19 januari 2012

ideer


Så här går tankarna om pojkarnas rum, så snälla kom med ideer snälla.!

Så här ser pojkarna rum ut

Som några inlägg tidigare så behöver jag hjälp med ider till deras rum, vill ha mycket förvaring men samtidigt mycket yta kvar och leka på och sen att man kan ha rummet i några år.

Dagens barn. Sonen ville ha på sig sin syster mössa så passande med röd napp.
Cassandra ar jag lovat att när håret är på väg ska vi införskaffa lite nytt till håret och denna diadem fick följa med och så är hon så svullen nu av cortisonet. så hon har blivit lite rundare.
jag skulle behöva lite nya kläder speciellt byxer men hatar då verkligen att testa och så är dom försmå eller sitter skit byxor som har suttit bra är mamma byxor och det vill jag verkligen inte gå runt i, så kg måste bort.nu!
Men denna fick följa med hem, och mannen fick med men 3 gånger så dyrt men så jäkla snygg så det var lite fjärilar som pirade i magen,

18 januari 2012

Ni som har varit hemma hos oss och set hur pojkarnas rum ser utt så är det inte någe finare i deras rum , vi har sakt länge att vi ska göra om men vi vet inte hur, eller om det är någon mening. Ska vi bo kvar här under alla omständigheter eller ska vi i framtiden flytta. vilket vi vill men det är svårt. vill inte göra om pojkarnas rum om vi flyttar inom året för då köper man möbler till deta rum så det passar och sen flyttar man så passar det inte alls,
Men jag vill inte ha det som det är nu. vill ha yta kvar på golvet men mycket förvaring samt någe hyll plan som dom kan leka vid tex litet bort och stolar. och hur ska jag få plats.

Hur skulle ni tänka och vad skulle ni använda för möbler kanske kan visa med bilder och se hur ni tänker.

onsdag

hallå.,, det har varit sjukstuga här hemma mest för min del jag har legat till och från jag har fått feber i omgångar och orken har varit borta. till och från under dagarn så blir jag hängig och sen i mellan åt pigg.
Vad har hänt mera under veckan , våran bil fick vi hämta hem i måndags så mycket av våran tid har gott till den.
Mannen åkte ditt med sin mamma och sen så höll vi på med bilstolarna sen var vi ju tvungna att testa bilen och farmor fick med följa med,  vändan blev till moster mövva och där stannade vi på en fika vilket var trevligt och sen hem och snart efter det blev det säng dax för barnen.

Wille har nu gott på dagis i 2 dagar denna vecka så det är skönt att han får komma och träffa sina kompisar.
I dag är det onsdag och jag lämnade wille och sen gick hem efter det, Vi hade lovat cassi att vi skulle göra någe roligt idag och vi tog oss till tuna buskul och vi var där och 3 andra barn så det var skönt att kunna springa runt och känna mindre stress. så det kommer nog bli flera gånger.

Så nu sover barnen och nu har man fått mannen till att spela bubble wiches samt bubbel saga. så nu får vi se om han kan vara bättre än mig !!!