4 september 2010

God morgon denna morgon vaknades kl 7.30 med inte så många timmar sömn i dag som wille tog min plats i våran säng maxi snorig och jag själv hostar hella tiden så som sakt inte många timmar. Gick och la mig och maxi i wile säng så någon timme blev ddet sovande.

Bakade scons till frukost så det var myssigt än då att äta till sammans.. så nu är det fixat med ballonger ochserpentiner för wille kalas i morgon så nu ska det städas och sen lunch sen blir det apotektet för en salva till grabbarna som är så torra så får man se vart dagen tar en...

Vad ska ni andra hitta på?

2 september 2010

Grattis på föddelsedagen William

Två år sen du låg i min magen och inte ville komma utt och egen dag och allt fick du som valet var att firra med din mamma elle få en egen dag. så i dag är det din dag men som vi ska firra ordenligt på söndag med tårta och fika och mor och far föräldrar kommer så .



Grattis William

Vilken är din favorit rösta.

1.
2.

3.


4.
5.


















hurra hurra hurra hurra

Hurra Hurra Hurra Hurra på min sjuka föddelsedag!
Natten var skämpig som båda mina söner är snorriga och orlikga nu när dom är på väg att bli sjuka som sin mor så det har inte sovit så många timmar men tack vara men älskling så fick jag sova utt på morgon och när jag nästan precis vaknade så ringde tel det var J och Al som sjöng en sång för mig i tel vilket var trevligt tack snälla efter det ringde min mormor och gratta och många på fb har med gratta tack snälla!
Så i morgon fyller min store pojk 2 år vad det går fort så i dag blir det glass och maränger till fikat som vi ska firras på söndag.

1 september 2010

Cakepops

Dessa är gjorda med ballerina kladdkaka som bas och sedan doppade i ljus choklad. Hälften av dem blev dekorerade med gult sockerströssel.


Det var lätt att göra.


Cakepops:
Ett paket ballerina kladdkaka
100 g philadelphia
150 g ljus choklad
Strössel eller liknande


Mixa ballerinakexen så de blir som en smet, ha i philadelphiaosten, rör om och ställ kallt. Forma sedan runda bollar och stick i en grillpinne eller speciella pinnar som finns att köpa till cake pops. Smält chokladen. Doppa "klubborna" i chokladen och sedan i strösslet, om så önskas. Ställ i kylen för att stelna helt. Klart!

lindex kläder till maxi

Lindex Shop Online - Body

Lindex Shop Online - Body

Lindex Shop Online - Velourbyxa

Lindex Shop Online - Joggingbyxa

Lindex Shop Online - 2-pack pyjamas

Lindex Shop Online - 2-pack pyjamas

titta in

Vill göra lite reklam för min mans blogg som har kommit i gång nu så där efter några månader ...

Men Hans blogg kommer det handla om familjen men mest om hans träning och kost så det är kan man få lite tips och så titta gärna in där.

http://danneslife.blogspot.com/

sjuk eller inte

Och hem kommen och fikat klart nu vad vad det för sjukdom dena gång inte öron inflamation i allfall det var bara irreterat och lite svullet men fins antibiotika finns att hämta utt om detinte blir bättre på två dagar. Kom ditt för att kolla öronen men fick göra hals odling med för hansen tyckte han inte såg så fin utt trodde det var streptokoker men det var det inte heller men svullet var det,

Så allvarligare än så var det inte fick order att ta det lungt drik mycket tee samt vila ...

och vila med 3 barn är inte det lätaste men det är skönt nu att mannen är pappa ledig nu när man är sjuk ..
Var bara tvungen att ringa i dag Till Farbror doktorn för mitt öra får se vad domen blir av det. hade mycket problem som lite men inte haft någe problem över 10år men får se vad det kan vara det kanske inte är någe men det gör så ont i bland så man tror örat ska falla av.

så nu ska man ta och vila innan man ska gå til doktorn.

31 augusti 2010

nu hör man knappt när någon säger någe för det bara pipper och värker i öronen bror det på snorig heten eller är det någe med mitt ena öra som är värst.

I dag var vi till bvc i allfall meddans orken fasn i dag bevl det 2 sprutor för maxi och väga och mäta hade gått upp 300 g samt vuxit 2.5 cm , Den lillle grät det gjorde ont lika ont i mammas hjärta.

Var tvugen att kolla vad vågen stod på idag för mig själv som jag har ätit skitt under dom kommaste veckorna vilket jag trodde våge skulle visa men chocken var stor trodde inte rikigt det var sant.

?4,6stod den på för två veckor sen nu ståd det och nu stod det ?1,6 vilket är 3 kg på två veckor men det är nog tack vara alla promenadet som har blivit nu när man inte har bil så nu ska det utt och gå mera så det kanske kan bli någe mera kg som försvinner.

30 augusti 2010

Vaknade sent i natt att jag skulle upp och amma i samma vevva vaknade jag av att jag hade så förbannt ont i halsen och jag som inte har varit för tund kläd eller så eller har man legat i drag...

Nåja sanrt kommer farmor ska passa dom små medans vi ska åka och fixa deta jobbiga ... vill inte men måste ju bete sig vuxet och bara göra det nu så det blir bra .


Ska oxå åka och handla hema fikat som vi ska på wille kalas på söndag. Lite mitt med. Hhihih

29 augusti 2010

I morgon ska det fruktade samtalet .... vilket jag nu sitter och har ont i magen jag vet att det är fel men nu vill jag fixa till det så det blir rätt framöver och jag hoppas dom kan hjälpa i stället för att man välter hellt ... Hoppas man får prata med någon som förstår och vill hjälpa en i stället för att snäsa och vara otrevlig vi vet vad som väntar oss men njust ni vill vi ha rätt hjälp så det blir rätt ...

Så ska jag försvinna från datorn för dagen och myssa med mannen så puss och god natt berättar mera i morgon efter det fruktade samtalet. (=

Korv i ungn

Korv i ungn: 225C 40-50 Min

1 st Falukorv
1 st tomato treat ( kall pasta sås finns i kyldisken)
1 st Cream fresh Chili/paprika
1 st Röd paprika
1 Valfri pasta
1 dl riven ost

Lägg falukorven i en ungsform , skär några sträck på .
Blanda creamfrech och tomato treat. Häll över det på korven. Strimla paprikan och häll över sist rivna osten.
Koka pastan efter egen smak.

(Varning den kan vara lite stark , Så jag hade i en tomate treat och två cream fresh man kan ta en vanlig i stället så blir det lite mildare. )

Smaklig måltid.

Recepten som lägg upp i dag kommer från T! Tack!

Beskvier



Choklad Biskvier
Ca 20-25 st

Botten:
400g mandelmassa /3 st äggvitor/ 2,5 dl socker. ( en samts)

Krämen:
200g smör/ 1,5 dl florsocker /2 tsk vaniljssocker/ 3 st ägg gulor / 2 msk kakao (dubbla krämen)

Överdraget:
200 g marabou choklad kaka med daim eller vad du nu vill ha / 1 tsk Cocosfett
• 175 grader 10-15 min i mitten av ungen .

Rösta på mig


Jag tävlar i en månadsfinal om en ny design i Ewas blogg.
För att rösta på mig så skriv en kommentar här.
Ni får rösta en gång varje dag.
Röster utan mail eller bloggadress tas bort.


http://www.ewakarlsson.net/2010/08/manadsfinalister.html#comments