30 maj 2008

Evigt gnattande

Mitt liv är så här bara att inse det .
Jag är så jäkla lyklig med min man o våran dotter och väntar nu nr2 som jag längtar tills du kommer utt. men det är inte långt kvar nu börjar känna mig lite nervös och så men allt kommer nog att gå bra så det är inte det allat annat med nålar och det Onda.

Natten i dag vaknade hon vid kl 00 sen så somnade hon om och vfick sova hella natten till 6.20 så det var oki så får se hur mycket vi sover och är griniga ... själv så blir man orolig när hon inte äter och inte driker som förr . orolig över att hon går ner för mycket vilket kan hända och gör ljust nu. som hon är smal innan och nu ja ni kan tänka er inge fett som ögat kan se ..

Ska nu ta hand om tvätten och ge den lille mera att äta ..äter flera gånger i ställer för att bråka vid varje måltid,

Bättre än i går.

Natten har varit till oki kan man säga mannen fick springa 4 gånger på 2 timmar men sen när kl blev 2.32 så gick jag upp gav henne välling och bytte blöja och så somnade hon om och väkte mig kl 6.45 prick . vilket var bra .. jag tror hon var hungrig men drack inte mera än 100 ml men hon ått ju inge i går prinsip så man får ta lite då och då .
SÅ i morse fick jag i henne gröt med lite grötpure med päson och nästan en hel macka så det är framsteg men det är väll dax att natta henne på förmiddagen. men just nu hjälper hon mamma med tvätten så dukigt flicka.
Drar tvätt korger och går efter den som stöd så sött bara.

Vad mera ska ringa till min vän som tar studenten på fredag tänk redan 3 år sen man tog det och hon går utt med samma mentor vilket känns roligt och linje .
jaja får se om man hoppar in någe mer i dag kram på era lla glada i solen

Natten

Vilken jäkla natt allså pallar inte såna här nättre kommaer ju själv knappt upp ur sängen med magen så ska man försöka skynda sig lite.
kl 00 så fick hon alvedon och lite välling somnade men vaknade 50000000 gånger därefter.
det var väll som lungnast efter kl 4 så men fick ändå efter då springa 3 gånger sen var det bara att gå upp 6.45

Nu sitter lill skruttan här på golvet och leker fint för sig själv så ska jag göra mig i ordning för ska till banken och farmor kommer så hon passar C meddans jag är borta orkar inte ta med henne ditt. Försökte även i dag ringa till bvc men kommer ju inte fram vad ska man då göra ... Får ringa igen i morgon.

1 juni 08

Kan knappt tro det min dottra min sötnos blir snart 1 år vart har året tagit vägen?
Blir mer och mera nojig. hur kommer världen se utt när hon blir tonåring.

Dagen i dag har varit en bra och dålig dag C ska som sakt få sin tand 2 o haft lite feber under dagen och är så klängig. så det blir jobbigt. NÄ nu får se vad man mera kan hitta i sina gömor.
Min man Bakade en skitt god kladd kaka somvi fick fika på i dag .
Och när vi var på bad stranden så fick vi se ankor och andra stora fåglar.

Denna ska då hålla fåglarna bort från stranden och bryggorna vilket den då inte gör!!

31 maj 08

I går for vi i väg till Farfar och grillade myssigt värre men sent värre med.


kom nog inte innan för dörren hemma innan kl 23.30 men kom i säng efter kl 00.30 så sent blev det . D drack lite så han värkade pigg fast han inte fick sova så långe som han tog c i morrse ..


C har varit så grinnig så det bror på tand nr 2 är på väg så får se hur det blir denna gång.





Vi köpte en Badpol till lill damen så en lite smak bitt på den kan ni får se!!


Tackar!

Måste bara säga tack för hjälpen med min blogg sida J den blev kanon fin ....



I natt var det svårt att somna in vet inte rikigt varför det varför varmt enna minuten och så ont den andra .. så men vid kl 1 i natt så trode jag det var stora lastbilar som höll på att sno bilar här på gatan som det lät så dant. Nu när mannen kom hem från promenaden så sa han att det var Cirkus här på fotbollsplan och då hade jag sakt i morrse innan han gick att det lätt som Cirkus kom till stan och se vem som hade rätt ! JAG!













I dag blir det att gå utt till farfar och grilla så s det ska bli gott ..

Denna dag förbi

hallå hallå


Denna dag blev en kanon dag

Vänninna J och al kom över på så vi tog och gjortde en sallad med tonfisk kanon gott.

Till äfterrätt blev det hallon paj med vaniljvisp.

Vi fick några minuter själva uttan barnen som dom hade somnat in på eftermiddagen men sen blev det livat men så trevligt.

måste bara göra om det snart .

Nu sitter man här 23,37 och skriver kan inte sova har tankarn på andra håll drack oxå två islatte under dagen vilket göra att jag har svårarre att somna in så därför sitter jag här.


Ps : Så här kan den se utt om man har genom skinliga glas.

Kom på att jag ska försöka mig på ett vind skydd till min easy walker vilket inte blir lätt men ska fan ta mig och försöka så får vi se vad det kan bli .

Blir ju knäpp med alla dess tankar som for tunt i huvodet vill bara få somna in så man orkar ta den lille i morgon bitti som det är min tur men kanske kan somna en stund på soffan i nnan man går till farfar.
Nä dax att dra den sista valsen för i dag och kanske krypa ner igen hos mannen min .
så får vi se vad som skrivs i morgon puss på er allihopa.




26 maj 2008

promenad

hallå hallå vilken dag det var går med sol och allt .



en god vännina ringde och frågade om manvill med till växriket i går och kolla in lite blommor till balkongen och vist kunde man det som har suttit inne allt för mycket.

vi kom ditt efter kl var kanske 10.30 så började vi gå gick även in på bp och kollade lite på saker . kan ju köpa massor om man nu hade pengarna vill säga.






SEn gick vi hem köpte på billi boys satt och dassade på balkongen men sen gickvi in där det var svalt och skönt och barnen fick leka av sig lite men trött blev c av det så vi ått lite mat innan vi begav oss hem. 17.14 så stod jag vid tunavallens busshålls plats orkade inte gå vidare inteäns ett steg till men vad gör man buss nr 2 var ful med barvagnar så det blev 11 så jag fick gå en bitt i allafall men det var väll oki det tråkiga är att jag har fått såna värkar i magen när jag ligger ner vilket kan vara för allt men det kom efter den långa promenaden . så får se om det går över kansek är livmorden som sträcker på sig nu ... ni som inte vet är man gradvid i vecka 26+4 i dag så det är dax att den kommer utt tycker man .

Men tack för en skitt trevlig dag J och Al träffade mannen en snabbis hej på dig!

vänner ??

forsättning följer...

Vänner bekanta ellervad ska man kalla en för..

i perioder träffas man ofta och sen blir det glest man alla har så mycket med sitt.
Mormor min ringde och frågade hur det var med oss i dag i dag är väll allt bra men i bland vill man ha dom sig närmare men det går inte.

26 maj

Fan vart har tiden och veckora tagit vägen??

det var ett tag sen jag srkvi i bloggen ska bli ändring på dethar inte haftt tid eller så stor ork.

Vad har hänt under tiden .
Vi har sakffat oss en dubble vagn och fått tillbaka bilen som var inlämnad.
Vi har även shopat lite kläder till hella familjen vilket behövdes . så vi har gjort lite utflykter

Vad har man för sig i dag tvättar och mannen tvättar bilen så den är ren. så får se vad man ska hitta på mera lillen sover. har inte varit sig själv dom senaste dagarna får se om det blir någon tand som kommer.

nä dax att vika tvätten som är klart ... hare gott