11 februari 2015

hallå denna soliga onsdag förmiddag.

Sitter och bläddrar i nya Barn & cancer tidningen som kom igår.
Det bubblar mycket hemma mycket frågor och tankar angående döden och sjukdomar.
Vi viste att en dag kommer det komma frågor om cassis sjukdom och varför ljust hon klarade sig och inte andra.
Ja cassi och hennes grupp med samma sjuk dom hade turen och klarade sig och så finns det visa som har blivit vackra änglar. vilket vi med tycket är jobbigt att vi klarade detta och visa inte gjorde det... att visa bara fick stanna i denna värd så kort. Cassandra kommer inte ihåg så mycket från sin tid som sjuk , både på gott och ont kan jag tycka . hon kommer mest i håg sånt som gjorde mest ont eller obehag. Wille har med mycket tankar om sjukhus och lite annat.

Mycket blev vi påminda av sjukdomen och oron som vi hade under helgen som cassi blev blekare och blekare och hade noll energi. så ringde till vc och fick då träffa en Svensk läkare.... Ja nu skrev jag Svenska läkare för det är så jobbigt att träffa utlänska som inte kan förklara sig eller att vi förstår varandra utan att använda tecken språk eller inte äns fatta vad man hade för sjukdom.
Nåja en svensk och kanon läkare som jag oftas berom nu för efter resan med Cassandra så blir man mera bestäm och vet vad man vill ha för hjälp och jag har mera rätt att säga i från om det är något som inte görs på det sätt som passar oss. Så han gör precis som jag vill vilket gör mig lungnare och mina barn. så jag kommer att fortsätta träffa honom.
och nu känner han igen oss.

Vi tog hals och hb och andra prover han tittade efter så andra svaren såg bra ut för han sj tyckte hon var väldigt blek och därför gjorde han som jag bad om och nu kan jag andas ut att hennes hb låg på 136 vilket är bra.
sist jag var där med Cassandra så fick vi det hämska samtalet att vi behövde åka in med il fart till akuten för då låg hennes Hb på bara 86 så att hon ligger på 136 är skit bra. !

så i dag onsdag och  hon gå till skolan får vi se om det går eller inte.