6 oktober 2012

Gustafsons möbler

madisonvisningsbildthumb

Denna soffa har vi köpt på Gustafssons möbler i eskilstuna
Vi fick vänta på den rätt länge innan den kom hem och sen nu så har den redan gott sunder trådar har släppt på ställen som det inte ska hända på i första taget, sen är den nopprig som fan allså över allt. så den ser inte utt att vi har haft den i 8 månader mera som 10 år, så nu har jag mailat dom och dom har vidar befodrat det till trändmöbler där soffan tillverkas så får vi se vad dom säger och det som är mera är divan delen längst fram åker upp när vi sätter oss i hörnet och vi kommer inte upp.

Så vad vill vi ha i stället?

EKTORP Hörnsoffa 2+2 IKEA Lätt att hålla ren, avtagbar klädsel som kan kemtvättas.KARLSTAD Hörnsoffa 2+3/3+2 IKEA Ett urval av koordinerade klädslar gör att du lätt kan förnya utseendet på din möbel.
Tror inte det blir en soffa med divan del igen, antingen en hörn soffa eller två enkla.

Frågor med svar.

Lördag och veckan har rullat på vårat liv har rullat på med illfart. vet inte vart jag ska börja eller sluta men orken är som borta med vinden.

Frågor med svar.

Hur mår cassi....

Hon mår bra hon har dok varit hemma med oss ca 5 veckor från dagis av olika anledningar. Hosta hade ville i ca 3 veckor det har varit barn som har mått dåligt på dagis och sen det som är värts är nog gulsoten som kom som en chock för alla på dagis. så det blev lite antikroppar för alla så var dom skyddade nu i ca 2 månader så inom den tiden så hoppas vi inte på någe mera fall.

Hur ofta förekommer deta? 
Det förekommer ca 1 gång var 10 år och så kommer det till vårat dagis och tankarna är starka till att söka annat men då försvinner Willes bästis,

Cassandras knölar 1.2.3 ?
Hon har fått gjort 2 ul och sen nu i tisdag så blev det sovdoktorn för att göra en magnetrönken och det tog ca en timme och nu är det bara att vänta in svar , i går fredag ringde doktor Jörgen och berättade att dom inte äns nu kan säga var det är och vad det kan vara. så nu är det bara att vänta tills på tisdag för då ska dom i Uppsala kolla på bilderna och efter det får vi se vad dom ska hitta på för henne.


Dom andra två vilda barnen mår bra Maxi har fått gått en dag på dagis fast bara varit med ute och det känns galet mera för att man är van att ha honom med sig över allt och sen nu ska man få lite mera egen tid , förhoppnings vis för att kunna ta körkortet.

Hemma?

Där boas det för fullt, Vi har målat lite möbler vi har köpt lådor till klädkammaren och hyllor ska komma upp men så klart är det slut på varorna på ikea så får vänta och kan få vänta tills november.
Förre och efter bilder kommer att komma när allt är klart.

Vi har då dok bestämt att vi bor kvar och gör det bästa av det och därför har vi beställt nya skåpluckor till köket så jag hoppas det blir snyggt.
Vi rensar och slänger och ger bort kläder med lite annat så det är skönt att få i väg och få lite mera plats.
Nu Är det snart dax att fixa förrådet så vi får ner dörrarna från lägenheten.


Och så får vi se om vi kanske kan få lämna tillbaka soffan väntar nu svar från trendmöbler som vi har köpt soffan i från eller där den till verkas och om vi får pengarna tillbaka så vad ska vi då ha för soffa.