26 mars 2010

kanske en sådan med

Jag är inte rädd att köpa begangat så länge det är hellt och fint i min smak.
Så i dag av slumpen so kollade jag om det fanns någon i etuna och så komist så fans den nästan dörr i dörr med oss eller kanske mera hus till hus. och till den får man sänghimmel maddras som kommer att byttas utt samt sänghimmel för 900:- tycker jag är bra pris bara den är fin och inte förstöd med klister märken eller någe annat skittt. mina barn kommer aldrig få sitta klister märken på dörrar eller sängar eller någe sånt på papper när man är med och ser vad dom gör.

Så vi får se om man får komma och kolla på den i morgon för om den är fin så får den följa med hem... ska min lille pojk bli stor?









förhants titt

Vi har bestämt oss för att ge cassandra en cykel när hon fyller 3 år för vi tycker deta skulle passa henne men över allt så är det så att flickor får rosa och pojkar blå och det tycker inte vi rikigt om vi ville förska hitta en cykel båda könen kan ha och så hittade vi denna men det tråkiga var att man vara tvungen att beställa den på sin hemsida jula.se fans blå röd silver men dena var tuff för båda. Så nu ska det in förskaffas en jälm och en flaga kanske får se... Hoppas hon blir glad.






24 mars 2010

sliten

I går tidag så var jag till terese hos bms och tog hb och det hade gått ner från 105 till 99 vilkt inte var bra så nu rä det järn hella veckan och blir det inte bättre till tosdag nästa så kanske det blir tropp igen vilket jag inte orkar med eller vill... så klart skulle jag göra det om det blev så för både mitt och barnens liv .

Menefter besökte känndes hella kroppen trött och seg som bar den orkarde knappt snacka men munne går än då .

köpte på mig brunkräm samt conciler så kanske man ser lite piggare och det testades i dag och det gjorde stor skillnad på en så deta är kanske ens ända räddning om man inte lägger sig under kniven och allt som hör till.

I dag är det onsdag och dagen har känns lång . men inte mera än nödvändigt,
Efter dagis lämning så gick jag till pappa min och snackade lite skitt och där beställdes en kolv elle vad man kallar det som ska hänga över låset inne i läghet för vi hittade våran wille en våning upp här i söndag så för att inte dom ska komma utt så ska vi skaffa eller min pappa gör..

Efter det vart det hem färd samt laga någe mat till mannen och sen till dagis, hem fikade sen så ringde jag farmor och så dom kom över med mat oxå vilkt inte vart hellt fel så dom stannade rätt länge men barnen hade det roligt och det var hellt oki , och i dag fick vi oss en stor chock för hon och hennes kalr ska flytta till ett hus i sep i kjula så det blir väll lite svårt kanske uttan bil men dom får hämta och vi kanske kan ta bussen med så men sen kanske man kan stanna över natten för dom har tydligen väldigt stort för bara dom två så får se hur deta blir ...

Men att hjälpa till att flytta är itne roligt så mycket som då båda har.



V31 i dag och bar 9 veckor kvar vilket jag knappt kan tro sen får man sitta pch lukta på en babys vilket jag och barnen och mannen längtar till .. och så blir det sommar vilket oxå känns bra för då kan vi vara utte mera med baren och då kanske det blir mindre stök inne.

22 mars 2010

buzzador

Nu har man skickat in report på dove produkten som jag fick testa vilket jag tyckte var roligt ...

Men tråkigt kanske att man inte tog någe kort eller så men det får man kanske en chans till så kanske man kan göra det bättre men det var första och jag hoppas det inte blir den sista..

ljust du kanske inte är meddlem men här är adressen så kankske du kan att det är jag som tipasde ljust dig om denna sida.

http://www.buzzador.com/

kan det sluta nu

snorig värre kan man säga och nu så sprängs mitt huvod så fort jag tar i det lilla minsta... men det måste ju bara utt ,, och av deta så blir jag trött och har huvodvärk så mannen är utte med banrnen och går skulle ha följt med men min kropp orkar inge ting så jag ska väll laga lite mat sen blir det tidig säng för barnen och mannen jobbar men jag hoppas man somnar själv tidigt för i morgon ska jag lämna på dagis samt till bm och kolla järnet och har itne det gått upp någe så måste jag ta prover och sen får vi se vad det blir av det.

21 mars 2010

lördag

I går lördag var bella med fam över på fika och snacka lite skitt och barnen lekte vilket var roligt och tiden bara for för bi dom kom vid kl 14 och kl blev 17.30 ca när dom gick hem. så tiden vet vi inte rikigt vart den tog vägen .

Samma dag eller kväll så kom grannarna över och snacka de lite skitt men trött som man är så satt man och gäspade lite i mellan och försökte verkligen hålla ögon öppna..
kl blv nästan närmande 00 innan dm gick hem,,

wille roppade två gånger men somnade fort om vilket var skönt cassi kom inte förrens kl var 7.15 vilket är rekord.. så nu är det söndag när deta skrivs och jag har varit och handlat med min vännina s nu har man lite mat hemma igen.. och barnen sover nu och mannen jobbar natt hella veckan så för att man ska orka i morgon är det bäst att gå till sängs så men ville skriva någe som det är några som är innen om dagarna och läser eller kanske meera ser på bilder och sånt. hihi¨


nä nu hej svejs hörs och synes i mrgon änu en ny veckan med nya äventyr.