8 april 2010

mobilen

Deta kanske blir min i morgon om det stämmer med priset i annona bladet och om inte så blir det ingen .... men en sak är säker att det blir två färgad mobilen eller en färg var för vi har haft lika modeler och färger så vi har inte sätt skilnade på våra så det gör man om man tar rosa och svart.
HTC Smart
HTC Smart är en touchmobil med 2,8 tumsskärm, 3-megapixelkamera och operativsystemet Brew

HTC Smart har en skärm på 2,8 tum och qvga-upplösning, det vill säga 240x320 bildpunkter. På baksidan sitter en 3-megapixelkamera med fotolampa.
HTC Smart har stöd för turbo-3G upp till 3,6 Mbit/s vid nedladdning. När man skickar data är den teoretiska maxhastigheten 384 Kbit/s.
HTC Smart har operativsystemet Brew installerat och HTC´s gränssnitt Sense.


halv torka

uttan bil lika med halv låst kan man säga...

Att handla kräver så mycket tid av en om man tänker efter allså hur mycket man till bringar i affären... skitt jobbigt nu med när man är så stor om magen och kroppen skriker att man har ont.


I dag kom en vännina cia över oh snacka skitt fast det går så pass länge i mellan så hittar vi alltid tillbaka som det var i går och så snäll hon var så hjälpte hon mig att handla ... så vad hamnade man med hemma är två halv pigga barn som somnade på efter middagen och vill inte rikigt somna än men det vill jag ...mannen for till träning så själv är man och så trött i hella kroppen fot masagge vore nått samt rygg men det får man kanske flörta sig till.

I dag bestämdes att vi ska ner på stan och kolla in nya mobilen för våre ger med sig nu efter så där 5 år så där så det är väll dax ... så kanske blir någe med oss hem i morgon ....