4 augusti 2008

söndags gott

I dag är det en skitt tråkig söndag somvanligt och vad kan man då hitta på ... syrran är över och stanna för natten .. så men mannen och jag bestämde att göra duble kakor och så bullar ...så man kan ha i frysen och ta fram... så dyrt i längden att gå och köpa och så är det godare med hem bakat.

Deta är skitt goda Dumle kakor...

Och sen massor med vanilj bullar för hella slanten och mannen var medoch bakade.

söndag och inte mycket att göra.

Så är det söndag i dag och tvätten kallar skitt tråkigt men ett måste vill inte komma hem och ha en massa tvätt om man måste åka till förlossningen så lika bra ta det nu.
Vad mera ska visa lite vad man har skaffat det sista till lillen babysen i magen .

Blev en amnings kudde och så en nalle en elefant C har ju ett lejon som är väll använd. sen så flaks borste och så blev det en flaska så D kan ge den lille mat oxå..
Oc så vill jag sitt abättre med babys i armen som man fick så ont förra gången medC så tänkte jag sätta utt en bild på magen i vecka 37+0 vad tiden går fort nu allså snart är man två barns föräldrar som jag inte har tänkt påså men det blir man jju vi kommer snart ha 2 barn vilket känns hellt otroligt skrämande men roligt samtdigt.

Man får ta allt med en klick spark i baken ... så är det bara kan ju inte redan nu säga hur detkommer att gå men snart är vi 4 vi som för två år sen snart vara bara 2 vad tar tiden vägen oxå... fattar inte mycket....

Sen kommer det lite bilder vad vi ska ha med oss till BB och så som är packat för den lilla och så lite saker till mannen så han klarar sig så inte han är för hungrig eller så ... bror lite på när man behöver åka upp så men lite godis ska med så det kommer senare det är redan upp ätit. Och såvet man ju inte hur lång tid det ka nta där uppe....
Mannen min har valt dom här kläderna när vi skulle köpa babys kläder och fick han sägavad som skulle med upp till den lille jag har inte varit med och lagt mig i så men är hel nöjd med valet.. hoppas denna babys inte så stor som C vad för då får den åka hem i någe annat för C fick åka hem i pjamas för kläderna vi hade medvarför litett ....

Det kommer att vara någon frukt med och godis till mig och så någe gott att drika.







torsdag morgon

fan vaknade av att ungen vill gå upp lite till sa mamma men det ville inte hon ... la mig och kollade på babis huset... sen frukost ochnu lekor hon själv tar utt allt från lek rummet men det får man väll ta får ta fram stora skyflen sen och sopppa in allt igen till hennes rum. :)

Hon har börjat prata mykcet nu inte någe man förstår precis men det är så sött ...min töss har blivit så stor ... älskar henne så ... hon har sina jobbaiga studer eller jagkanske känner så som är almänt trött nu på den storamagen och är så stor och tymlig men men två dagar kvar för D på jobbetsen 3 månader hemma med oss om inge annat kommer.
måste nu ta tag och packa för C och Min väska så allt är klart .

babyproffsen i dag

nu har man fåt vätat i två dagar för att åka till baby proffsen med mannen vill ha en anmings kudde och så en flaska till lillen och så en nalle så klart så den har någon egen ...

Man har jobbat över varje dag än så länge derför inte blivi någe bp vilket jag hoppas att han kommmer hem tidigare i dag som han började tidigare än dom andra och sen har dom inge jobbi dag men massor i morgon och fredag och fredag är hans sista dag får se hur det känns för honom på måndag att inte behöva gå någon stans förutom omvi vill göra någe kommer att vara konstigt för oss med som är vanna att var uttan honom och bara ha honom hemma på kvällarna ... såfår se hur detblir skriver väll mera om det .

nu har lill tössen lärt sig att komma upp i soffan villket skännt kostigt som man är så rädd att hon ska ramla men man får väll lära sig den hårda vägen . jaja skriver senare ska ge den lille lite lunch

barnmorskan i dag

jajaj nu har man varit på mvc och tagit lite prover och lite smått och gott.

blev ett blod prov som man är negativ så det är med till förlossningen . sen så tog vi HB som hade gått från 100 till 105 så det är ju bra.
Fick en tid för ul som jag är rädd att deta barn ska bli stort på slutet som min dotter var 4800 och 55 cm lång är man lite rädd så skönt att veta när det börjar närman sig slutet när hon snackade i dag så var det bara 3 veckor kvar och det är ju ingeting ju så lite pirr i magen är det nu när det börjar närma sig slutet och snart får man hålla den lille i famnen .

Dena gradvitet har gott så fort fram förstår inte redan i vecka 36.6 i dag så det är inte långt kvar. ska bli spännande och hoppas allt kommer att gå lika bra med denna som med C så håll tummarn.
Glömde bilderna.
shoping söndag

Detta fick C i födelse prisent av gudmoder så hon gillar tuffa kläder ...


Tröjorna är rea och byxorna är 3 för 2 så det blev ett bra klipp ...


Söndag 2 aug

shoping i gen så roligt men tråkigt att se pengarna försvinner.
men men vi hitade lite på rean och köpte lite byxor som vi märket i lördags så kunde C inte ha någe som var storlek 80 så det är dax för 86 vad domväxer men men ska lägga upp lite bilder så får ni se.
Vi fikade på Amarant och vad det var got stora mackor med fylling och sallad och drika til 65 kr värkligen värt det fick ta med mig mackan hem för jag orkarde verkligen inte allt så ... så vi åkte hem och så blev det slappa den sista delen av söndagen .

denne vecka är den sista för D vilket skänns skönt så kan man få hjälp hemma och så för nu gör det ont i rygg och så ... men tråkigt som man får mindre pengar men det får man klara säg på .

hallå i stugan

vart tar veckorna vägen och dagarn.
Värmen har gjort så jag inte har orkat suttit här och skrivit någe vilket skäns som skitt.
men men värmen är borta och så kan man sitta här igen en stund meddans dottra sin sover.

vad händer under veckorna.
onsdag 30 juli var vi till J och A oc badatde och skäckade lunch vilket smackade gott kom överens om att vi skulle äta lite gott och så skulle gubbarna kunna ta någon öl på fredag.
tosrdag fick D vara hemma med vård av barn som jag blev dålig från onsdag tror det var för lite mat och drickande för min del och för varmt ...
så kom fredag vi åkte och handla som J och A skulle komma köpte hem massor av gott började förbereda så vi slapp göra det när vi hade gäste men kl 15 så ringer J och bärättar att dom inte kan komma som mannen inte hade gott upp och dom var inte hundra så där str man men maten och efterätten i ungen.. men men vad gör man nästa gång kanske. så vi ringde till farmor och där tackade s det Ja på en gång så klyfftpotatis och marinerat kykling feler och så smul paj hallon skitt gott . så hon var glad över att få serverat som hon jobbade över.

lördag kommer jag inte i hågvad vi gjortde eller jo det var ju farmor fördelsedag så vi var över där och firrade henne så en väska från oss och så fick hon det av sin bror med...
innan vi åkte hem så tog vi en vänta till morfar tillC och trodde vi skulle hämta hem rese sängen men nä den fick viinte ta ... för morfar ska varabarn vakt det är bestämt nu så det är ju bra i dag ska det bli att packa bb väska och C väska.