14 augusti 2010

kalas

nu är lunchen av klarad och nu ska man kliva in i duchen så man blir lite ren och luktar gott..

Sen ska håret fixas och sminket ... Vi ska på 60-70 års kalas i dag vilket ska bli roligt och inge barn frit heller så alla barnen får följa med vilket känns lite små tråkigt så det blir nog tidig hem gång.

Så nu måste jag gå ha en rolig dag och så ni som bor i etuna ha roligt på å festen

Enya - May It Be Lyrics

13 augusti 2010

hur börjar eran

Hur börjar eran morgon

Min börjar med att få sova någontimme längre sen så är det kaffe bryggan som fixas i ording sen macka eller någe frukost datorn sätts i gång barnen kollar på barn program ,kaffet är klart datorn är i full gång och blogg och tradera siderna är i full koll... så börjar jag min dag

Hur börjar eran

12 augusti 2010

fan oxå

Varför i dag för ... barnen har ju varit sjuka till och från men friska nu i 2 dygn och så i dag var det fika dax med flickorna vilket jag såg frami mott att få komma utt och så hade jag med mig alla barnen vilket känndes roligt på sitt lilla sätt.

Men efter att ha gott samt kom till cafet så fick jag så ont i magen och svetten bara ran och jag orkade inte äns stå eller sitta rakt hade bara velat lagt mig ner och döt känndes det som inge kraft eller ork det bara försvann så där med vinden bara ,,,

Så jag sa det känndes bättra att gå hem om det nu blir någe värre så änns det tryggare att vara hemma men så nu är man hemma och bättre mår ja ju så men det är inte värt att chansa vill säga. så får se om det bli någe 60/ 70 år kalas eller om det bli att vi blir hemma får se hur deta slutar.

11 augusti 2010

Jag vet inte hur många som följer unga mödrar danmark mera än jag tittar så när det går... men nu satt jag och kollade runt lite för att kolla när det började igen ... och hittade någe skrämnade.
Men sånt förekommer och det är så jäkla tråkigt att ignen gjorde nått ått stines deprition det är inte bra att gå med det... så nu är hon tydligen i fägelse för att ha (shake baby syndrom)
och gjorde det på sin lille son som nu tydligen har hjärnskador nu för livet .,, hur kan man göra så mott sitt barn vist kan man bli trött och så men så kan man ju inte äns tänka sig.
Sonen fick tydligen ett kärl bakom ögat sprack så nu är det 100% att han kommer att bli blind. hur hemsk är inte det ,, sitter och kollar på sista av snittet och där är stine medo ch jag får rikigt ont i magen av att se det nu när man läser deta.

Tänk att skada sitt barn så allvarligt dom det... fattar inte
http://www.growingpeople.se/templates/Page.aspx?id=5220

dagens fråga

4av 5 sover redan .... danne var så trött när han kom hem detvar tydligen för mycket på jobbet för honom och det blir inte bättre i morgon heller får då är en ledigo ch inge vik kommer in och hjälper så han vet inte hur dom ska klara sig ...

Försökte att få hjälp några timmar i morgon för att gå på stan och göra ärenden men inte kunde man det farmor förtår jag henne vill jag inte äns be om hjälp hennes mamma är dålig så hon är upp på sjukan och är där pappa min ska bara handla och fixa till åfesten så han kunde då verkligen inte hjälpa och till 60-70 års festen kunde dom inte heller så när fan ska man få någon slags hjälp....

Så frågan i dag är får ni den hjälp ni beheöver och frågar om?
kommer maten snart?
Då är det inte snabb mat jag snackar om beställt hem lite mat det blev mera än karl min trodde eller mera än vad han hade skrivit up... Det kostiga är att jag sr inte på mitt konto att dom har dragit någe än rån förra vecak ändå fick jag mina varor så måste kolla nu med han som kommer om han vet om det dras direkt eller inte...

10 augusti 2010

energi vad är det ???

En stor termos med kaffe vore inte fel en stor coocie vore inte fel eller inte en kanelbulle heller. eller varför inte en stor choklad kaka ..ps har man med och så alla barnen hemma ... skulle kunna äta vad som hälst märks att man är seg i maten blir inte rikigt heller bra alla dieer ligger långt bak försöker ta mig fram dag för dag.

kan inte kännas värre

trodde det skulle få bli min dag idag men en lung morgon med ny bryggt morron kaffe i stället fick jag en kräck sjuk son som mådde dåligt och det var precis innan vi skulle ta på oss skona så det var väll bra i sin tur att det inte kom i trappen eller på dagis så nu är dom båda hemma och cassi bara gnattar på en önskar i bland att man kunde stänga av öron för en stund.

Jag vill göra någe som jag tycker är roligt ...mannen får ju träffa lite annat folk på jobbet han behöver ju inte göra någe hemma eller prata om lekaser eller han kan ju säga eller prata vad han vill om med kalrana på jobbet. finns så mycket jag vill göra som scarappa lite vore roligt men det kan man inte sätta sig med samt att sova lite extra på dagen i dag skulle behövas men inge sånt heller för maxi har sovit nu snart 3 timmar och inge villa för det som dom andra tvä är vakna.

Vill med ha egen tid.

9 augusti 2010

så många

oki kl är 22.22 och det är i dag hella 34 st som har varit ine och läst bloggen men inge spår lämnas börja gärna att prenumerera på min blogg samt lämna gärna någon komentar...

God natt alli hoppa...

våran nya vagn




fick hem tidningen Färäldrar och barn i dag i belv lådan och dom hade som erbjudanade att premiunera på den ett år lika med 11 nr samt man fick en ring sjal och det vart ju lite intresserad av för jag har kollat på dom men inte köpt någe.. så jag ska nog ta det erbjudantet.

I dag kom det massor av post och kataloger , lindex hm så ska kolla igenom det nu när 2 av 3 sover.

8 augusti 2010

fan om jag hade så där 4 vagnanr till hade man fått mera pengar ... vi säljer våran baby t och det ringer och det mailas för fult om jag bara hde flera vagnar att sälja eller någ mera att sälja i huvod taget men det har man väll om man börjar gå igenom.... jag har massor av kläder som är för stora samt jag inte tycker passar min kropp längre sen han man massor av barn kläder som måste i väg för nu har jag inge plats att förvarra det ... men ska väll vänta och se om det bli någe loppis i stan så kanske man kan stå där och bli av med lite.. sen har man två som är gradvida nu och man kna ju hoppas att dom kaske vill köpa någe för en billig peng som det inte är någe fel p kläder.

nåja i dag kanske våran vagn försvinner vilket skänns så skönt. och så ska farmor komma över en stund får se när det blir.