5 februari 2011

God afton ...

Morgonen började bra fick sova och hörde inte äns den lille kl 5 så mannen tog honom somnade tydligen om och vaknade 6.37 sov morgon allså ,'
Frukost intagen begav oss till apoteket för hämta utt saker till mannen samt lite vitaminer till barnen vidare för att hyra film ( det regnar köttbullar till barnen hellt oki) samt då Salt för oss vuxna.

Så nu har vi varit en vänta till dannes far och träffas hans plast syster från örebro lika trevligt och mycket prat. så får se om dom kommmer över en stund innan dom far hem. Men nu är det vuxen tid hemma för mannen och mig drika godis chips står det på menyn....så hej så länge.

1 februari 2011

sjukstugan

God morgon sjukstugan forstätter.

Sista händelsen kan man säga var kl 00 natt stakarn rakt över sig men i går fick han i sig lite majsvälling och i natt men han får bara 50 ml ått gången och nu på morgon lite blåbärs pure samt rån så nu sover den lille sen blir det välling igen .

Efter händelsen i natt trodde mannnen att det var hans tur att bli dålig som han då brukar bli när någon av barnen ligger men det brodde nog bara att han var lite känsligare i natt så men till jobbet han far nu på mogron oc hoppas han kan och inte blir sjuk nu när han kanske får jobba hella veckan .

I dag elller i morgon kommer det en brev tilljobbet hoppas det leder till någe bra håller tummarn.

en stressig dag.

Den längsta tisdagen på länge.
Det började rätt bra i dag än då men slutade illa kan man säga.
Dagen började med att göra frukost till familjen sen ta på oss kläder och vell påklädda så var kl så där 8.30 så jag var redan där kl 8.50 och var på där i från redan så kläd på klädningingen gick kanon i dag. men sen så gick jag till affären och handlade våtservetter sen vidare till bvc och där väntade vi i 30 min innan vi kom in vi var för tidiga.
Sen väll där gick inte boel testet att genomföra så det ska göras om om en månad sen så var han torr och vi funderade på vad det kan göra att han blir som han bli och varför han inte sover en hell natt sen han kom.
Nu har jag hämtat utt 4 salvor och ska testa mig fram men en med cortison vol2 så den är lite starkare ska ta och smörja en vecka 2 gånger dagen se om det inte bli bättre ska vi ta in läkare.
men på apoteket fick vi vänta så sen fick jag senare gå tillbaka till dannes syster för att hämta en sak vidare hem och sen skulle vi ta lite lunch tyckte det var lite konstigt att maxi inte har skrikit tidigare om att han är hungrig väll hemma ingen mat bara välling och 3 min senare kräks han allt och innan maten bajsade han löst. så första tanken var magsjuk.
ringer till farmor fråga om hon kan hjälpa och så är hon med dålig men ställer ändå upp och hämtar väll dom kommer innan för dörren så har wille fel vantar och utte byxor ringer till dagis och får springa dit med det ...
Kommer hem och maxi är vaken har bajsat igen dåligt och jag tar på mig i gen och ska handla maks välling och inge fins så hem igen och nu lagar man mat mannen innan för dörren efter en jobbar dag och nu ska han springa igen och åka och handla så har min dag varit och nu blir alla barnen hemma så inte vi smittar några andra.