11 juni 2011

ska vi rätta oss eller inte

fan vad ledsen man blir ...

Man  planerar och planerar och sen så kommer det upp små skittsom  saker alla ska göra.
cassi ska f¨å ha släkt kalas nu nästa helge på lördag och många ramlar bort av olika anledningar men vissar är bara för mycket. ni som inte bor i stan så är det markanad den helgen som vi ska a kalaset och då blir det ett hinner hur man hinner gå på kalas och på markand och gå på dans på kvällen på markanden. hur ska man då¨bara hinna.

jag förstår om man jobbar att man inte kan komma. alla säger kan vi ta det en annan dag men inte vill vi ha bjudningar hundra gånger, då får dom bjuda över oss som inte kan komma . vi ska ha kalas den 18 för släkt sen blir det barn kalas den 19.


Jag har svårt att förstå hur folk preo i bland av olika saker. en sj har då tänkt om en massa nu när cassi har blivit dålig. Mycket tankar är (OM )hon skulle bli dåligare eller sjukare. har vi gjort allt vi kan med henne den tid som hon mår bra har hon fåt vara med dom hon älskar mest. men som sakt mycket om i tankarna.

jag ska lägga på ett brev på posten i morgon och det är om man vill och dom väljer att man får vara med i en studioe om deption och det kommer både danne och jag vara med om hur det är när man får någon nära drabbas av cancer och til mig blir det många pyk timmar och piller burkar .

Några tankar som snurrar.

varför

varför lägger ni inte till som blog intressare när ni läster denna blogg näst varje dag.
Är det för ni inte har blogg varför komenterar ni inte är det för ni inte har blogg?

vore roligt med folk som lägger till som intresse.

10 juni 2011

Så var det bara musen.

En vecka uttan dator och en vecka med abstinens besvär som fan uttan datorn.
Och nu så kom mannen hem med min lilla bettan så nu jäklar har man att ta ingen.

Det var roligt att få reda på vad det var för fel på min datorn. det var musen som var felet och hade jag varit en bättre data nörd så skulle jag med ha kommit på det men nej det fick mannen komma på så nu måste vi skaffa en ny mus. och sen så fick mannen se att tv var konstig så då hade wille varit på kontrolen och bilden var förstorad. så nu är det med fixat.

Men nu är mina äslklingar hemma vilket är skönt att ha dom hemma igen.

Så nu blir det soffan och och myss sin gäller.

6 juni 2011

Arlas nyheter.


Tänkte berätta vad jag tycker om dessa smaker.
Hallon vad god fräch i smaken och lagom stora bitar av hallon.
Kan nog smaka gott i cheescake.


Och den här smakade inte så bra smakar som vanlig kesella och denna smakar rabarber och det känndes inte , det som var i är små bitar som är bruna så den såg inte inbjudande utt. så den är inte någe jag kommer att forsätta handla.
Lindex Shop Online - Jumpsuit
99:- måste bara köpa dom här till maxi.

Lindex Shop Online - Tunika
129:-

Lindex Shop Online - Tunika

Lindex Shop Online - Cardigan
99:-

cars 2

Den 5 8-2011 så är det premiär på cars två och det är ju vikigt att gå på som våra barn är då såna cars tokiga så det är ju ett måste.