6 november 2010

mont everest eller ullared

Mont everest eller ullared.

Ullared lät säger danne man även där kan man förlora några tår.
Ett glas vin eller två en lördags kväll vilket är trevligt med mannen så , Barnen sover så gott i sina sängar lill mannen ska få sin mat . så sen bli det nog natti natti för mig

Inte full eller så men skönt att sova när dom sover som dom vakanr så tidigt på morgon runt kl 6 så i dag var vi på loppis i parken så en hell banan låda med dublo har man tvättat av så man kan leka med för 400 kr så det vart ett kapp sen mamma mu böker för 4 för 150. Sen baby böker 4 för 20 så lite kapp blev det.

om du var där hittade du någe.

Måste får säga i går fredag kl 21.1 fick dannes syster en liten flicka så nu vill man att dom kommer hem så man få ge present samt se den lille. så myssigt att någon mera i släkten har barn nu ... så myssigt

4 november 2010

Fan bloggisarna försvinner för maninte skriver tråkigtm en vad ska man göra det är inte lätt att få tiden at räka med tre barn och sjukdom hemma.

Men men ska berätta lite vad som händer hemmma ....

Barnen har ne stor garderob i stitt rum som tar en stor plats och så i går börjades röja för att få in kläderna i våran klä kammare så vi kan slänga utt gareobben så pojkarna rum blir lite större och så mycket gammla kläder som vi slängde som man man har sparat bar för att inte slänga man kanske kommer att använda not. så i dag ska vi go ingenom änu mera och slänga och göra oss av med så får se när det blir klart och så är det inte lätt med 3 barn hemma.

Lördag är det barn loppis som vi ska på så det ska bli roligt hoppas man hittar någe skoj till barnen . dom älsta ska till farmor och den miste får följa med.

Nåja det var lite som håls med hemma lite nya bilder ska bli i dag som har tagiss....