17 april 2010

glömde

I fredags så for jag till förlossningen för att få aktepunktur och sen vart man som vanligt fick springa runt samt att man inte fanns regestread som ny patient så jag fick springa runt för att betala på gyn sen till förlossningen . väl med nålarna så tre i varje öra vilket gjorde skit ont samt sen i ryggen och hon tryckte på såna punkter jag trodde jag skulle dö för det gjorde så ont men sen fick man sitta där bara men till slut så satt jag nästan sovandes för det tog verkligen.. men väl hemma sen så tror jag inte det är hellt är foglossning utan åderbrock som man kan få måste prata med min barn morska om det det för det gör skitt ont. och i öronen sitter senaps frön som skulle vara bra för foglossning.

Väl där möter jag då ellinor som ska utföra deta med massor av nålar och väl där hör jag mitt namn ropas 3 gånger man inte ´kan det vara någon där jag känner som roppar på mig säger till någon sköterska.
Men det vissar sig att det är en kompis till mig som stor och roppar på mig ... hon var inne för det var dax så grattis gumman för den har nog tittat utt nu helgen i allafall .

Efter besöket så åkte vi till min mormor och morfar och sen vidare hem .sen har vi varit hemma hela tiden bara varit i går lördag var en skön dag än då inga krav vilket är skönt barnen skötte sig rätt bra ändå ...
Men i dag är det söndag och då kanske min pappa och hans fru kommer över på fika samt bussar med barnen.

Den avvänja Machine, barnmatspress

249:-
Jag gillade denna skarp men är den så nödvändig??
Är det värt sitt pris.?

15 april 2010

I dag gäller det till förlossningen för att göra aktupunktur och jag hoppas det kan hjälpa mig.

Glömde att skriva i går att vi bar på kalas i går till vaniljlatte och al och det var så trevligt ... att träffa morfar och mormor samt jimmi och hans dotter liv så det vart trevligt och två trötta barn.


I dag efter besöket så ska vi till min mormor och morfar på fika så det ska bli trevligt var ett tag sen vi sågs.

Tuna park

Mannen ville vell hälst ner på stan men jag valde tuna park tur kanske det för där hittade kläder synd att plånboken inte var större än så men det a är lite bilder från i dag samt det som handlades innan påsk..

barn morskan

I dag var vi till teres och gjorde hb i gen vilket blir varannan vecka för att kolla mitt järn som går upp och ner men nu för två veckor sen så låg det på 107 och nu i dag är det på 105 allt över 90 så slipper jag ta blod prov vilket jag tycker är skönt som jag hatar nålar. Jag berättade att jag hade så ont när jag sitter samt då går mycket eller bara gåt till och från dagis att jag inte äns kan vända mig i sängen uttan att jag dör nästan så hon ringde till förlossningen fråade om jag kunde få komma till en och få aktiepunktur så i morgon redan ska jag till ellinor som hon heter kanon dukigt som ska göra det på mig hon stack mig mycket när jag väntade wille som jag låg innen med dropp med järn så hon kännde till och med i gen mitt namn så det märks om hon kommer i håg en ...

12 april 2010

kväller snart

Om man kunde ligga på mage ljust nu vore det skönt medlite massage men det kan man väll dröma sig bort om... till middag blev det hemma gjorda panbiffar med tratkantarell sås till och potatis så godd och barnen tyckte mycket om det... så nu är rygg samt ben fötter 2 storlekar större än vanligt känns det som,..

Så jag ska väll förka få barnen i säng så man själv kan ta sig ett bad sen blir det piggelin glass som är så gott har fått någe noja över det ljust nu så en varje kväll slinker ner och jag som inte äns äter isglass.

premiär grillning


Var ju tvungen att testa våran lilla grill som vi har skaffat oss och den var så enkel att ta med ..

11 april 2010

annars då ???

Friska sjuka vad är det som händer hemma mannen har hållt sig friks nu så pass så han i natt blev skitt dålig med feber och allt och han som skulle jobba i natt och tre dagar framåt vilket inte går nu är han ligger ner. wille har hosta men har sovit hella natten samt nu sover än... caassi ser utt som hon har festat i flera dagar så hennes ögon är svullna samt rödsprängda förstår inte varför som hon osver hella natten .... kan hon vara sjuk eller allergis mott någe utte nu för jag har samma öga som hon med var och röd så får se om det kanske blir doktors besök för våran del.

mobil ino

Allså ingen mobil blev det är i veckans slut fick reda på att dom kommer inte färrens slutet av april och så länge uttan mobil är inge vidare men sen vet jag inte om det är en sådan jag vill ha skulle vilja kolla runt lite men det är svårt uttan bil men får se om man kanske får tag på någon...