19 mars 2010

för tidigt en lördag

Vaknade två gånger av lillen som ville komma men fick honmo att sommna om i sin säng grannen över oss igen flyttar möbler på natten eller är det kanske barnen som är vakna ingen som vet.

Mannen försökte hålla sig vakne men det gick inte längre än till 00 och sen sov han i soffan för han ska jobba natt hella veckan som kommer.

Cassi kom upp till min kl 6 och ville gå upp vilket då jag inte gillar alls jag vill såva för alla andra sov men sen kom det blöj bytte och allt med det att göra så det var lika bra att gå upp sen vaknade ändå wille till så den som sover är mannen mend et får han göra får fråga om han ska äta frukost med oss bara... och i dag kan man ta sig en kopp kaffe med mjölk ska bli gott.

I dag så ska jag sms till bella oh hennes fam och kolla om dom vill komma över och fika och leka lite med barnen så får se vad man får som svar.

deta kan man säga att deta är ett klipp.

Att hitta någo billig soffa så båda gillar är svårt men deta är ett bra klipp sa min man till mig när han kom hem och vi ställde uppp det hemma nu och så här blev det så nu kan vi äntligen slappa och bara vara uttan några jobiga tankar....

Vi kanske ska köpa oss ett rött till då har vi 3 upp sättningar av olika färger svart mörk blå och röda och det funkar hemma hos oss kanske någon ny gardin som passar till rött så är det bra.

Nu har vi beställt pizza och kebab i bröd som kommer till dörren sen blir det film och mys i dom nya sofforna .... vi gav för skin 700 kr och dom här två med 2½ upp sätting klädsel för 700:- kan det bli bättre???


Vad tycker ni om våran förvanling .....? lämna gärna någon komentar.






försker hitta några snygga tyger







denna ska utt och dom här ska in

Äklig illa luktande skin soffa och i dag åker den utt har haft den i 3 dagar och i dag ska vi få hem våra nya för oss men begangna soffor som mannen och han far ska hämta hem ... jag hoppas att dom blir bättre här hemma än denna för denna tog hella vardags rummet ....

30 + 0 magbild

16 mars 2010

soff sökande

Vi har fått pengarna tillbaka för våran soffa från jysk för den var trasig eller den gick sunder bara efter så där 1½ år vilket inte ska hända tycker man på så sätt det gick men skitt i det pengar fick vi. Men så under en vecka har vi levt på en madrass och kuddar men idag köpes det en billig skin soffa som tog över hella vårat vardags rum och den är skitt och jag trivs inte alls med det så nu är mannen i väg och kollar på klippan soffan hos en kille får se vad min man säger om det för då kanske vi köper dom billigt lika billigt som denna vi har hemma nu och lukar illa.

och då ska vi kanske beställa eller köpa någe fint tyg på ikea får se vad det kan bli .

Håller tummarna att mannen gillar dom bättre så vi kan bytta och den vi har hemma ska en gubbe ta hem till sig och då får han ge tillbaka det vi har gett ....


Så jag säger köp inte fejk skin på jysk sofffan ... skitt dåligt kvaleti

hemma igen

I ida gär det dagis för barnen trötta och slitna efter allt som dom har varit med oss på 24 timmars .

Känns lite taskigt att lämna dom på dagis och vi ligger hemma och villar oss men dom behöver deta med som dom får från dagis.

Farmor ringde nyss och sa att dom hade hittat en soffa till oss så i dag ska vi ge oss för att se den . Den skulle tydligen vara i skin samt då en hörn soffa och den var i grå mörk i färgen så får se o mdet är någe vi vill ha i sånna fall blir det inte stora pengar som försvinner och jag slipper att få krapmer i både bånna för att ta mig utt från madrassen som vi har lånat som ligger på golvet.


Ska lägga utt lite bilder från båten samt mg bild som jag går in i vecak 30 i dag tisdag vad tiden går fort.

14 mars 2010

söndag

I dag så for vi med båten och tidigt vaknade vi till eller rätta sakt barnen ... cassi kom till oss vid 4 och fick sova i våran säng sen kl 5 vaknade wille så fick han komma men då fick vi bära över cassi 10 min senare så kom hon tillbaka till våran säng lika bra att gå upp för vi pratade och barnen var vakna. så nu sover wille och vi hoppas dom somnar på bussen så kanske vi får en lungt stund där samt att dom inte somnar för tidigt i kväll .





så det bli väll lite bilder och sånt senare som jag inte har någon internet med mig ... hej svejs .. måste packa klart nu så vi inte glömer någe.