14 januari 2011

myss

Nu blir det dip och grönsaker samt film och myss i soffan ,



box förbanna Kärlek till min familj.

Först ska jag berätta eller mera säga att jag är skitt förbannan ...

Våran box kort slutade att fungera i måndag morrse och så ringde jag på måndag och kortet till boxen har inte kommit fram än men dom sa mellan 3-5 arbets dagar sa den som jag sist pratade med men hon jag beställde kortet av hon sa att det skulle hinna innan helg och så nu står vi uttan kort hella helgen , inte förrens nu man fattar hur mycket man tittar på tv och med en dator och bara kanal 4 så blir det inte mycket tv kanske det är för och nakt delar.

men som nu på kvällen kan jag bara känna kärlek och myss gott man med god efterätt och barnen fick bestäma själva vad som ska hända i morgon så i morgon ska vi gå utt lite sen frå vi se vart det tar sig.

Känner bara kärlek.

13 januari 2011

God kväller här är det i allfall.
ville bara skriva och säga att vi lever här hemma... barnen har varit på dagis och mannen hos knäckarn i gen ska tillbaka på måndag för lite nålar mindre skoj men ett måste. Sen ska han träffa en vikigt person får se vad dom säger ...

annars blir det ica maxi i morgon och handla hem lite saker för helgen. så hej så länge.

11 januari 2011

vad ska man tro

Cerebral pares (Cp)

Är det deta maximilliam har ... Men att ens höra orded Cp är inge ord man vill höra som förälder och deta ord kom du ur våran doktor med maximilliam .
Men fot där efter frågade jag om det var det han hade och det är bara ett ord skader från hjärnan
(Lite info )

Cp är egentligen inte en enhetlig sjukdom utan ett samlingsnamn för en rad olika symtom. Den gemensamma nämnaren är ett rörelsehinder orsakat av en skada eller utvecklingsrubbning i den ännu omogna hjärnan. Skadan ska ha inträffat antingen under graviditeten, i samband med förlossningen eller före två års ålder.

Men när han frågade hur förlossningen hade gått och allt vara bra så nu i dag när jag satt och läste så kom det upp om han fick någe syre brist under förlossinngen ... och jag vet att jag tittate på min barnmorska och hon såg förskräkt utt o mannen men under en kortare period under förlossningen försvan maxis hjärtljud men när an väll kom var han hellt oki men han darrade men läpparna och det vet vi inte än i dag var det bror på det kommer i bland darrningen på läpparna . så ni sitter jag och tänker om jag ska ringa tillbaka till doktorn och fråga om det hade någe med det att göra . Men som barnmorskan sa att allt var oki och såg bra utt så tror man ju på dom ,

Mår så jäkla dåligt nu vet inte vad man ska tänka eller tro kan min / våran son ha cp
vill ju inte måla fan på väggarna men vad gör man när man bara blir runt skjussade på olika av delningar och doktorer.

Man kan läsa mera på denna sida http://www.vardguiden.se/Sjukdomar-och-rad/Omraden/Sjukdomar-och-besvar/Cerebral-pares/

Lilla ciara

Vi var och hellsade på hemma hos min vännina och gudmoder till Cassi här om dagen och snossade en ny liten baby. Hon var så liten och så sött , förstår att dom är stolta föräldrar vem är inte det när man får en liten till världen ..... Enu ett grattis!!

bilder från nyår!


10 januari 2011

barn läkare.

hej hej...

I dg är det läkarbesäk på barn för maximilliams skull får se om det hittas någe eller hur vi ska gå till väga. så farmor är på väg för att passa dom andra två vilda så vi kan vara rikigt noga och rikigta allt fokus på maxi .

Min far var över i går och dom tyckte maxi hade väldigt mycket vatten i fötter och händer så i dag ska jag kolla om det någe som han kan titta på lite snabbt och säga vad man kan eller det bror på.... även fråga om han kan skriva utt någe fettare salv till min lilla torris för han är som sand pappaer och det kan inte vara skönt att vara så torr så det ska med frågas.

Vi väntar även på ett vikigt samtal så jag hoppas det kommer så vi kanske kan ta några rikiga beslut hur vi ska göra som familj framöver för det finns någe mera i baktanken men mera om det senare.