1 mars 2012

God dagen....

Torsdag och inge stick i fingret. det blev ett möte på lekis i dag angående en ängel som har flyget till himlen

Barnen lekte bra idag på lekis och alla barnen fick följa med dagis ringde tidigt i morse och berättade att det gick magsjuka på en annan avd så vi tyckte det var lika bra att han var hemma.
Vidare efter lekis blev det coop och käkade ihop med M och K och sen hem. Dom skulle ha kommit på fika men hade mycket att göra till i morgon. Så nu sover dom större och den lille är vaken.

I morgon så ska man på mamma träff. Vi har blivit bjudna på begravning men har inte någon barnvakt och vill inte ta med dom heller, Känner inte att utsätta barnen för det om döden redan nu, det kan vara om någon i våran närmaste går bort , men inte nu. Men familjen finns i våra tankar.

29 februari 2012

letar efter en snygg väska

Jag vill ha en snygg näst till vanlig väska som jag kan ha med Maxis saker i fast kunna använda den utan att ha den på barnvagn. två i ett. gillar denna men priset är då dok för mycket men snygg,

Elodie Details, Skötväska, Black Edition

Pris på denna ligger 1190:-


28 februari 2012

Cancer en klump i magen

Det man frukar mest idenna sjukdom som Cancer är ljust döden som slut mål.
Man lever här och ljust nu man tänker inte vad som kommer om en vecka eller om en månad man tar dagen som kommer och försöker göra det bästa ut av det.

Men man vet att i bland blir man besegrad ,

Under några gånger i uppsala och på hemma fronten har man fått nya kontakter och en var ljust denna glada tjej, som nu inte klarade av att besegra cancern. Men många sjukhus besök och allt så kämpande hon på bra många år blev det , men cancern var för stark.

Tankar och kramar går till hennes familj.  Vila i frid.