11 februari 2012

god kväll Lördag

Hej i stugan.
Vi är på hem resa eller allså vi måste sova över men vi får åka hem i morgon bitti jippi.
sjuksköterskan vi hade sa eller trodde inte att vi skulle komma under 0.2 i dag mera troligt framåt måndag och vilken knäpp på fingrarna hon fick nu låg hon under 0,2 och får åka hem.

Så i bland blir dom nog blinda på sitt jobb men så jäkla skönt och i natt kanske vi kan sova gott innan vi åker hem, vi tog ut skalbaggen och cassi somnade efter det med huvudvärk stakarn. men annars var vi tvungna att ta bort den i morgon så det känndes bättre nu. så nu sover hon så gott.

stänger ner nu och packar ner datorn skriver när vi har kommit hem!
Tänk vad man kan sakna saker och ting när man är borta. SOm sin säng sin egen hemma gjorda mat, kan göra vad man vill, Ljust nu så står det till och ligger fortfarande på 0.4 och nu kan sjuksköterskan in och trodde vi kommer att bli kvar tills på måndag och sen säger hon att vi ska tänka posetift. hur ska man kunna göra det när man bara vill paka i hop och åka hem till pojkarna. i morgon söndag har vi varit här i 7 dagar så länge brukar vi inte var här, har inge gott att äta och känner mig mer sliten än vanligt.
Måste få gnälla av mig vet att andra har det svårare än deta, men ljust nu tar deta massor av oss båda.
Jag vill jag vill vi vill att det har gott under 0,2 nu kl 18 så f
vi får åka hem ,skitt tråkigt bloggande har inge roligt att berätta dagarna går mellan tv och toa besök vad mera kan vi göra. fick förslaget att gå till cafet och fika men cassi äter inte någe så det är ingen mening.
Så vi ska till lunga rummet och hänga lite där så hej så länge,

10 februari 2012

Fortfarande inlagda och ingen framtid på att få åka hem  Så här lång tid brukar det inte och vi har aldrig varit så här länge. Men så klart måste det bli en fösta gång det med. Cassandra är mera sängliggande i dag än vanligt som hon har fått en förkylning och samtidigt får hon cellgifter. ingen bra kombo.

Så det varvar mellan tv film spela på ds eller datorn så nu kl 18 blir det ett nytt prov och får se i kväll var det visar. annars blir det som sakt ett i morgon bitti så håll tummar och tår att vi snart får åka hem.
Men hon är så dukigt på att gå och kissa har då börjat klaga på ont i magen men ingen mat eller dricker inte mycket nu när vi är här. så hon har redan beställ av sin far att hon  vill ha hamburgare med dip och cola..

Det är tomt här uppe inge liv eller några som rör  sig i korridoren. inte än vi .
Vill att hon har åkt ner nu så man vet att man får åka hem tidigt i morgon men det trodde inte dom som vi har idag att vi kommer att kunna åka hem tidigt i morgon men vi får se.dom kan ha fel eller så får vi vänta tills i morgon.

9 februari 2012

segt .tråkigt, långsamt. Kan det bli värre. klart det kan men när man bara vill hem och det går så sakta.

Det började i går på 84 kl 17 sen togs det i morrse då låg det på prick 3 och då ska man höja vätskan om man ligger på 3 men det höjde vi redan i går och sen fick hon medicin som ska hjälpa bryta ner cellgifterna så värdet sjunker och det fick hon dubbel av så får vi se om det behövs någe mera. sen togs det prov kl 12 och då låg hon på 1.6 så vi ska ta ett prov nu kl 18 och får svar innom 2 timmar och då hoppas jag vi ligger rikigt lågt så det kanske kan bli hem färd i morgon sent men det är nog inte att räkna med. men önska kan man. 

Att det tar tid denna gång kan bro på att cassi har blivit snorig och hostig under dom här dagarna här på sjukan. Och då kan värdena bli lite annorlunda än vanligt. skriver senare vad prov svaret blev. och vi tar det bara lungt och har inte lämnat rummet så mycket heller som hon är lite hostig och snorig.

Prov svar från kl 18 blev det samma sen lunch 1.6 så nytt prov i morgon, och hoppas det har blivit mindre. och nu har cassis fått torr hosta. tur i oturen är man på rätt ställe.

8 februari 2012

God kväller sent skriver jag deta inlägg cassi sover och det är skönt för denna natt blir nog jobbig.

Från start så låg hon på ca 90 ml i timmen och skulle kissa 460ml var 6 timme och det har hon lyckats med bra under dagen. Nu på kvällen så fick vi ändra hennes vätska till det högre för hennes prover visade att njurvärdet var 50% högre än i början. så då måste man höja natrium vätskan högra för att skölja rent kroppen fortare. så inte kroppen tar stryck. och nu ligger droppet på 141ml i tim och ska kissa innom 6 tim 760ml så det är en jäkla skillnad. 

Så vi kommer nog gå på toa varannan timme. Men för att dom höjde betyder inte att vi behöver bli kvar längre än vanligt näst till åt andra hållet som hon får i sig mera och ska kissa fortare. 

Hon vill inte äta eller drika speciellt men med allt drop så förstår man och hon behöver inte det heller.
Vet att hon kommer att äta när vi kommer hem. kanske ska be moster mövva komma med lite bullar samt bruna kakan. hihi

Så jag tack för mig och nu stänger jag ner 
onsdag och halvvägs genom cellgifterna kl 5 är det slut och sen en timme till med drop så man får dom sista droparna sen börjar nerräkningen från och med kl 17 sen tas nästa prov i morgon bitti kl 6 vilket är skönt så får vi se vart vi ligger redan då. Hoppas det rullar på .

Måste fan säga jag är rädd att gå ut i koridoren denna gång på varannan dör sitter det en stop skylt på dörrarna och där får man inte gå in eller gå ut så jag hoppas man inte åker på någe här uppe, pratar är mycket om magsjuka här uppe. så nu får det bli en vecka på rummet med film och spel och pyssel i den mån vi kan och hoppas att det går fort. väldigt fort. Och hoppas på att dom som går in med dom som är sjuka inte kommer in till oss.

Natten var lite jobbigt. kissade kl 1 nästan och behövde få mera natrium furinat. som höger hennes ph i kisset. som hon låg på 6 behöver ligga på 7 eller högre. men hon kissar en massa.

7 februari 2012

Jaha i går så var det starka känslor i kroppen på men det känns redan bättre. Natten har varit torr och nästäppor på oss båda, klimatet här uppe är för varmt så vi har nog drukigt två flaskor vatten. Hon vaknade kl 2 och trodde bolibompa var men tv fick vara i gång somnade ingen kl 4 sen så satte vi i gång bolibompa kl 6 och sen kl 7 sov hon igen till kl 8.30 så vi tog febern under natten och nu på morgon och nu på morgon låg hon som näst till vanligt. 36.7 så nu är det en hungrig dam bredvid mig som längar till att få ta sig en macka.
Så nu kollar vi på pingu och sen blir det duschen så hon är klar för att åka till op. så hej så länge.

6 februari 2012

Fick inte hjälpa till Cassi hälsar till pappa.


Roligt med kamra.
Jag vet att det blir väldigt tråkig blogg, ena veckan är allt bra och sen blir det tråkigt och jobbiga inlägg men det är min blogg och ingen behöver läsa om man inte vill se alla sidor hos en,

I dag var det som att komma upp till Akademiska sjukhus till ett tomt skal. Inga leksaker inge vanlig matvagn inga CHIPS och cassi som var så sugen. Så vad ska man hitta på under dom näst kommande dagarna.

En klump i magen och tårarna som ligger och trycker på vill bara gråta men nu kan man inte visa cassi att man är ledsen vist är det bra att dom får se när man är ledsen eller glad men jag ska ju vara den stöttande mamma inte det gråtande. Vad lätt det hade varit om man bara var vi kunde hella familjen varit samlad men jag vill inte att våra pojkar ska näst till växa upp på sjukhus dom har ju sitt liv. Men vi är hel som en familj.

Ljust nu känns allt så mörkt och kallt allt tar sådan tid så man tror att man alldrig får komma hem men jag vet att vi kommer att få åka hem men det känns så långt bort. Men jag får väll tänka att det är näst sista gången och jag hoppas att vi aldrig behöver komma till denna avd igen någon sin i hela hennes friska liv framöver.

Idag är det bara en skitt dag.

5 februari 2012

En sådan får plats i pojkarnas rum och då måste jag sälja den blå byrån för den ska vi inte ha kvar, som det blir garderob i stället som vi kan hänga och lägga kläder i sen vet jag inte om jag ska sälja tripp trapp förvaringen och kanske köpa lika dana under skåp som på bilden får se men mycket förvaring, Tankarna finns o det ska bli att pojkarna får en tv med inbyggd dvd så kan dom se film hos dom .