10 mars 2011


allså en mjölk visade sig senare en choklad kaka i korgen ... var så jäkla sugen så nu blev det en sådan. och jag vet bella diet men vad fan det kommer senare.
Barnen är lämnade och lillen sover snart kommer mannen hem och i morgon ska vi ha mötet jag fixade så nu jäklar och jag får sitta med och då blir det inte en lung stund.
fast jag har sovit nästan 9 timmar så såg jag utt som 7 svåra år såg så trött och sliten utt sa mannen men med en kopp kaffe mår man nu fan bättre.
Funderar på att ringa min frisör och kolla klipp och tonings tid skulle vilja tona håret men fågan vad för färg är lite innen på lite rött toningt inte mycket men lite. tycekr det är så läker när jag ser. vad mera ska hända i dag städa kanske som vi ska ha mötet hemma och sen ta och reda på lite loppis saker sätta priser kanske inte vore fel .

9 mars 2011

fan och åter fan.....

Mycket fulla ord i denna blogg ljust nu..

Det fins visa stunder som är ljusa och til för 2 timmar sen är det mest mörkt och hat som känns.

Frågan är om han står på våran sida eller står han på fel sida. allt har en mening brukar vi säga hemma men som sakt vi som är längre ner har inte lika lätt mott dom som är mycket högre på en pedistall. tänk om jag kunde göra allt så skulle det kanske ine sluta bra men då kanske jag mår bättre av att få utt lite av det arga i kroppen . Allt deta är att man ska försöka klara sig själv men när det fins folk som gör det svårae blir man förbannad.

Så nu får vi se hur det slutar och så klart man blir arg när man tycker det inte händer någe.

7 mars 2011

nu har man anmält till ff och hoppas bara det blev rätt och jag kommer att vara hem till aug och det blev inte super många dagar kvar men hellt oki sen ska man själv utt och söka jobb.

Har även sökt om nytt lösen till barn omsorg och det ska snart komma på posten då ska jag ställa maxi i kö samt ändra inkomsterna.

SEn efter lunchen så ska jag ringa om två parkerings plats ått våra bilar vi har en men sen måste mannen ha en för fima bilen och det står dom för så måste få på olika fakturor får se om det går.

nu ska jag snart diska lite och plocka för snart kommer mannen hem och ska äta lite lunch kl 11 trevligt med sällskap .

6 mars 2011

mycket gjort.

God kväller.

Fan dagen har bara försvunnit men mycket gjort .

Började med att ha fått sovit många timmar och klarade att gå upp när den lille ville vakna.
Sen frukost intag sen tog jag hand om tvätten rensade utt kläder , som ska säljas.
Sen så plockade vi lite danne damsög och diskade och bytte gardiner.
Sen tog vi ått lunch kyklling och ris och grönsaker.
efter fikat en liten promenad området sen hem och stekte 2200 gr köttbullar så det blev det till middag och nu sover den miste för natten vi ska snart lägga dom andra och sen är det myss en stund innan vi ska lägga oss för danne ska jobba i morgon .

Ska tydligen hämta upp någon på tåget så sen blir det hans första arbets dag.