24 oktober 2012

strul

Hemma med två barn denna vecka. cassi för att hon inte ska bli sjukare så vi kan åka till uppsala på fredag och sen maxi för att jag inte kan skola in honom så nästa vecka så ska vi hjälpas ått med det danne o jag så ska vi även få vara där på fredag bara för att vi ska komma in.
Dom senaste dagarn så har jag mera suttit i telefon både jobbigt men skön skänsla efter för jag har tagit dom bitar som jag känner är jobba för mig.

Vi har prata med olika människor om vård och tillfällig föräldrar penning men i slutänden så blir det som var innan så nu får vi vänta och se hur lång tid deta kan ta men inte allt för länge hoppas jag.
Fick även lämna dom sista papprena dirket i handen till min handläggare och det var skönt att dom inte behövdes skickas för jag får då oftas skicka om dom.
Så nu är det på ge det tog bara 5 månader så får se vad dom ger mig för dom.

Så på dagens agenda så är det tvätt och tvätt som gäller sen så snart kliver mannen innanför dörren och då blir det lunch,


21 oktober 2012

uppdatering.

Söndag och det är gråt på himlen.

Sov morgon i dag till kl 8 han inte säga hej då till mannen innan han for.

Det har hänt saker här hemma och vi har knappt hunnit med någe annat är att hålla disken och saker borta för alla hantverkare som har varit här under veckan...

Så nu har dom byt min trasiga ruta som har varit trasig sen vi flyttade in sen så var det en snubbe och mätte alla skåp och nu ska det beställas men får det inte förrens v 48 så det är lång väntan...
Vi har målat och vi har spacklat men sådant är ju roligt men det tar så mycket mera tid när barnen är runt ens ben hela dagarn. Och sen har då barnen inte kunnat gott på dagis,
Vi har tagit bort en gammal krydd hylla som man hade på 70 talet. som satt över disk bänken och var skitt ful men nu är det vit och mordert.
Våran frys och kul kom då också denna vecka så nu har vi börjat bakat hemma bakat bröd så vi kan frysa.


Ni vet ju att jag skrev nyligen om våran soffa att vi var missnöjda och nu har jag pratat med dom och vi ska få en ny kudde till divan delen och nya kudd fudrall. så får vi sälja den när det har kommit hem.

Sen så har jag haft tel kontakt med min hanläggare och nu ska vi ta upp mitt fall och till lägga saker så får vi se om hon höger någe eller vad hon nu hittar på men det kändes skönt men jag tror att flera i framtiden kommer att komma dit man är sj för hon tycker inte att någon har gjort rätt eller fel i denna fråga.
Men nu ska alla intygen in och det doktern hade skrivit var kanon bra det stärker allt det jag har sakt och då måste det bli någon slags höjning.

Planen var att jag och två flickor till skulle åka till ullared nu den 26 okt men det har då ändrats sig.
Cassi hade fått en op tid nu på måndag den 22 okt men det är nu ändrat till fredag och då ska dom ta bort en knöll och titta på den och sen ska vi ta ställning till vad vi ska göra med dom andra.
Så det blir uppsala för oss på fredag med alla barnen får förlja med och på någe sätt ser cassi fram i mott detta kanske för det är som ett andra hem fast på sjukan hon kan allt med rutiner och vart allt är och vilka som jobbar. så vi får se om barnen ska gå denna vecka eller om dom blir hemma som vi ska ditt vill vi inte att dom åker på någe mera. än deras hosta.