12 februari 2010

lite gott och blandat,

Måste visa att du börjar det växa på bra i magen och den lille rör sig till och från ,
Så klart så blev det lite bakande ska lägga utt recepten på blåbärs muffins för det är inte vanliga det kanske ser utt som det men det är lite annurlunda med dom.
Så klart ville barnen få det sista i skålen.


Var och hämtade utt en box på barnen hus och det var det som fans...

Mina böcket har kommit och så mycket allt läsa och så det fans ju saker som mannen till och med tyckte såg gott och nyttigt utt så det kanske kan bli någe han med testar på men ljust nu blir det bara lasa och titta på den fina bilderna för det är i sommar det gäller men ska nog redan nu testa lite resept för det kan ju inte skada.
vägen från 137kg är mycket från hennes blogg inläg och så det är mycket allt läsa där och reflektera , men änåd sånt som man själv känner i gen sig mycket på. men det fins lite recept i den med den adnra lila boken är massor av smariga recept.




lördag sparkar

God morgon i dag är det fan bättre med synen för igår när jag satt här så såg jag ingeting vet inte vaddet är med ögon nu för tiden har alrig haft så här att synen blir suddig och inge hjälpte mera än att somna på soffan kunde inte äns läsa texten på tv så det vara bara att gå och lägga sig.

Det höll nog i säg i allafall 30 min så det var jobbig.

I dag kom cassi efter att sovit klart vid kl 7.30 och kröpp upp och la sig vilket liv i magen det vart då plutten hoppade runt och ordentligt och det kunde cassi känna hos såg så rolig utt när det verkligen känndes roligt att hon får vara med och förstå mera denna gång. Mannen har ine äns kännt ordenligt på någe spark ,,

I dag händer två saker ska åka och kolla på en bil stol beg i dag hoppas den är oki och så när vi väll kommer och den fins här i etuna vilket är med skönt sen så ska vi hem till bellas familj och där ska vi fika och äta lite middag ska bli myssigt...

Lindex

Lindex Shop Online - Skjorta
129:-

Lindex Shop Online - Topp
70:- fins i tre färger och jag tycker om alla tre....hihih

Lindex Shop Online - Jeans
249:-

------------------------------------------------------------------------------------

Lindex Shop Online - Tunika
129:- hittade den med och den fins i flera färger och så fina vill ha alla...

Lindex Shop Online - Tunika
129:-

Lindex Shop Online - Topp
80:-

Lindex Shop Online - Jeggings
149:- fins i flera läkra färger

lindex

Hittade lite nyheter på lindex igen,,, och deta är för dom mista om man bara vista vad man får när den väll titta utt den lite plutt som är i magen. så man kunde handla lite fina kläder...

Lindex Shop Online - Klänning
99:-

Lindex Shop Online - Tunika
80:-

Lindex Shop Online - Cardigan
149:-

Lindex Shop Online - Body
80:-

Lindex Shop Online - Body
80:-

Lindex Shop Online - Byxa
80:-

Lindex Shop Online - Sparkbyxa
129:-

Lindex Shop Online - Jacka
199:-

11 februari 2010

skriver någe

Har varit runt lite idag fikade till dubbel vagnen och hämtade hem den som har varit på lagningen bara för en liten knapp sen var vi och hämtade utt mina böker som har kommit ska bli roligt att testa deta i sommar tänker inte äns tänka på träning eller någe med speciell mat eller så nu .... deta f¨r bli sen... har tagit mag bilder idag men orkar intel ägga upp å det kommer i morgon nu ska jag säta mig och kolla på kniven mott strupen sen blir det nog mina nya böker bredvid mig i natt för mannen jobbar tre dagar men på lördag ska vi hem till bella och hennes fam på tacos ska bli gott... så men mnera bilder kommer i mrgon .... sov gott!

10 februari 2010

åren som bara går

I bland undrar man hur livet ändra sig. och så fort...

En sak både min man och jag blev både besvikna och ledsna var när vi förlorade en god vän eller som vi trodde var en nära vän vi umgicks mycket och snackade om och sen så kom vi till ett stadie där vi ville skaffa barn och gifta oss vi gifte oss år 06 och under de året träffades vi 7 gånger kommer i håg det som i går.
Väl sen vi hade blivit gradvida fick vi bara som en kommentar att ( att då kan inte vi festa mer er någe mera) och det tog på oss båda men jag vet inte om dom tänkte på det.

Men nu ska dom själva få så då blir det kanske annulunda och kanske tänker på ett annat sätt.. vi har aldrig vilja förlora kontakten men så blev det och jag eller vi hoppas i framtiden kanske hitta tillbaka på någe sätt.

Att jag skriver detta nu är för det var en sommar som var våran sommar måste nog säga den bästa någon sin. och när jag hörde dom här låtarna så kom en känsla över mig och jag bara var tvungen att skriva av mig. Hoppas ni inte tar deta på fel sätt ,,,kanske ska säga så här att vi saknar att umgås med er!)

Men här är låtarna som fick mig att tänka.



8 februari 2010

mums

i dag blev det lasange till maten och så gotto chs å bråkigt det kan vara med en dotter på 2½ vid samma bord som inte vill ha mat som är blandad....allt ska vara för sig men i dag blev det lasange och det g¨r inte att göra för sig som hon vill sen har hon blivit väldigt pettig men nu har vi fått nog med det och satte ner fötterna på jorden och nu har vi tagit över inge och nu fick hon inte någe mat uttan ha skrikit ca 30 min men att få 3 chansen och inte tar någon då får man vara uttan....

kanske ni tycker fan vad taskig men det är vårat sätt att hanskas med henne för hon tror att hon bestämmer här hemma......


Hur skulle du göra?

7 februari 2010

söndags myss

i dag blev det en lungt start på dagen och i dag mådde man bra ,,och det var länge sen.

men disken tvätten och allt vikt och torkat så känner jag mig nöjd eller mera nöjd än så .... efter lunchen blev det nu en vända till tvätt hallen med bilen och ren blev den sen tog vi en vända till tuna park för att kolla på pjamas till den lille men hittade ingen som passade om vi hittade så var den lika dan som cassi fick och det går inte sen så var det fötter på det gillar vi inte ... så det är svårt var även in på hm för att kolla in kläderna som dom hade på sin sida som jag ville köpa till pluten men dom hade inte det inne ska man bli tvungen att beställa allt för att få någe nu för tiden? Kanske det man för börja med.

Hur har er söndag varit?