6 november 2012

Att städ grejor kan kosta och att man i mellan åt behöver köpa nytt att lägga pengar på städ grejor är mindre roligt.

Våran damsugare har då pajat i hop så vi har tejpat den för att kunna använda den och efter några min så poppar luckan upp sig fast den är hell tejpad så nu är det letande efter en billig sådan för vi gav mycket för denna och den höll då inte många år. så nu får vi se vad mannen min hittar.

Här hemma är det sjukstuga för oss andra 4 vi är hostiga rakt i genom så vi alla går nu på olika hostmedeciner så får se när detta kommer att je sig så denna vecka inge dagis.

Nu har man kommit till en punkt av hostigheter så man tror lungorna ska sunder men men jag hoppas deta ger med sig.

Mångaundrar nu om vi har fått någe prov svar om cassis knöllar och NEJ det har vi inte fått har ringt själv till uppsala och som senast i går så skulle sk lämna en lapp till läkarna så dom ska kolla hur det går för dom som undersöker deta. Cassandras värden låg på normalt i måndags men ändå blir det prover på måndag för att kolla om hon då i stället ligger för lågt eller normalt.

Danne var även på barnhäsovården och pratade med en dam och hon var så snäll och ville hjälpa oss på alla sätt med cassi . så nu har hon redan ringt till dagis för att se vad dom kan hjälpa oss med samt pratade dom om nu cassandra kommer att gå ett år längre så kommer hon alltid vara ett år äldre än alla andra och det vet vi men vi måste tänka på hur ho mår nu och inte om 10 år framåt.

Jag har även kontaktat ffkassan i går och hon berättade att hon hade angätt att jag vore få 1 fullt och en 25 % ersätting så nu skulle det ha varit klart som i går men det var det såg hon på sin dator så hon skulle putta på ärendet lite för jag har ändå väntat sen juni så det är 6 månader sen och inte har man sätt att det händer mycket.


Så detta är lite som vi har ljust nu att göra och det vi tänker på.