13 maj 2009

myss pyss med mannen...

Onsdag är det men lill lördag kallas det.. och mannen sa att vi skulle myssa till oss idag så grillen på med bakpotatis. samt vinet blev det barnen sover sen länge chipsen fram och så mörka chokladen... Måste få vissa vårna vovve Molly som är över 3 år gammal.. våran lill råtta.!!

Så nu ska jag sluta blogga för idag ....
I morgon blir det besök till tandläkarn med min tand skenna sen hem sen så ksna vi till våran gammla hus där vi bodde som en gammal tant bor som vi fick så bra kontakt med så vi ska gå och hälsa på sen så i mrgon bitte är det skogen som kallar... så god natt hörs i morgon..

äppel paj

Jorde hemma gjord äpple paj och så god den blev...

lördags bilder kommer här!

Som sakt hemma hos en god vän och två bilder kommer det på det.!

12 maj 2009

inte haft någe lust..

jag har verkligen inte någon lust att skriva men nu smste det bli av...

Var hos min goda vvänninna i lördag tack så mycekt för den trevliga afton måste göras oss... men kannska lite mindre ost för min del tror att jag inte tål för mycket ,,,, Mådde så illa när jag kom hem.. men sen gick det över senare på natten..

Nu två dagar i ran kl 7.30 så är det promenad i skogen mindre por mat sen sallad på talldriken så nu ni nu ska kg bort...

I dag gick vi då lite längre men det känndes det lilla för det vara mycket höga bakar samt ner för så det ska gås flera gånger.

Sen blev det maxi och där handlades det lite gott hem så man har...

hare gott