17 april 2013

Nyttiga livet

Svårt att leva det nya livet , menas mera träning , mera bättre mat och må bra, så nu har det kommit paket nr 2 kom nu så nu har jag mera shake samt snabb nyttiga pannkakor. så nu ska vi grädda. så får se om vi kanske tar med till oss större. under resan.
jag är så kräsen när det gäller shake pulver drycker samt mat när det inte är vanliga produkter i . så jag ska berätta sen hur det smakar och så jag hoppas det smakar liknade riktiga pannkakor.

Barn cancerföreningen Mellan Sverige.

Hej alla glada vist blir man glad när solen tittar fram .

nu har man gjort det man har velat gjort länge men nu tog vi oss i kragen och gjorde det.
Vi var till banken och satte in alla pengar som Cassandras skyddänglar har dragit in och tack vara er alla som har hjälpt och köpt satte jag in nästan 21 tusen till Barncancer föreningen mellan Sverige.  och jag hoppas med framtiden att vi kommer kunna sätta in mera.

har ca 1500;- till som ska sättas in till föreningen. 



16 april 2013

Tisdag morgon och ett barn hemma går magsjuka på maxis avd så han blir hemma som det blir en mini semester för oss på torsdag då åker vi ner till Ullared och sen vidare och sover i en av deras husvagnar sen på fredag b lir det dinosare titt så det ser vi alla fram i mot så då vill vi inte få någe skitt med oss hem från dagis. så får se vad man kan hitta för någe skoj på ullis.

Vad mera vi har varit i norrland över påsken vilket var trevligt men det blir nog mera en semester ställe som man kan åka och besöka men inte bo där,

Helgen som har varit var det den årliga spa och barn fria helgen för oss med barn med cancer så det var skönt att kunna sitta och prata skratta och bara vara linda och daniel för en gång skull annars är det så mycket annat an ska hålla koll på.
Men vi ått tre rätter och så snackade vi skit och det var våran grupp från etuna så vi känner varandra rätt väl vilket var skönt . sen på sön hade mannen och jag våran spa tid så jag fick en mini helkropps massage vilket var så skönt så nu måste man bli bättre på att unna sig lite sånt i mellan åt men i etuna finns det inte mycket.