23 december 2009

I dag kom det

I dag komm det i brev inn kastet var lite orolig att det skulle ta längre tid och att det skulle ta längre tid men det gick fort än då för jag beställde den i fredags och den kom i dag tyckte jag gick fort somdet ändå är en bok .... men den vart så fin så och jag är så nöjd så nu ska såna göras till varje års skiftet... roligt att kolla med barnen sen... En liten försmak.

muffins

Hallå dagen innan den stora dage för alla fam jul afton
Här om dagen så bakade jag muffins till hans jobb så här är lite bilder från det.

22 december 2009

allt är bra

AA var på ul och sprang så klart fel och fel hiss och allt men väll där så fick vi se den lille och det var bara en tackar vi för .... vi frågade om man kunde se vad det kunde vara för någe som jg själv tror det är en tjej blev jag nu lite fundersam när hon sa att hon vellade fram och tillbaka men på slutaet så hon atth on lutade sig imott att det var en kille. så en kille är det kanske så får se om det stämmer eller om jag får rätt.

Men hna kommer jag säga nu om honom till den dagen kommer han vill titta utt. så han rörde sig och hade det gott såg hans små fingrar samt tår så sött han låg och höll på med tungen visade hon .. så två bilder kom med hem .

SEn drog hon mig bakåt två dagar så den 25 maj är bf nu nu är bara i vecka 18+0

21 december 2009

skitt jobbigt

När andra föräldra sa att dom ahde det svårt men sina barn att sova själv vilket jag tyckte då var konstigt som cassi aldirg ville sova hos oss så tyckte jag att det var undligt det är väll bar låta dom skrika någon min så kanske dom somnar om men nu sitter man där själv med wille ...

han sover så gott hos mig vart jag än ä i soffan eller i sängen och sen så fort jag lägger ner honom blir han orolig och bar skriker efter en ... för att han inte ska vecka cassi så tar man upp honom för att man ska få sova tar man honom till våran säng ... snart slänger jag ner min pjamas tröja så han känner min doft i bland tro jag det är bar en sån sak.


Jag är bara så trött på det och mannen jobbar natt så inge hjälp där i från heller så det får väll bli efter nyåret så några till får man väll ha det så här,


Nåja nog om det i morgon ska vi på ul så jäkla nervös hoppas allt är som det ska vara håller tummarn.

20 december 2009

v 18+0







Söndags myss med gudmorder

I dag kom wille gudmoder över och firrade nsnabb jul med oss och gav våra barn jul klappar mycket fint blev det strumpot tröjor byxor kläning och morgon rock till wille bilder kommer senare. vi fikade ihop samt lagade vi taco fajitas med salld till skitt gott och sen åkte hon till nästa ställe och firrade på men det är alltid roligt att träffa henne.
Snackade lite om min mamma när hon fans hos oss och det är oxå roligt att få höra någe om henne som jag själv inte kommer ihåg henne som frisk och knappt när hon var dålig för uttom allt dåligt som sjukhus besök och sånt annat tråkigt ..

mannen har hjälp mig med en jul klapp till våra föräldra och det blev bra hoppas dom tycker om det? Men det får vi hopps själva tycker vi det blev bra... under tiden deta skrivs så skriker wille men det är fö r han vill komma upp till mig , men så fort han kommer upp så somnar han om så får man gå och läga honom på en gång så tänker att han måste slita sig i från mig jag behöver få vara i från honom han är så MAMMIG .

älskar mina barn och man över allt på denna jord men han och jag måste brytta upp snart lite för han och jag är hella tiden . min pojke!

jul firrade med dom äldre

I går lördag for vi hem till min mormor och morfar för att firra lite mini jul med dom så barnen fick julklappar pch vi fikade och så klart så fick morfar sin marsipan gris av oss som alla andra år.

Cassandra vi en fin pjamas och så stora pärlor med en anka platta vilket var snällt.
William fick då en the cars pjamas och tre par strumpor vilket han då behövde så det var väldigt snällt av dom tack mormor och morfar.

Sen for vi hem och då orkade inte vi laga någe så macan blev det box till barnen och big mac för oss . sen efter maten dukades av så kommer våra grannar över på en snabb fika vilket sen blev 3 timmar men lite roligt att träffas. så nu är nyåret bokat med gott kött och bra sällskap.
kan inte bli bättre nyår.

Sen så var det bara natti natti för barnen och en själv var trött sen och mannen fick sitta själv och kolla på¨tv som han inte ska ställa om sig för han jobbar natt stackarn ...

Det blir mera skivens sins i mellan som han vill sova länge är trött och seg på morgon själv är man trött för att man inte får sova en hel natt för wille sen så ska man gå upp tidigt. och dom hittar på en massa skare och så klart med det kämpigt.