12 juni 2010

lördag och sön

Regnig lördag lika med hemma hella dagen.

Gjorde inge specieltt för uttom min man som sökte förbrillt efter jordnöts smör och fick gå till 3 olika affärer för att hitta väll hemma så gjorde han en kanon god snikers kaka som det blev massor av kanske räcker till kalaset får se ... annars får han kanske göra en sats till för cassadndra blir nu 3 år på torsdag samt kalas på söndagen samma vecka.

I dag är det soligare söndag och inga direkt planer för dagen fins heller kanske så kommer min bror över för att se den lille sen får man se om någon mera kommer det får man se senare.

Annars blir det lungt hemma kanske går utt en pomenad om ingen kommer över i dag vill säga.

11 juni 2010

Hur lång tid

Hur lång tid tar det innan man får sitt barns person nr så man kan teckan försäkringar samt annat som ska göras ...

I dag ska det redan ringas till kyrkans hus för ska kolla om man kan få ha ett dop snart eller mera om 1 ½ månad ... att man redan planerar men det är så när man heter linda det börjas i tid. planer i dag var att åka ner på stan för att handla skor och byta pjamas som maxi fick förra helgen men som vi glömde när vi åkte ner i måndags. nu sover lill mannen och barnen har lekt en massa här hemma så det har skrattas en hel del...

Vad ska ni göra denna regniga dag?

10 juni 2010

kan man få hjälp??

Hormoner med massor av tårtar är det som kom idag med den förbannade amningen ..

Jag som vill amma och han bara skriker och bröstet värker ända in i ryggen .. vet att det fins nervär som kan göra ont och det fins medecin för det men jag hade inte den syntom man behövde för att få den utt skriven men i bland när man ammar så vill jag bar dö när det gör så ont.

Ringde till bb i dag för råd över hur jag ska göra för att lindra mina bröstvårtor samt då har jag ont i ryggen men som svar fick man bara ta en ipren eller alvedon så går det över men vad man vill ju inte gå på tabletter för att kunna amma.

Men läste lite nu att jag kan kanske har en liten mjölj stockning i enna och det får man hoppas snart går över så nu ska max få amma mycket innan natten är kommen

Sen så fick danne je honom ersättning i dag för första gången och det sköna med det är att jag ine var hemma för jag vill verkligen inte ge honom det men det behövdes oc nu har han sovit massor av timmar så snart dax att väka honom ...

9 juni 2010

vad tycker ni om kläningen

planerna är redan gjorda jag vet när jag vill ha dop och vart och så nu är det bara att ringa till kyrkans hus för att kollaom det går när jag vill får då ska det beställas dop kort så man kan skicka utt som det är semester tider.

Så hitta kläder till barnen sitter man och tittat på just nu och cassi hittade en kläning på lindex som hon ville ha så det kanske blir den som hon kan ha den på sitt kalas samt dop och farfars 60 år kalas.


Lindex Shop Online - Klänning

Lindex Shop Online - Cardigan

SEn ska man hitta någe till william och maxi ska dopas i wille kläder han doptes i .

Lindex nytt

Lindex Shop Online - Body

Lindex Shop Online - Body

Lindex Shop Online - Tunika

Lindex Shop Online - Tunika

Lindex Shop Online - T-shirt

8 juni 2010

lämnas

lämnas själv för fösta gången med 3 barn kändes först lite skrämande men nu känns det som det kommer att funka om dom bara lyssnar på en men vist harm an fått säga till dom och så men ändå har det funkat ...

Mannen har i dag lånat bil för att stor handla på willys och sen så kom det över mig att det bara är 10 dagar i dag då inräknad som cassandra blir 3 år vart har tiden tgit vägen ... så mannen åkte för att köpa plast talldrikar och sånt till kalaset som man inte vet när man har bil nästa gång...

7 juni 2010

måndagen

Glömde det som skulle göras i dag vilket var att lämna tillbaka pjamas som maximilliam fick i går av morfar och mormor som vi hade handlat samma så skule byttas och väll på bussen så hade vi glömt den hemma nåja det blev lunch och glass på stan. sen handla vi en stor saco säck som vi har i vardags rummet så samt en body och byxa till maxi ,,,

Farfar och marianne kom över och där fick vi lite emra kläder så det var snällt.

lite om förlossningen

Måndagen den 31 maj började inte som en vanlig dag här hemma redan på morgon kl 4 så vaknade jag av mera ont i magen som värkar men tänkte att det går väll över men gick ändå oc satte mig i soffan för att kolla lite på tv kunde inte sova men väll i soffan så kom värkarna med 5 min mellan rum och det höll i sig väckte danne och berättade att jag hade ont så han gick upp där efter kl 6 sen så av tog värkarna vid kl 10 ingeting kom vilket då vart lite jobbigt hade ju ringt farmor och min pappa så farmor var redan hos oss.

Jag hade tid hos bm kl 14.30 och änkte att den tiden skulle vi å på så vi åkte upp och ingeting kände man men hon klämde och tog hem och allt var bara bara hem och vänta på att någe skulle hända. aa vad blev det på vägen hem en prinsestårta och väll inne på barnens hus så kom det någon värk så där sins i mellan och danne frågade om inte jag skulle vänta i bilen eller så men envis som man är så nej vart det, var väll hemma ca 15.45 kl 16.30 så börajde det komma någon mera värk så där men inte så farligt men bara efter någon halv timme så fick danne börja klocka alla värkar så vi viste hur länge dom var och hur länge.

Kl 17.30 så orkade jag då inte stå utt med smärtan stod över våran sacosäc hemma och danne fick massera min rygg under värken och till slut fick han rigna förlossingen och nu var vi välkoma att komma , jag gick från parkerings huset till förlossningen och fan det gjorde ont.
Fick då komma in i undersöknings rummet och där så vart man läggandes på sängen med ctg men det gjorde för ont så det blev inge med det och där syndes inte värkarna som dom var innan. Men när jag stod upp så kom dom med tättare mellan rum ,, dom undersökte mig och då var jag uppen redan 5 cm vilket jag inte trodde så hem skickad blev man inte.

Sen så gick vi titt rummet och värkarna kom och lustgasen och yoga bilen fans där direkt när man kom in vilket var skönt. satt på den och gungade och mannen fans där som ett kanon stöd skulle inte klara det uttan honom. Natt personalen kom efter kl 21.30 så då kollade hon mig hur öppen jag var och då var jag mellan 7-8 och hon han bara ta av sig hanskarna och och ta på nya för jag ligger och säger att det trycker på för då tog hon håll på hinnan så vattnet gick och då kände hon igen och då vart det 9 på en gång och då fick jag börja lite lätt att krysta vilket vart svårt för paniken och alla kramper man har eller fick under tiden kom över en sendrag min foglossing som jag hade gott med så länge gjorde skitt ont.

Men från ingen stans så brukar man höra att dom barnen kanske har mycket hår eller inge hår alls eller någe men här han man ingeting eller så hörde man inge ting för man var hellt borta men efter att ha krystat 2 ordenliga gånger så flög han utt med en fart som jag inte han med allså 22,47 och så klart gråter man och är nyfiken på vad det vart denna gång och en vaker lite pojke under 4000g strecket.

Deta är lite av hur min och Daniels vakra son och barn nr3 tittade utt.

redan en vecka gammal