24 januari 2014

Fuck cancer

Ångest....

Fan det var precis det jag inte ville höra av läkarn nu när han ringde.

Det var inte någe bra alls kan bro på behadlingen som hon har gott igenom som gör detta eller så är det någe som är på ge igen  som risken finns för återfall. Om detta är starten eller inte kan dom inte svara på.

Enligt läkarn är han inte orolig men han vill göra ett nytt om en månad för att se om det har vuxit eller om det är som innan .... om dom växer så finns det en plan för det och det är att kolla vad det är att ta flera prover och gå vidare. och hönsig som man är så läser man ju på googel och första ord man ser är ordet Cancer så vad ska man tro. Vill bara att detta försvinner och inte blir någe mera av detta.

om det är början på någe så är väggen nära orkar inte mera pallar inte mera.

Hatar deta Fuck Cancer.

Man ska inte ta utt någe i förskott men orken och allt så blir man mera känslig för allt som rör henne.

22 januari 2014

Blandade kännslor

Mycket händer men inte finns det mycket tid för allt som man vill göra och hinna ...

Nu är den klar jag är 28 år och nu har jag gjort den utredning om min skriva och läs svårigheter och jag är Dyslektiker. Varför har man itne gjort allt det i dom unga åren då man gick i skolan och hade det svårt varför kunde inte någon vuxen bara tagit tag i saken, att man ska behöva gå genom allt sj , Alls som händer med en kan ha olika faktorer som allt blir till en och samma resultat så nu känner jag att jag måste fortsätta mitt sökande efter mig och varför man mår och reagerar som man göra på saker och till. Tex i går var man och träffade min beteendevetare och vad mycket det finns som bubblar och vart kommer allt i från? jo samma nämnare Hjärnan. så nu hoppas jag att allt går man man vill för deta är någe som mannen och mina barn får lida lite av . så nu ska jag försöka få remiss till pykratin och kanske få göra en utredning för Adhd och som 3 av 4 syskon har det, jag kanske inte ligger i samma grad men jag känner igen mig på så många punkter och varför jag reagerar på saker som jag gör eller varför jag kan få sådan ångest och det är så svårt att förklara för dom nära och kära när dom själva aldrig kanske har känt som man själv gör, det tar så mycket enegi från en som jag helldre lägger på mina familj.


I bland  känner jag mig som den sämta person. Svårt att finna det som är bra hos en . Vill jag veta alla mina brister kan det hjälpa mig och stärka mig sj i sökande att finna mig ... Eller kommer t göra det jobbigare för mig . Jag finner inga svar. Önskar bara det fans mera förståelse i med det man går igenom inne i mitt huvud.
Utan att känna sig ännu dummare . Bara förstå. .......