19 november 2009

vac samt doktorn

Ja i går onsdag blev en hel snurrig dag dagis ringde efter dom hade haft lunch och sa att cassi behövde komma hem som hennes hosta var ansträngande och samma dag ville jag komma till en doktor bara för att kolla att det itne var någe mera lavarligt bara en vanlig hosta som inte vill ge med sig av den host medicin vi hade hemma i stället blev det en skitt äklig som hon inte alls vill ta.

Efter besökte hos doktorn samt då hämtat nya hos medicinen samt då köpt godis som vi skulle vac mot svin infles så ville vi ge belöning ... så bilar blev det.
Till dagis vi åker och hämtar wille då dycker farmor upp på dagis hon var på väg ditt för att kolla om vi var där så klart .

Hon följde med och fika hemma hos oss packa in oss alla i bilen för att åka till pingvinen sen i kön gick det fort tog inte alls lång tid. själv fick man med ta den och fan vad rädd jag var värre en dom små... våra han knappt säga någe för dom var så innen i godiset .

väll efter det for vi till sko punkten för att handla skor till dom två små men till wille fans det inga men till cassi så detblev ett par där...

Sen så fans då inge till wille så vi gick till din sko där hittade vi gummi stövel med foder i fans inge bättre vinter sko eller vad man ska säga. sen så var det daxö mat så corner låg nära och bra så det blev det och sen for vi hem och det var nästan dax för sängen för dom små .. sen vart det slappa i soffan med ont i armen .

18 november 2009

Doktorn näste

Cassi har haft mera eller mindre host nu i ca 1 veckan tid var hemma förra veckan för hostan men det var bara tillfälle i bland hon hostade men i natt hostande hon mycket och sen tycker inte jag att host medicinen funkar så ringde för att få en tid till doktorn men jag hade tänkte hämta henne från dagismen dom han ringa mig innan så vi fick hämta hem henne stumpan ...

Så nu är vi snart klara för att åka och kolla upp om det är någe mera allvarligt eller bar en vanlig hosta vill ju inte smitta dom på dagis.

Wille är nu kvar och sover sin middag ska hämta hem honom efter besökte sen får vi se vad doktron säger om att vac cassi i sånna fall tänktes det göras i dag eller i morgon .

17 november 2009

vill med ha!

Min dröm är att få ha det så här fint på mitt bort och öppna spis som jag då en dag ska få.
men ljust nu är det är dröm som jag då en dag hoppas på att den ska bli sann.


från början till slut.

och ingen disk eller bänk disk maskin vilket då relaterar till att man får hand diska för 4 person samt då alla måltider. vilket är skitt jobbigt man bor i en stor läghet en fyra men det är så lång standar så inge disk maskin i sikte på flera år ... vilket är skitt det fins ju större lägheter med större fam tycker det vore ett måste att dom större lägheter får instalera,.
så vi har gjort lista över disk och tvätt samt städ får se hur deta kommer att gå!
Julen är ju snart här o egna trationer vill man nu har när man har dom små så vi in handlade 3 st till barnen vist i år blir det bara två men till nästa blir det tre strumpor som tomten får lägga en lite julklapp.


och nu har danne och ajg klippt och klistar till en önske lista till farmor och farfar samt faster så dom vet och ser hur saker ser utt... får se vad tomten kommer med.
Måste få vissa vad min lille man gör han kommer så fint utt från lekrummet och visar mig dockan han är så försiktig med den som den vore levande.

Var på min systers kals i helgen och då var man ju så fin cassi ville ha toffs vilket annars alldrig händer så hon var så fin säker över 1 timme hade hon det första gånge.

16 november 2009

inställt

Förra veckan satt jag på ams och gjorde säker mera än 10 tester vilket tog hella dagen i dag skull jag få resultat och så väll där stressat med två barn och man . och väll sitter där så säger hon att jag får komma tillbak en annan dag för hon hade dubbelt bokat mig med den andra killen som vafr och gjorde testen samtigit ... skitt tråkigt vad fan ska man göra tycker liksom att ho kunde göra hans resultat lite snabbare så kunde jag ha väntat eller så nä jag fick gå och komma i morgon vilket jag då sa att jag itne kunde för då hämtar vi barnen ungefär ...får se vad hon säger i morgon när ho ringer.

tävling

Är med och tävlar om att vinna 250:- present kort på O-Råsa vilket vore roligt om man vann fans mycket fint som jag skulle vilja ha .
Morgon i stugan ... frukost av klarat och nu står mannen i duschen ska snart åka för att knäcka nacken får hoppas det blir till detbättre.

Längtar lite till jul afton hoppas barnen kommer kunna gå på dagis och inte vara sjuka . så kan man jul pyssla lite hemma . ska baka lussekater peppakakor samt knäck och lite annat smått och gott ska och försöka mig på peppar kaks hus fast det blir nog fubb ..som är färdigt tryckt.

sen ska det upp jul gran och annat smått och gott,. skulle vilja hitta några jul röda gardiner till mitt kök , samt jul strumpor som ska bli lite som en tradition här hemma att man får en liten julklapp på morgon och sen senare kommer tomten... sen så ska barnen få läga kakor samt ett glas mjölk till tomten dagen innan och sen på morgon är det bara ett tomt glas med smulor på taldriken så det ska bli roligt att få ha egna trationer.


själv så får mannen och jag den bästa jul klapp den 22 dec då ska vi få se våran lille i magen ..vilket skäns skitt långt bort men det är ju snart här,

15 november 2009

v.13

i dag går man in i vecka v.13+0 så allså väntar vi en knotte till ...är så myssigt och så roligt... trodde inte man skulle bli 3 barns mamma men det har mannne då ändrat på.-... han har ju sakt bara att det blir två barn men sen i sommras så kom det jag har väntat,, att vi kunde börja förska till en tredje och första förökte vara bara ett test andra gången så tog det på än gång ... men trodde inte rikigt att det kunde gå så fort men det har det gjort.

Som vi skulle bort den 12 sep till grannar o äta så viste att vin fans med på listan så då viste jag att om det hade tagit kunde jag ha varit i veckan 3+6 så valet varat att göra ett test och svagt svagt visade det plus vilket jag hade svårt att tro så både manen och jag fick läsa många gånger innan till på beskrivingen men hur svagt det än visade var det ett +. grattis till oss..

Hem till grannar på middag sa inge drack inge kände mig dum bara men som vi inte hade kommit någon stans än så var det bäst att inge sänga som missfall finns med i det förfluttna.



Nu sitter man här och är redan i veckan 13. fan det går så fort. men har mått skitt i mellan ått och nu mår man illa efter att ha ätit lite yougrt glas så nu ska jag slänga mig på soffan och bara vara... så kanske det snart går över.

En sak till i natt födde min gymnasie vän en lite dotter Grattis. !

ändring ändring

Har haft blogg torka i flera dagor snart ca 2 veckor. vilket skäns skitt men det har varit mycket hemma med sjuk domar och så ... sen har jag velat ändra minblogg layout skitt länge så nu är det gjort så nu ska det sista göras...