7 maj 2011

lite i egna tankar.



Utan dina andetag



Dagen börjar med ångest panik ledsen förbannad allt deta bubblar och bara blir för mycket nu nu med ekonomin och allt runt om ska fixas för det ska rulla på, men ändå får man bara tillbaka allt för det inte är rätt papper och så vidare varför ska det vara så här ????

jag älskar mina barn över allt och min man deta är någe som tar på ett förhållande.

 Alla har någe som hindra dom och andra har andra slags problem men om man någon gång hamnar där vi är det då det största problem man kan komma på.

råna eller inte?

Kan jag gå  och råna  en bank eller vad...

Mannen fick ett mail att bara att sita och betala tillbaka på förskott av lön , vad är besparingar för någe eller vad är det med sverige kanske man ska säga vi som redan ligger ner blir mera ner sparkad och sparkad när man redan ligger ner.

Och varför ska man behöva tänka på sånt här när man har någe hellet annat att tänka på vem hinner tänka och veta hur allt deta funkar ingen som vet knappt försäkringskassan sj vet vad dom ska göra för att hjälpa hur fan ska då vi veta hur vi ska göra och varför ska vi behöver lida uttan pengar och varför ska vi behöva gå till soc för att över leva varför finns det inte en livräna för oss som hamnar så hä,r alla har inte beparingar eller några rika föräldrar. dom som har pengar lever gott men dom som lever svensson är då fan inte alla rika.

Blir så jäkla förbannad på folk som sitter med helltids jobb och bara gnäller om pendling och att det är för lite i lön eller att man är borta för mycket eller att man måste ta med jobb hem eller att man måste åka och för att göra klart det man inte han med dagen innan . vill inte höra sånt jävla gnäll ryck för fan upp er ta mitt och min familjs ekonomi och vårat sett att leva ta vårat ansvar ta våran familjs problem så får ni fan se att vi lever fan ett mera och kompesserat  liv än vad ni kan tänka er.

Fan att få ett jobb  med en fast inkomst är det som vore det bästa för oss och att få ett vore guld och vi skulle vara så jäkla tack samma för det men dom som har tar inte det på allvar om man gnäller om det.

Gnäll nu men en dag kanske ljust du sitter där jag sitter och då är man tacksamm för det lilla  extra man får,
vill ge casii någe som hon kan ha på sjukan och ge wille någe för han är så duktig kille. men har man pengar till någe sånt (nej) har knappt pengar till räkningar och mat så skänn på den ni som gnäller.

Det någon kan hjälpa är att bidra med pengar. det är vad man kan göra för att hjälpa,

Nu har jag gnällt av mig vilket behövdes jag bubblar snart över med så mycket som jag bär på och deta är mitt sätt att säga saker som jag känner.

6 maj 2011

buzzador * 2

Fan vad skoj både mannen o jag med i samma buzzador kampanj samt jag är med i en med ansiks salva. så det ska bli roligt så nu hoppas jag att paketen hittar hem till oss o inte försvinner på vägen.


en rolig sak på vägen!

5 maj 2011

solen skinner

God morgon !!!

En strålande sol på morgon och 3 för pigga morgon pigga barn  redan kl 6 så hörde vi dom och dom kom till oss så det var bara att kliva upp. så nu är det frukost sen blir det sjukan jobbet. för ett stick i fingret sen blir det hem färd för att fixa det sista för loppisen i morgon så det ska bli skönt att få göra ordning samt att bli av med det mesta får man hoppas på ... och att det blir lite pengar.

4 maj 2011

inte eller inte

Sjukstugan näste.

Hostig snorig och så klart varm och kalll sä är det för mannen och mig barnen mår bättre.,

Så nu mår då inte cassi sitt bästa hon har då fått blåsor och dom gör väldigt ont så hon kan då inte äta. så det är en fajt hemma. Det som är om hon då inte äter eller driker så blir det en då kanske en knapp bild och visning finns det på min mans blogg.

Men det är någe vi inte vill göra men blir det ett måste så blir det en sådan.
Så nu hoppas vi på att det är snart över och att vi kan få någe som lindrar det besvär.

Dom kan fan bota cancer men fan inte blåser i munnen....

2 maj 2011

snöar 3 maj

Snöar utte är det fan i med sant.

och det fortsätter och det var ingen vaker syn på morgonen., I dag mår mannen sämre så han är inte alls pigg så det är tur att det är jag som åker idag. En sj är bara trött efter nattbesöken cassi ville ha maka kl 3 och maxi vaknade med då och fick välling så nu vill han ha sin frukost och vi ska göra oss klara så vi kan åka idag.

en grinig måndag

oki vem kan vara mera sura än alla idag är det måndag suror utte eller har alla psm på samma dag...

Fan hon i kiosken på sjukan var grinig och sen många andra fan så hella förmiddagen blev en grinig,

Alla utom cassi är mer eller mindre snoriga så det är inte mycket energi här hemme så det är tungt så pizza till lunchen blev det rent utt av slöhet. i dag fick vi reda på av dag vården att i morgon ska vi komma in för behandling så i morgon tisdag ska vi då åka eller cassi och jag så taxin kommer 8.40 sen så ska vi sätta men vembla plåster hemma så vi är klara när vi kommer upp så hon ska få en dos med cellgifter som tar 15 min sen är den klar sen blir det pigen i benet som tar ca 3 min sen är vi klara men vi måste vänta 2 tim så hon inte får någon reaktion på den så det är vikigt att man stannar så man kan få hjälp om det behövs.

Så nu är mannen på väg för att handla yoghurt och mjölk så nu säger jag god natt.

Och hoppas att tisdag blir e gladare dag.

1 maj 2011

Det är inte bara pynt uttan tårtor med.





oki och så klart ska det vara tårtor eller så ska det vara cheesceek som gäller och deta är lite av tankarna som snurrar. så får vi se vad det blir för någe blir lite överaskning.

Kalas tänkande.



Allså nu är det kallas som på räls och det är först maximillim den 31 maj sen cassandra som fyller 17 juni
Sen är det vi vuxna och det är inte någon ålder att firra sen så har vi wille som fyller 2 sep så man tänker och man önskar att man får till det så här snyggt och prydligt som på bilderna.


En uppdatering om cassi är att blåsorna har då blommat utt i munnen tungan så det gör så klart välldigt ont.
Hon är tröttare än vanligt välldigt svullen i ansiktet. så det är svårt att se hennes rätta jag i det, när man ser på gammal kort bra för 2 månader tillbaka. så är det svårt att känna igen henne. 
I morgn blir det jobb i gen då blir det stick i fingret så det hopps man attt det går bra, sen vet vi inte rikigt hur det ser utt om det blir behnadling med cellgifter eller inte.

LMFAO - Party Rock Anthem ft. Lauren Bennett, GoonRock

Big brother låten 2011 - Fest i hela huset

Jennifer Lopez - On The Floor ft. Pitbull

kanske ska önska skrivbord i födelsedag present.

Sitter och funderar på att sakffa ett skrivbort till cassi så hon kan sitta och pyssa och rita när som hon börjar bli stor min sessa. tänk redan 4 år snart nys en babys snart en trotsig tonåring.
Deta är några av valen av skriv bord från ikea.
O denna är cassi favo så deta är kanske någe som passar damens smak och rum.