18 september 2010

nr 2är inlärt.

Lördags myss med farfar som kom på besök så det var trevligt och roligtför barnen som verkligen tycker om sin farfar....


Måste få berätta i går så gjorde tössen nr 2 på toa vilket är stort här hemma ljust nu för vi haqr bråkat så över det och hur och när hon ska våga göra det men sen i går sa hon själv att hon ville så pappa beräd med boken och in gick dom och utt skitt glad för hon gjorde det så glad och lycklig 3 av 2 blöjbarn , Sen i dag då lördag är det 7de besöket på toa för att göra nr 7 hur det kan vara möjligt .... nåja glad är vi här hemma att det görs på rätt ställe och att hon säger till så nu är det bra på den fronten ,,

Manne sprang till affären och handla hem saker till bull kaet i morgon samt lite mjölk och någe gott till i kväll dip med moroter och gurka står det på lördags mysset. på spisen står det potiat och moröter samt kött och kantarell sås med sparris så det ska bli gott att äta så hej så länge måste till spisen.

17 september 2010

tävling

Tävling!


Jag är med och tävlar om en snygg sköttväska och jag håller tummarna att jag kan vinna för denna röda sköttväskan på bilden är den jag vill ha... så håller tummarna här kan ni hitta tävlingen. http://bambi.blogg.se/

16 september 2010

bak dagen

God kväller!

Redan kl 20 och jag är hellt slut och trött...

Jag har tillbringat mest av mina vakna timmar i köket i dag med bakning...

Besvierna blev så där kladet i mellan blev för löst så när jag hade på chokladen ran allt av så frysen hamnade det i men vi smackade och det var inge fel på maten men kanske får ta och beska T när hon gör dom som är lite till exepert i mina ögon!

Sen vart det mat i dag falukorv och pasta som valigt. men en annan sting på det ..

SEn vart det bröd baka och några bollar som jag har då allt på dagens pat och recept på höger sida på blogge.

I orgon ska man träffa FruA och henns 3 pojkar så vi ska gå på öppna förskolan vilket ska bli trevligt att träffa henne så hej svejs säger jag för dagen syns i morgon

tävling

Är med och tävlar i denna blogg



15 september 2010

gina t





















me like me want.

Lindex Shop Online - Tröja

Lindex Shop Online - Tröja

Lindex Shop Online - Tröja

Lindex Shop Online - Klänning
Satt och funderade på att ha liten fest men det blir väll inge av men kanske kan hitta på någe med mina barn kanske dom tycker är skoj så myssigt med hösten men så kallt det börjar bli vilket är mindre roligt samt alla kläder man måste klä på sig för att bara gå utt ... Man klagar på solen och sommarn som är för vam sen när vintern och hösten r i dörrarna så klagar man på det när är man nöjd????????

amnings fråga.

Amningn hur går det?

Skitt kanske eller ska man säga att man slutar eller vad?

Under en hel vecka så har jag slutat mera och mera att ge bröstet till maxi och mitt hjärta gång sunder i 1000000 bitar jag vet inte om mitt beslut är det är det rätta eller om jag ska förska i gen men en dagen känns det rätt att sluta för jag inte har nog till honom ger mera bara för en tröst och närhet... han använder napp och i bland känns det som att få hans när het är det ända som går geom brösten men att jag och danne finns dör för honom ska ju räcka uttan brösten...

Det sköna nu med ersättning är ju att jag slipper vara hemma honom hella dagarna mannen kan passa honom jag kan gå på dieter om jag så vill inte att det gör honom skada.

Varför har jag såna skuldskänslor har haft det till och från men nu ställer jag mig frågan om jag gör det rätta han är bara snart 4 månader.

och nu är det snart är det ju dax för att ge smack protioner vilket med i sin tur är skönt så det kanske blir bättre med tiden får man hoppas.

14 september 2010

varför

Drömmen av att skaffa sig en dröm familj Har man haft sen man var liten och i dag är den san en 3 barn samma som älskar sin familj i massor och jag är stolt över den .

Önskar att man kunnde stanna tiden för att njuta och bara var men dagen den flygger föbi en och dagen är slut och natten är kommen .

Kännslan att vara en dålig mamma är över en hlla tiden orken och lusten att göra saker är på noll vilket är tråkigt är det kanske jag som måste komma utt och känna mig mera levande kanske för att orka göra saker och känna glädjen för den är som borta i bland.
Jag hatar att man blir så arg för ingeting och det går utt över dom som ine har gjort någe men sen att man inte lyssar på en vadm an säger även omman säger saker över 100 gånger så testas man 1000 gånger mera än vanligt... varför?

Hur gör du för att orka din dag eller är era dagar som en solig dag? Eller har ni som en själv bra och dåliga dagar men varför hör man aldrig det dåliga hos andra? Är man rädd för att bli dömd som dålig mamma eller vad är det som gör att man inte hör någe? Jag kan ersänna att jag har dåliga dagar med barnen vilket gör det svårt i bland att hålla humöret uppe så vad ska man göra för att orka?

Flo Rida - Club Can't Handle Me ft. David Guetta [Official Music Video] ...

Mohombi - Bumpy Ride

13 september 2010

huvod värk

Barnen hoppas jag sanrt sover för natten och en själv ska dö på soffan med huvod värk och trött och sliten ända in i märgen ... i morgon jobbar danne så då är jag själv hemma med dom så kaffe är ett måste i morgon för att orka.

Har nu beställt mat som kommer skit sent tycker jag men det får gå än då så vi klarar oss med det vi har hemma så ... det är skönt att det kommer.

Kommer med någe mera i morgon .... God natt