4 december 2009

ikea

Her we come .....

Vi håller på att göra oss klara för att åka till ikea och varför ljus nu till ikea.. vi har gjort om hemma som ni kan se några månader tillbaka och då var vi tvungen att ta bort våran säng stomme för att få plats och då hamnade vi på golvet vilket inte är så lätt snart att ta sig upp i från när magen börjar bli större. så vi ska åka och handra ben till madrasssen sen blir det någ ett litet lack bord för vi behöver inte ha större bort ljust nu . så se våran dag utt vilket känns lite roligt att få åka och göra någe än att sitta hemmma. så nu ska jag göra mig klar för barnen är klara sen länge och cassadnra vill verkligen åka nu .!

Hej då vad ska ni hitta på i dag`

3 december 2009

Torsdag och snart helg

Var och hämtade i dag cassi på dagis sita dagen denna vecka och en vecka för wille hemma.

Tråkigt att dom aldrig får gå hella veckor vilket vi tror skulle vara bra fördom samt att dom ska få vara friska för deta att vara hemma med någon av dom varje vecka är inte heller roligt.

Men men träffade min pappa på vägen hem och stel som en pinne blev Casandra hon blir det med honom oh andra med innan hon förstår vem det är men hon viste att detvar morfar men det kan gå för länge i mellan vi träffas och då blir hon hellt stel sen så går det bra efter så där två timmar.

Nåja i dag blir det köttfärs limpa och potatis med lite grönt till ska bli gott.

Vad ska ni äta en torsdag kväll ?

2 december 2009

Dagens lunch

Idag så är det träning på schemat för mannen själv var jag hemma med min lilla sjuka wille ....skänns som han aldrig blir bättre men nu har han sovit nästan 2 timmar vilket är bra så nu är pappa och hämtar cassi på dagis lite sena i dag både ditt och hem.

Så som han tränade så försökte jag komma på någe nyttigt att äta så lite wok grönsaker med kykling och ris och gott och lite lagom stark blev det.

1 december 2009

500 inlägg samt peppa kakor

Han mår verkligen inte någe bra våran lill pojke, och bara mamma han vill till så kände han inte min hand eller någe så började han snura runt och roppa på mamma. så det är lite små jobbigt och hans hosta blir ju aldrig bättre.
I går kväll så blev det peppa kaks hus bygge mannen bygde och jag klädde så här blev den!
Och i dag då tisdag så bakades två packet peppa kakor och Cassandra hjälpte till .
Glömde att skriva i söndag att jag gick in vecka 15 vad veckor går fort tyckte itne det var länge sen vi varhos våra grannar och satt och höll oss från att berätta och då var man bara i 3+6 och nu redan 15 snart halv tiden som har gott. från vecka 16 blir det lite kort på hur magen växer.
,

30 november 2009

öroninflam

fick en tid kl 14 och väll kommen ditt så fick vi ta has oling samt stick i fingret och vad det blödde efter sticket trodde aldrig det skulle ta slut.

Väll fick träffa doktorn och så tittar han i ena örat sen vänder vi och då säger han att wille är röd i hörsel gången så det är på väg att bli öron flamtion vilket är första gången.

Så nu blev det pencillin så får vi hoppas det sanrt går över.

happy happy

så jäkla glad ringde till alfakassa och pengar får jag jippi det kan inte bli en bättre jul känns det som ... som tidigast nästa vecka skulle det komma på torsdag.

Det tråka med det att jag inte hade så många vanliga dagar kvar bara några samt då fick jag 150 till som jag är mamma nu så det är väll det som känns bra.

kanske räcker några månader framåt så får vi se om vi kanske kan hitta på någe skoj mannen och jag vore så roligt att få åka jag vill till ullared så får se om det kanske ditt vi far uttan barn.

trött seg vad mera

Natten vill jag inte snacka om föra veckan for vi ju till doktorn med cassis hosta så klart har wille nu fått den och så feber hella natten nu så känner jag inge feber som i natt och så hostar han så han storknar stackarn han som ärså liten ... hatar när dom blir sjuka.

Så i dag hr jag ring för wille som ska få komma till doktorn se om han får någe host medicin vi har ju hemma för cassi men det finns inge utt skrivet att han får ta så bäst att gå och kolla så kanske man får någe för hans...

Så natten har varit jobbig och seg.

Helgen har varit otrolig lungt tog fram jul sakerna i lördag så grannen är uppe redan vill att barnen ska få njuta lika mycket som en själv...

kanske kan komma ett kort på våran snea gran!