21 augusti 2012

Gekås

Dom större är nu hemma så nu är det livat igen hemma,. mannen slutar snart jobbet och för varje dag kommer vi närmare våran semester vecka som vi ska till bringa i valberg.

under tiden får man drömma sig bort och ett ställe kommer att vi åka till och det är Gekås och sitter och tittar lite vad dom har haft och kanske har kvar vad vet man.

Här kommer lite bilder på vad man vill titta efter





Dom här skulle ge lite färg och lite nytt i våra skåp.

    sprits1 jun12
                                                       Lite bak grejor ska få följa med hem.

                              nagel7 aug12   nagel8 aug12
                                                            lite snygga Nagel och tillbehör.



20 augusti 2012

En snurrig måndag morgon började utan kaffe för min del  och det märks av ljust nu med lättare huvudvärk.

Buss till dagvården ihop med hundra tals andra skolbarn som var uppkläda för första skoldagen.
Min systers första dag på gymnasiet stora tjejen,

när vi kom till dagvården så klart stick i fingret och vi höll tummarna att det hade gott upp, vidare ner till lekis kollade om dom två älsta kunde vara där under tiden jag var till näkrosen med maxi , kollar upp om han utväxlar sig som han ska . sen ner till lekis i gen träffade på den gamla och griniga tanten.

När jag trodde vi kunde åka hem så vill doktorn kolla vidare på cassi ben på knölarna och sen mitt i allt så skulle mannen komma och hämta upp oss och då blev det sjukhus mat för honom.

ni har vi mer eller mindre vilat och bara tagit det lungt och tvätt och disk ska tas hand om så vi kan ta det lungt i kväll som mannen ska åka och träna.

I morgon är det dagis för mina älsklingar.

19 augusti 2012

God morgon,

I går fyllde mannen år så det blev glass i stora lass till fikat och sen så var vi bara hemma och tog det lungt inge märk värdigt. skönt det med, så lite rikare blev man så det kom i rätans tider som vi ska till Göteborg snart så då kommer det till pass.

annars är det söndag och snart börjar veckan ingen med måndag och stick i fingret. så men idag är det så att mannen jobbar och jag ska ta hand om tvätten, sen göra en lista på vad vi behöver med oss till Almers hus.