5 mars 2010

bluebox.se



Termos 319: --





Taklampor 495: --

Metalkrok 219: --









125: --
stövelväxt 119: --


79: --

225: --

4 mars 2010

CYKELVAGN 3-in1 barnvagn/jogger, 1 eller 2 barn


Ny cykelvagn 3-in1 barnvagn/jogger 'INFANTASTI'

Hög kvalitet/Slitstarkt material

Cykelvagn för två barn (eller ett)

Du kan cykla med barnen eller använda den på promenaden eller jogging.


svart/röd eller svart/blå


5 punkts bälten

Fickor

Stabil

EU TÜV/GS-godkänd

2 år garanti

Passar alla cyklar

Max vikt 40kg





Bil

saningen kommer fram krypandes.

Våran bil har gått sunder hellt och då är det hella motorn som har gott sunder så våran bil står på värkstade och väntar på besked på hur vi ska göra ... som motorn skulle kosta ca 25 tusen och då är inte arbetes inne på det så då kan man bara tänka sig vad man får se och vi har lån på 43 tusen kvar så det är inte värt att laga som bilens värde är bara runt 40-50 tusen så vi försöker göra oss av med den sen betala av det som blir kvar för vi ska skicka in lite pengar.

Men nu har det blivit så snurrigt för där bilen står har vi snackat med om han är intresserad att köpa bilen och vi får bara 5-10 tusen nu för bilen som motorn är trasig hellt så vi skulle få 11200:- Vilket är bra men sen är det då mannens mammas kille som är arg och tycker vi ska laga upp den med pengar som vi kanske skulle ha men som känns att det kan behövas till någe vikigare som hyran en månad om inte ersättningar skulle funka ... tex llså .

så då erbjöds sig han först 12 tusen men sen snackade han om 15 tusen för den och om han ska ha den får han den för 15 och sen får han laga upp den som han vill och göra vad han ska ...

Så i dag får vi se vad det blir för beslut för bilen så hur ska man klara sig uttan att bli så beroende av andra men pappa min och min gudmoder till barnen har erbjudit sig och sen så klart farmor får vi låna hennes bil samt sen så kollar vi på lite andra alternativ till att ta oss någon stans och det kanske skrivs lite om sen.

Men nu gott folk vet ni vad det är som har hänt och skitt mår man men vad gör man ...

3 mars 2010

orkar inte med mera

jag har ju skrivit att bilen är på verkstaden och kanske kommer att få stanna där eller kanske mer säga tippen ... fick i dag reda på vad det skulle kosta samt vad det var och det är inte värt att laga så hur skam an då göra ... ?



få se när man har glädje eller någe att skriva om så håll utt ska skriva igen men när?

sko punkten


Skor från Skopunkten.com

149:-


Känga från Skopunkten.com

149:-


Skor från Skopunkten.com

99:-


Sandal från Skopunkten.com

149:-


Textil-sko från Skopunkten.com

149:-


Skor från Skopunkten.com

149:-


Skor från Skopunkten.com

179:-


Sandal från Skopunkten.com

149:-

************************************************************************************************

Pumps från Skopunkten.com

299:-


Ballerina från Skopunkten.com

199:-


Sandalett från Skopunkten.com

349:-


Snör-sko från Skopunkten.com

249:-


Snör-sko från Skopunkten.com

299:-

2 mars 2010

kan det bli värre eller kan det komma ett ljus i slutet

2-3 år kan kallas frontalkrockarnas tid. Det "snälla" barnet blir som förbytt, man känner inte igen det. Studier har visat att det uppstår små konflikter mellan barn och föräldrar var tredje minut och större konflikter uppstår tre-fyra gånger i timmen.

Att barnet prövar sin vilja och övar sig på att uttrycka den är nödvändigt för att hon ska utvecklas och mogna. Men det kan vara väldigt arbetsamt att vara förälder till en 2-3-åring.

"Kan själv" brukar vara ledord. Borsta tänder, klä på och av, äta själv, öppna dörren själv. Om någon annan öppnar dörren eller jäktar på barnet kan det bli kris. Barnet behöver få tid på sig - vilket man ju inte alltid har som förälder.

2-3-åringen kan vara självsäker och kaxig, men behöver också få vara liten och behövande. Humöret kan svänga snabbt. Sömnstörningar är vanliga. Barnet behöver ofta sova i föräldrarnas sängar igen.

Kroppen och rörelserna har utvecklats. Barnet lär sig springa, hoppa jämfota, stå på ett ben, gå på tå, gå baklänges, gå i trappor med ett ben på varje steg. Mycket aktivitet och livslust.

Kring 3 år brukar barnet gå in i en lugnare period, bli mindre provocerande, mindre trotsande.

Tröst för föräldrar till jobbiga 2-3-åringar
Att barnet blir avigt och trotsigt är helt normalt och nödvändigt för utvecklingen.
Det är också helt normalt att man som förälder ibland (eller ofta!) känner sig misslyckad, inte vet hur man ska vara mot barnet eller att man får dåligt samvete för att man blir arg eller är inkonsekvent.
Det är inte farligt att bli arg och visa det. Det hämmar inte barnet. Barnet behöver motstånd för att utvecklas. Vi kan och behöver inte vara konsekventa under den här perioden.

oki jag mår skitt över att cassi är precis så här och gör så här slår sin bror konstant vilket kanske är vanlig vad vet jag/ men hur ska det bli med 3 barn ???

600 inlägg med gnäll

om det fanns någe man kunde göra när det är snö ända upp över knäna och bilen inte som har funkat på snart över 2 veckors tid och sen maginflensa på det för två barn tror man att man är glad och snäll hella dagarn då? har suttit inne här bland dom fyra väggarna och bara varit mannen vill träna och det är kämpigt att ta sig sig nu till gymet men samtidigt kanske han förstår en då varför jag inte tränar där för det är en bitt för mig uttan bil att ta mig uttan att vara borta halva dagen .

Bilen den har det hänt någe med nytt batteri är köpt pch testat med och skitt vad det gick dåligt så det gick inte då alls sen så byttes det tillbaka och man knuffade på bilen och gjorde allt men inte funkade sen så togs nu bilen i helgen till en verkstad och där plockar gubben bort saker så vi inte äns kan ta våran bil till en verkstad för vi vet inte om det kankee kan ramla bort saker då så nu är mannen på väg i allfall lämnades här med två trötta griniga och ovänner med mig då allså och ska se om en annan gubben kan få i gång det så får hålla tummar. men vad vi hatar allt tar sån tid. och vi ringde en verkstad och dom har tid på fredag och funkar inte någe i kväll så lämnas den i då kosta vad det kostar vill.

En bil vill vi ha och kunna ta oss till folk samt bara åka ditt vi vill handla ...

Så har hella veckan set utt förutom att pappa och hans fru var här på middag i fredag.

Sen så blev vi bjudna till bella och hennes fam på tårta för yngsta sonen fyllde 2 samt hon hade fyllt veckan inna. men så fick jag sms 22 och 23.20 gick jag skicka tillbaka o säga att cassi precis mått illa så nu är det på dagis i gen då fick vi reda på i torsdag är vi skulle gå hem.

så vi har inte gjort någe allså som barnen är sjuka wille är frisk och får gå till dagis men inte cassi.

Gnäll åter gnäll inlägg!

mera kläder så klart ....

Lindex Shop Online - Jumpsuit
149:-

Lindex Shop Online - Byxa
149:-

Lindex Shop Online - Tunika
99:-

Lindex Shop Online - Blus
129:-

Lindex Shop Online - Hoodtröja
179:-

Lindex Shop Online - Klänning
99:-

Lindex Shop Online - Body
80:-

Lindex Shop Online - Scarf
40:-

*************************************************************************************
Lindex Shop Online - Väska
199:-

Lindex Shop Online - Scarf
99:-

Lindex Shop Online - Skor
199:-

Lindex Shop Online - Tunika
299:-

Lindex Shop Online - Tunika
249:-