30 juli 2010

vem är du?

Jag vill veta vem som läser min blogg vore roligt att få veta vem du / ni är som läser varje dag .... är det någe ni vill att jag skriver om mera eller mindre bilder eller mera bilder mera video blogg hjälp... snäll berätta vem du är så kanske jag kan titta in på din blogg!

Lämna gärna någe spår.!

kanske lite ego

Och nu kankske ni tycker det är är fel att bara ta kort på den lille men dom andra två har inte gjort någe mera än att bråka framför kamran så ljust nu får ni ta dessa bilder ... Han har presis lärt sig att smila när man pratar till honom ...








29 juli 2010

Med i tidningen Vad tycks?


pippi

Att hon kan vara räddaren i nöden för ljust ni siter mina barn som tända ljus framför pippi film...

Han tar den

Han tar den =) Allså maxi tar nappen enså glad mamma kan vara är man nu trodde aldrig han skulle ta den men nu sover han med den i munen och tuttar på den .... nu kanske man kan sluta gå upp lite på nätterna framöver för han är inte alltid hungrig bara tuttig ...

Nåja regnet bara faller ner här i trakten och stakars man som ska cykla hem från jobbet önskar verklig honom en bil snart så an slipper trampa på som en tog varje morgon för han hjälper mig med att ge dom två älsta frukost så jag kan få sova någon timme längre.

I dag ska bm ringa upp för jag vill gå på återbesök innan han hinner flytta hemifrån ... min store pojke han är ju redan 2 månader vart har tiden tagit vägen men adnra son fyller snart 2 år och vart har hans år tagit vägen allt går för fort stanna presen så mamma sin hinner med.

28 juli 2010

fönster


fönte


glad i dag

Glat över att mäta sig i dag jag har inte ätit rätt eller tränat någe på över en vecka eller två ingen ork men id ag fick jag mig en chock när jag mätte mig rumpan hade jag inte gått ner någe på men midjan och lår vilket är roligt så nu blir man mera moteverad till att röra påsig och äta mera bättre ...

Det tråkiga är att jag vill ta lite protin drinkar i stället för mat men det får man inte när man ammar jag har en sak till man som har med träning och kost men det får man inte heller äta under tiden man ammar..

Nu undrar jag bara vad man väger?

27 juli 2010

Kläder fråga

När ni tittar på kläder till era barn tittar ni bara på sånt som är fint och det visar sig att allt som ni har tittat på eller har hemma är ått samma håll som rosa t.e.x



Eller försöker ni titta lite på andra färger?



Jag kan säga att jag tittar på andra fäger men det blir nästan alltid någe rosa och blåt ått killar,

Föröker titta på mera lila , grönt, och rött men det kan bli lite åt tjejigt broende på vad man hittar,,, jag vill ha färg klara kläder men det blir ju inte det med bara samma färg genom hella garderoben..

800 inläget

är det fel at ge mitt barn handuk i stället för sin hand att snutta på.... jag vill inte att han börjar snutta på sina händer eller tumme bättre med nappen som han snuttar på om man håller i mott annrs spotar han dom ... så hur gör man han får en handuk på händerna men så klart hittar alla fall handen framtill slut... hur ska man göra när dom inte rikigt vill ta nappen?

Hade inte alls samma problem men det kanske har att jag ammar mera nu än vad jag har gjort med dom andra kan det ha någe med et att göra? Någon?

rent ska det bli!

idag kännde jag mig rätt oki när jag vaknade vilket var skönt,

I dag fick jag för mig någe som alrig nästan händer hemma jag Städare då menar jag krypande under soffor och sängar för att damsuga de du älskling jag svabbade av alla golv och gjorde rent dom flesta fönstrena utt och invändigt sen bytte gardiner i köket blev lilla och det kanske blev lite mörk kanske men det blir nog fint när man ser utt och hösten snart infaller och man kan tända upp lite ljus och lampor. kanske kan ta en bild så ni får se.

Och tvätten är i ful gång.

Farmor är nu på väg på semester i två veckor och så fick vi reda på att vi kunde få lite hjälp om vi hittar en bil under tiden hon är borta,, för en bil vill vi ha.

26 juli 2010

maximilliams dop

Lite bilder från dopet som vi hade i går den 25 juli för maximilliam karl..