6 december 2008

lusse katter

I dag blev det lite lusse katter så det är ärdig hemma så kan kan ta till jullen nu inte långt kvar till julafton. och luftiga och smariga blev dom men manfår hållas... men sen blev det två sats knäck som nu står för att kallna så dom kanske blir lite hårda.

Så det doftar gott hemm lusse katter... så våra grannar som kommer över senare ska få smaka på dom så men vill baka mera men får göra det i mrogon orkar inge mera så ska ta de lungt nu...

Så nu ska man ta och göra sig i ording innan dom kommer så skriversnare..... hare oott

4 december 2008

snö blask utte...

jahah redan torsdag och sitter här och är lite smått ireterad van scrap book papper på tradera i helgen belade henne i söndag och då ak mitt packet läggas på månada stod det men inge har kommit ner i brevlådan hur länge ska man behöva vänta.... vill ju börja nu men men kommer det inte som senast börjarn på nästa vecka så ska jag mala henna får man se vad som händer.

I dag ska jag utt med tanterna eller inte tanter men vi tjejer ska börja gå två g¨ngeri veckan framåt till sommaren blir det ju mera men just föratt komma igång... vi sa att vi skule köra viktväktarn men väll slår upp boken så nä fan inge för mig sitta och räkna tar musten ur en och själv får man knappt äta någe så nä man får börja med motion sen man man ta hand om maten...

tvätten kallade i tvätt korgen så det är vadman gör funderar utt lite små kakor som jag tänkte göra i morgon för att ha lite hemma men svårt att hitta någe man inte har gjort innan,,,, någon med något gott tips.