19 december 2008

Dagens ärenden

Imorse kom det ånge men en gäkla dus i marken jo då mina scrap papper kom jippi men det var juligt tema så hoppas det blir bättre nästa månad som det komemr varje månad såkommer portot gå upp nu alla ni som skickar elelr så kosta der någon kr mera.
så från 149 till 157:- tror jag det skulle kosta s å men det var oki tycker jag som det är rätt mycket men jag har svårt för storlekarna som det var 30,5*30,5 och dom rä är vanliga a4 så man får sätta ihop det på någe sät så men de är roligt när det ramlar ner i lådan här ghemma.

Vågar knappt säga någe eller skriva någe at vi hr verkligen dom duktigasete barne som finns dom sover hella nätterna man behöver bara gå upp någon gång flr nappen och så sover dom vidare trode vi skulle gå upp kl 07,38 men sen så fick dom att somna om så vi tittade på kl 10,16 då gick vi upp så skönt så men hur blir det sen nä dom börjar på dagis då kan man kan man inte lsigga så här och sova men då blir det mera rutiner.
Vart for det i dag då jo då behödet åka och handla det sista och det var tur att mn åkte när man jort vi kte på lunchen och det var redan mycket folk tänk då i helgen eller på måndag eller TISDAG . Sen for det till godisland och handlade lite godis har itne ätit det på skitt länge för har inte haft det suget ...
SEn em och så ått vi lite mera reseter sen så sov barnen lite så fick man lite egen tid vad gjorde man av det jo mera knäck till i jul så vi har lite gott kanske räcker det till nyär med vem vet.
så nu har vi ätit hamburgare hemma gjorda så det var gott så nu kollar vi lite på barn programen med Cassnadra så får se vad deta slutar.

Så tänkte jag sätta utt bidler som togs i går på pappa och William och mig och William medans Cassndra hade got och lagt sig .

16 december 2008

Blev lite fel

Jaha nu orkar jag inte gör om det så fel blev det men men ni ksnakr förstår än då ha en bra dag ska var lite social med syrran som är här pappa som komer snart han med.