18 juni 2008

Torsdag

I dag är det torsdag har inte orkat skrvit någe på flera dagarn...
I tisdag så blev min sdotter C hella 1 år stora tjejen ..tänk att tiden kan gå så fort än då. 17 juni 08
Av mig och D fick hon en gå vagn på sin 1 års dag sen hade hon fått tidigare tumme lisa dräkt men den är förtstor så den kan hon ha i höst sen ...










Vad mera har hänt i onsdag så var jag på dejt med J och Al vilket allidt är lika trevligt.
Gick till systembolaget tillsammas med Alco och dom gammla kännde inte så bra över det med med nubbe till sillen ville ju männen ha så man får väll ta det... Vidar eså gick vi på stan och kollade gick sedan till Åhlens och tog lite lunch vilket blev en hamburgetalrik och till barnen delade på en barn taldrik med köttbullar o pasta. vidar sen då jo då somnade båda flickorna så vi gick till 21an och tog oss lite glass tyckte vi försänade det så vi satt där ett tag vidare på stan så gick vi och tittade lite . väll skulle ta bussen hem så fick jag bråka med en tur tjej och hennes jäkla barnvagn att folk inte kan lära sig om tur och ordning på bussanr först kommen förts på är det som gäller nä inte hon folk och barvagnar som skulle av kom knappt av för hon stod och tryckte på dörren ...hattar sånt folk,. väl när man skulle av så fick man värsta blicken vilket jag gav känndes det som hundra gånger värre vilket mina små jävels horn dök upp.
Väll nere i barnvagn förrådet kom min man hem samtidigt så han hjälpte mig han sen drog till banken så kunde inte få en ny dosa istället blev det två pizzor vilket var gott vilken frossa dag för min del.

Ja ni är det som sakt dagen förre midsommar så det ska handlas lite i dag så får se när J ringer så vi kan planera lite. får ite glöma kamran i mrgon kanske kan ta med filk kamran med vore skoj att filma lite ...får se hur mana gör.