21 november 2012

vilken start på dagen

Vaknar av att mannen skriker från köket och frågar var spy påsarna ligger, För cassi kräks. Så upp ur sängen springer in i köket . Hon han precis berätta för danne att hon hade ont i huvudet och jag vet sen tidigare så kräks hon när hon får kanon ont i huvudet eller så kan det vara så att hon har så mycket slem som måste komma upp. Så i dag är det lugna dagen hemma så det blir då inte mycket bus och stoj.

Vi var till Clas ohlsson i går köpte ett vatten kompass så kan få raka hyllor och den funkade inte så lite på millimeter snett men det får fan vara det blev snyggt ska ta kort och lägga upp.

Vad händer för er i dag då. Jag hoppas mina pärlor kommer så jag kan göra flera änglar.

Mio Möbler. Hm.se


                99:-


            39:-



Letar för brilt över snygga men enkla kak burkar denna hittades på Hm' s hemsida. 99:-


 ljus lyckta på hms´.se 29:- st




Trött och sliten är bara för namnet . Har nu börjat somna illa på nätterna så för att kunna sova har det vartit min piller men är så jäkla seg på morgon av dom. Nåja hoppas jag kommer kunna slippa alla tankar och sånt när jag ska lägga mig.

I måndag var det provtagning i gen och hon låg då tydligen lågt fortfarande som vi ska ta mindre av tabletter.
Hon ser tröttare utt med så hon är nog lite på värkad av detta,
Träffade även doktorn i måndag för att prata om laktos på cassi men han vill att vi testar en vecka till och sen kör på som vanligt med mjölk och att se om hon blir dålig på någe sätt. sen var vi även hos logopeden så det gick bra ska träna på bokstaven V. Och en ny träff om 2 veckor.

Jag har även fått svar på mina böner. Jag har då fått rätt till att få ett fullt vårdbidrag på cassi ända fram till nästa år vilket är så skönt men att man sak behöva bråka i 6 månader för att få den rätt som man har rätt till.
Dåligt men nu kan man lägga detta bakom sig och blicka framåt.

Så våran belöning blev en smart tv 46 tumare så vi som bara haft små och gamla är detta en lyx för oss och barnen.