8 december 2014

viktigt i framtiden

känns ju helt knasigt att det fortfarande är plus och solen värmer mig i naken nu när jag sitter här och skriver. vem kunde tror det skulle vara så näst till halv vägs in i dec ... har lämnat barnen och jag får äntligen lite egen tid med att ta hand om hem som man knappt är hemma och den lilla tiden man är hemma hinner man inte mycket ... men jag älskar att gå till jobbet känna sig behövd och där jag får vara jag.

Jag har lite som jag måste göra som att fylla i lite papper om hur vi upplever sjukhuset med personla som vi har gott igenom en sådan resa vill dom veta vad dom kan göra bättre så nu har man chansen att säga allt man vill och ha syn punkter vilket vi har i massor.

Har även fått mail om min blogg om att få använda mina inlägg i olika skoluppgifter vilket är på sitt sätt roligt om det kan hjälpa på något sätt i framtiden.  och under tiden cassi var sjuk så var det där man kunde skriva av sig så man inte blev knäppt när man väl var inlagda. brukar i bland läsa mina inlägg och jag fattar inte hur man orkade med allt som på gick under dom åren. och sen att man överlever. Starkare tjej som cassi våran ( starka pippi) som vi kallade henne. hon pratar inte så mycket om det tycker nog det är skönt men det blir på mint i mellan åt. tänk att tvinga en då 3.5 åring att det är ett måste att ta medecin utan att förstå rikigt varför hon var tvungen . tänk att man hottade med att åka in med henne sätta knapp eller slang i näsan men då var man desperat. senaste tiden att man fått frågan om man fick mycket stöd och så men det kan jag inte rikigt hålla med om inte så mycket som vi behövde. Men allt man går igenom är som ett stort test och jag hoppas vi slipper bli prövade mera för nu vill jag leva här och nu och njuta av att vi alla är friska och vi har varandra.

Nähä göra lite nytta.