14 januari 2012

hallå,,,

Barnen ska sova 1 av 3 sover och mannen o jag sitter på varsin dator, rolig lördag? är vanlig hemma hos oss.
Håller på att tvättar och tvättar stolklätsen till bilen så barnen stolar blir rena.
DAgen har varit lung fick sovmorgon i dag mådde skit när barnen började vakna till liv och fick sova till kl 11 tack älskling, !!

Men vi kan inte åka någon stans för vi fortfarande hostar och snorar. Så det blir en tidig dagvård på måndag för cassi för efter det så kommer det en trevlig överraskning. längtar.

12 januari 2012

gårdagens dom

regnet faller ner och gråt ute är det 3 hostiga barn och två trötta föräldrar. och så klart Cassi som går på cortison.

Som ni kanske redan vet var jag till doktor med Maxi i förgår och fick då reda på att han hade en öroninflammation och fick be läkarna då lyssna på hans lungor hon lyssnade och sa att det lätt bra men att hans högra öra var det väldigt rött.
fick medicin för örat och i går hade jag en tid för pojkarna för att gå och prata om deras eksemen samt då prick testa båda. Och då ber jag denna snälla läkare om han kan lyssna och det gjorde han väll och länge och maxi satt så fint. och så säger han efter att ha kollat i öronen igen och säger att MAXI INTE HAR ÖRONINFLAMMATION utan att han över luftvägsinflamation och han satt och fösäkte då förklara att det kan var svårt att se och höra på såna här små men ändå kunde han inte se varför hon inte lyssnade mera. nog om det så ska maxi inte äta upp hela dosen kåvepenin nu utan bara 5 dagar. och detta kommer att går över men det kommer att ta tid. Maxi har en Atopisk dermatit (böjveckseksem) heter det eksem han har. 


Så nu ska vi få ta blodprover på maxi när han är friskare och kolla om det är någe som han är allregisk i mott som vi kan sluta och ge så kan hans exem bli något bättre. 


Wille ska vi göra prick test på så får vi se vad eller är känslig i mott. 


Så nu vill jag bara att vi alla blir friska och vi kan hitta på saker ljust nu blir det bara handla och åka till dagvården sen hem. så våran vardag är skit tråkig. 


Och man litar ju på vad läkarna säger men efter detta ska man behöva gå två gånger och se om dom säger samma sak. ???

9 januari 2012

Första dagen denna vecka och så får vi mera än hängiga barn alla tre är hängiga och så klart är det cortison vecka för cassi på deta kommer bli en jobbig vecka. hon som inte mår så bra av dessa tabletter. och det är då bevisat för nu idag kräktes hon nu på eftermiddagen. så skit denna cancer och alla mediciner dom måste ta.
Säger till den med högre makter att denna sjukdom vem kom på den?

Nåja 4 filmen går ljust nu och någon mera hinner innan kvällen är kommen.

Fick även besked att det D har drivit på gammla jobbet är nerlagt så jäkla arg att han som skulle hjälpa D inte har ringt upp och sakt någe förrens D ringde idag. och dom här i Etuna var det inte fanns någe att gå på.
Att visa kan göra vad som hälst , finns det någe ärliga chefer?

8 januari 2012

Ser ni vad mycket hår det börjar att komma snart är det dax för mor och dotter ner på stan för att fina spännen diadem och annat roligt till håret.

Går dagens fika


Dom härligheterna bakade vi till släkten kom på besök. 
Alltid roligt att träffa alla. 



Kungsörnen  har allt i ett paket (formar, mix, frosting, strössel) för att kunna göra 10 stycken cupcakes (man tillsätter endast smör och vatten). själv tyckte jag själva muffins smeten var för tjock så jag hade i lite mera vatten och dom blev fluffiga och goda saftiga.