7 november 2008

änu en stressig fredag

I dag är det fredag och en strssig fredag desutom.
Hella nate har cassi strullat till och från mitt i allt ville wille ha mat så upp med honomoch ner med honm upp för att ta cassi så ner i själv i sängen så väll upp sen på morgon äta frukpst och börja göra tårtor till dopet väll börjar så ringer en vänninna frågar om man ska med mer på stan och ta en fika väll där så strullar man med alllt ... där efter skulle vi till tosählla för att lämna in kläder och lite annt till loppas så hoppas man får lite sålt vore roligt men tog ett tag och lägga pp allt ... så i morgon är det söndag ska man åka ditt och hämta det man inte har sålt hur lätt är det att hurra sina kläder som maninte själv säljer så men men redan i mrgon måste jag veta vad jag ska ha med på dopet så men men skullle göra en snoddas men den bled det skitt med om jag inte såg att jag hade sattit den snätt i ungen så blev allt på en sida.

så det bliv skitt med all och allt som jag hade kvar hemma gick dtill den kakan så nu måste man köpa nytt om man ska göra en till .
men me annr så s får det räka .


Är bar så trött på allt så nu vill jag bara dra täket över huodet och hoppas på det bästa.

4 november 2008

vad är det för dag i dag .... tisdag änu en dag som går fort i väg ... Vad har hänt i dag jo då baka dag i gen . beskviven som blev skitt två olika resept och dom som smackde bäst blev skitt med smeten så vad fan gör man för fel 4 gången man försöker med dom men gick väll att äta än då .
Sen så skulle mannnen till affären och skulle handla jäst men det var slut så skulle hn handla choklad till sin mensiga fru men inte ens det fick man så nu gör han franska choklad tårta till en ... skitt gott ska det bli sen i morgonfår man väll springa till affären för att handla jäst.

Sern då ringde det på dörren här hemma och vem stod det där. Tele2 så nu har vi ändrat till fortare intrnet och sen så fick vi billigare tel så det sak väll bli bätttre får vi se.


så sitter man och tänker på detta med jobb hur ksa man klara sig ska man gå in personlig kk eller så för man starta eget vilket både mannnen och jag funderar på barn kläder så frå se om det är någe man skulle kunna börja med hur skoj skulle inte det var men mycket jobb men fan vad roligt.

3 november 2008

små ärendena klara.

id ag for vi till banken efter at vi alla hde gjort oss i orning satte in pengar vi hade fått för soffan samt diska maskinen ... 3000 rikar som nästa vecka for i väg ..
tredje natten på rad som mannen soverfrån kl 00,00- 06,00 vilke var skitt könt men mannen fick ta honom och sov till 8,30 så man får sova i alfall.
så inte ont i magen eller så bara att han är hungrig så det är bara att ge så är han nöjde så glad över att inte ha någe problem med honom heller ska snart få flytt till cassis rum så får dom dela så cassi inte växs lika lätt av wille så får se när han åker ditt snar framtidig ..som jag sa till mannen så vill jag att han sover längre streckor innan han åker in ditt så man vet så 3 dagar har gått så några dagar till så får se vi se att han åker in ditt... håller kollar runt lite om inredning till dom båda som dom kaske får egna rum ellers å blir det ett lek rum och ett sov rum... nu hör jag man dotter så ska gå och ta henne och vecka mannen som sover isoffan så skriver senare kram rka banan

2 november 2008

Vad kan man säga

hej hej igen fan i går gick allt som man ville fick både soffan och diskmaskinen i väg så nu fick man in lite pengar fan vad skönt...

fort senare på kvällen till min morfar och fikade och grattade honom så det var trevligt så nu i dag fick man sov morgon mannen fick ta lill mannen som vaknade nästan prick kl 6 första gången tänk om detk an hålla i säg så hella tiden så är deta inga problem då skulle man orka med en nr 3 men det får man väll aldrig av mannne så får nöja mig med 2 hare ju en av avarje nu så man får vara glad vilket jag är men en till kott vore roligt.
jahah vad händer idag då jo dannes syster i från örebro kommer om det inte är för halt på vägarna men så nu är det bara att sitta och vänta på att hon hör av sig så det blir att vi träffas.
Fick en kanon god frukost i dag ägg omelet med bacon och tömat som han sen stoppade in i ungen sen hade han gjort varma mackor så det var så gott och så hade han diskat och gör det nu igne så jag har inte behöft gjort någe än så detför hinner man skriva ngra radern . tills nu hadet blivit 13 rader så några hardet blivit .
Cassandra sitter och kollar på tv så det är lungt nu ljust nu och william sitter ähr och är nöjd med en hicka så det är som det ska var hemma .

jaja kommer lite bilder snart så hare gott.