bild kan knappt tro att dengår så fort som det göra denna gång hinner liksom inte med..

18 januari 2010

nu börjar vi igen

Har haft uppehåll över jul lovet i alfall med sjukdommar men nu så i går efter allt lek och stång så hörde vi att wille började hosta och så klart blev det senare värre så han fick sova hos oss hade ingen hosta alls på hella dagen men sen blev det värre vid efter 21, så nu får han vara hemma med oss för jag tro inte han orkar med tempot på dagis.

Så en dålig mamma då kanske någon tycker med han får följa med till ikea och byta in ett bil batteris som måste in nu annars får vi inte bytta tillbaka till pengar.

S¨å ser våran dag itt vi ska åkta till västerås och ska köpa en byrotill hallen som den som stod har vi vårat och cassis i sitt så då fans den inte någon till hallen och vi behöver en till babysens kläder så det är vad som det ska hända i dag


Vad ska ni göra i dag... läm,na gärna någe spår så kanske jag tittar in hos dig!

oj oj

vad det är roligt att få träffa lite nytt folk som vågar träffa oss och våra barn kanske för dom har egna barn. fikat blev fruksallad med grädde skitt gott trevligt skratt vi bordet alltidg fel.

Alla leksaker åkte nog fram och dom var nog i farten helle tiden ... men mott slutet märkets det att frukt sockret var på väg nber och mera tårar och så kom fram.

Nu har dom åkt hem och vi belv så sugna på spicy hot efter att dom hade berättat att dom hade ätit det här i helgen ... så nu vet jag inte vad jag ska och välja,

Hej svejs måste gå barnen bråkar och mannen ska laga mat ocg dottra mi har bajsat ...vill att hon ska kunna gå på toa nu och då menar jag NU!!!!!!!

dagis träff

I dag kommer en gammal klas kamrat med sina två barn som går på samma dagis som våra barn över och fikar och leker lite ska bli roligt ... frågar man cassi om det ska bli roligt så blir svaret (NEJ)

Så här ska det hakas lite frukt med utt vispad grädde som fika i dag så det ska bli roligt kanske kan komma någon bild senare ...

17 januari 2010

sunbyholm näste

Känner inte alls för det när barnen bara bråkar och allt är fel och dom vill göra som dom vill.... kan man få dra täcket över huvodet idag och inte kliva upp.

känns mindre roligt att nu åka och ställa sig och grilla korv och så är wille lite snorrig och gnällig cassi vill inte göra någe som vi vill ... och snön yrar som fan ljust nu så tanken att ställa mig där är nej tack!

nä vill bara inte göra någe, kan man skänna så uttan skam .