14 maj 2011

lördag

Veckan försvann fort och denna vecka var man ledig från cellgifter men åndå någe att göra varje lediga dag.
Så veckan rullade på fort i dag är det lördag och i dag kommer barnens mormor och morfar över på fika ska bakas lite muffins till träffen så det finns någe att fika men båda är så dukitga nu så kanske inte muffins är det bästa men man skulle kanske ge en banan eller så men det är upp till var och en.

sj så ska jag nappa på att låna över sommarn ett gå band av moster mövva, så jag hoppas ska kunna komma igång här hemma efter uppsala veckan som börjar på måndag. Taxin kommer 11.50 så får vi se hur länge vi blir borta. hoppas man kommer hem till helgen,

Fan vad alla barnen är griniga i dag kan det bro på vac dom fick eller vad cassi är ledsen till och från och maxiär arg och ledsen hella tiden kanske för trött eller så är det någe,

13 maj 2011

ons tors fred

OKi irreterad som fan. hade skrivit ett inlägg från ons torsd och sen så hittar jag den inte och nu måste jag skriva om det.

Nåja onsdag då så vart det ett möte med kurator och med mig hade jag moste mövva. sen så vart den en lung dag med barnen var på dagis sen så var vi utte och lekte och bara var.
så hella dagen höll vi i gång.

Torsdag så var det dags att gå till jobbet, dagvården så blev det stick i fingret för cassi och sen så fick båda pojkarna sin vac för vatt koppor. sen var det bara att vara utte och cykla.

I dag är det fredag och och dagen har varit bra . Mannen fick ett sommar vik på 10 i sommar som han troligt viss kommer att tacka jag till om det är en bart dag.

SEn så har då vi nu varit och handlat och barnens farmor var barn vakt så nu ska vi ta os ett glas vinn och sen blir det kudden för min och gubbens del för det är en dag i morgon med.

puss och god natt

12 maj 2011

torsdag och fredag

torsdg i dag och unu en härlig dag. men besök på sjukan och världena såg bra utt och brorsorna blev nu vac för vattenkoppor så om 6 veckor så ska vi göra om det.

Efte sprutorna så blev det lek terapin och det var nog skoj för barnen och efter det blev det skopunkten och hem med oss blev det 6 par sen ett par gumpisar till cassi sen foppa toflor i rosa med glitter i och sen blå med någe på till wille, han trivdes som bara så i sina nya. sen danne fick med tunna sommar skor samt jag ett par tunna samkt en med klack på. så det blev väldigt bra pris på allt 523:-

sen blev då kl massor och lunchen blev då kl 14 när vi ått men dom var så dukiga alla barnen så det blev bubbe l drika och glass som belöning. sen så vart det en vända utt och lekte lite och sen hem satte på barn programen och till slut så somnade då alla barnen innan kl 18 så får vi se när dom vill kliva upp i morgon.

I morgon fredag så ska det bli hem handlat lite mat sen så blir det bara myss hemma. och lördag kommer barnens mormor och morfar över.

9 maj 2011

sön, mån, tis.

God morgon tisdag morgon här med strålande sol.

Söndag uppdatering så var moster mövva över fickade med papper samt skickade i väg mail till kuratorn så i morgon ons så ska vi träffas. SEn så blev det handlat med camilla hämtade utt hm packet med kläder men allt har inte kommit. sen så stannade hon en stund längre bussade med barnen och vad dom skratta och tycker det är kul att hon kommer över.
SEnare efter kl 17 så åkte vi till farfar på landet o där blev det fika och lite mera bus.

Måndag så var det jobb dax igen så det blev stick i fingret. o det gick bra , Vi fick även träffa på patient nr 5 i går som har fått samma diagnos samt det har då kommit en till som vi inte har träffat än så vi får se när det bli men 6 st som har ALL på bara 6 månader inte klokt är det någe i vattnet eller vad?

Nåja tisdag idag och dag 50 i protokollet, och idag blir det dagis och vara med utte och leka bara som det ´går vattkopper. och nu har dom på barn bestäm att vi ska få vc maxi och wille för vattkoppor för att cassi inte ska få det så nu får vi se hur dom kommer att må efter det och det blir nog på torsdag som det kommer att hända om dom själva får tag på det som sakt ringer till alla apotek och ingestans finns det och inte änst hos levrantörerna.