9 oktober 2010

God dagen eller kanske mera kväller ljust nu är ju kl 18.22 så det är nog kväller.

I dag vart det lite små ärenden gjorda vilket var snällt av dig camilla att hjälpa mig med.
Sen blev det fika hemma hos oss samt lunch men då åkte hon hem fast det skulle bli en stor stek samt god sås och potatis, Sen annars har det varit lunga gatan hemma och i morgon ska jag åka i väg med några tjejor på underbara barn mässa i stockholm vilket ska bli roligt.
Får se vad man kommer hem med.

Så hej så länge för nu ska det bli ett glas vin och någe gott..

7 oktober 2010

loppis

Leksaks-loppan pingvin huset i parken Zoo
Lördagen den 6 november kl 10-15

om jag fick massor av pengar så skulle denna pärla bli min utan tveckan 7 sittsig och den är snygg invändigt samt bilstolarna får verkligen plats vilket är viktigt.... men bilen jag gjorde som jag ville ha skulle gå på så där ca 300 000 ca. och dom pengarna har man ju inte.

6 oktober 2010

de nybakta bullarna.

så jäkla goda men inte det nyttigaste brödet kanske men så gott.... kommer inte räcka så många dagar.... =)

fan mår skitt

fa inte min dag idag har så förbannat ont i magen och så mår man illa på det ...= mens skitt joggit. innan jagfick barn så låg jag nästan på muggen dom 2 första dagarna cy det var ingen som trodde på en när man berättade innan dom fick se en ligga hella dagarna men nu efter alla barnen så har det blivit mindre ont till och från så nu kommer det i bland så det blev lite med vete kudden framför tv på förmiddagen sen nu är tvätten igång samt då står jag och bakar mat bröd som mannen ska få som det går ått så jäkligt nu när han tränar och kan äta allt (ALLT)
Som en själv bara kan se på men idag blev det strutt med glass till fikat själv är man så jäkla choklad sugen å det finns inte... men inte får man ta någe för det .
Allt var fixat till barn mässan den 5 trodde inte att hon skulle med så mannen fick frågan om han ville med allt är fixat med barnvakt och så i går skulle hon med så det är tråkigt så nu får jag åka själv men det kan vara roligt med ett tjej gäng med men som jag int har träffat så förutom bella då , men det ska bli roligt att se allt som fins där mycket montrar man vill gå till så får se vad man får med sig hem lite pengar tar jag nog med mig men frågan är hur mycket ?

är jag arg eller inte?

Fan 1½ vecka sen jag vann overallen till maxi óch den har inte kommit än ... hur fan kan det vara möjligt men sen idag fick jag nog sms till dom och det vissade sig att hon har inte äns lagt den på posten än tankarna gick att man hade blivit blåst men hon hade inte tittat att hon hade fått pengar eller så så nu i dag skulle hon springa och lägga på och så i sms står det om jag är arg på henne eller dom så fan är det klart man är .


Trodde jag hade blivit blåst på pengar och overall . så den hinner i väll ite komma innan fredag så nu år man se vad man ger för omdöma skulle jag skriva vad som har hänt så är det nog ingen som vill köpa av dom igen . Men när jag skulle skicka in pengar var det jag som var tvungen att maila om bankkonto vilket med är deras jobb att göra när man säljer samt kanske meddela att man har skrickat samt tagit i mott pengar men inge av det har hänt i deta fall.

Så ska man sälja eller köpa skött det snyggt.

4 oktober 2010

går som en gammal tant

Jag går som en gammal gumma idag frågan var om jag skulle stanna hemma i stället för att följa med och handla och varför kanske ni undra. Jag har en sån förbannan tränings värk i morrse trodde jag att jag hade blivit överkörd av en stor buss eller någe ... Jag hade hemma träning i går mannen hjälper mig lite så man kommer i gång men vad fan vad det känns och det gjorde det redan i går och i dag kan jag inte göra någe kan inte gå normalt eller sitta med böjda ben ... och det posetiva är att i morgon är det armar som ska köras så då blir det inte ben men då kan man väll inte röra sig allts på onsdag om det känns så här i dag.

Nu ska fan kg bort.....

I dag är det kanel bullens dag vilket har firras med bulle för barnen samt farmor. själv tittade man på med en skål kvarg i stället ...
Så nu väntar man på mannen som ska komma hem från träningen så ksa vi äta lite sen blir det ullared på tv så hej så länge.

Loppis fynd

Barnloppan 2 okt 2010


overall 50:-
Jeans med mudd 50:- för 2 st
tjej jeansen 35 :- för 2 st
Rosa tunika 20:-
Gotlans tröja 10:-

Katvig vit/brun 40:-
Kid Kid grön 40:-
Gangstar 20:-
Body Småfolk 20:-
Molo lejon 10:-
Body Småfolk 10:-
Molo dress 40:-
Jnydisign.se body 15:-
Louie & Louie Byxa/tröja 10:-

Bamse byxor 30:-
Bamse Body 20:-


Pop Body 20:-
Pop byxor 10:-


Lila Byxor 20:-
Jeans 10:-
Svart body 5:-
Marin t-shirt 10:-
Rutiga musse byxor 8:-
Blå jeans 30:-



två glada barn


snälla tomten denna vill jag ha!

Tassimo
•Stor valfrihet av dryck: kaffe, espresso, cappuccino, latte macchiato, varm choklad, te
•Brygger drycker direkt, minimal väntetid för rengöring eller tid för omställning mellan olika drycker
•Borttagbar kopphållare med rostfritt galler, gör att allt från espressokopp till latteglas passar
•Automatiskt rengörings- och avkalkningsprogram genom att använda en service T DISC (medföljer maskinen)
•Delarna går att diska i diskmaskinen
Rek cirkapris 1,699.00 kr

Så snälla tomte kan man få en sådan?