27 november 2009

Vad tycker ni

Måset få visa vad jag hittade för snyggt på babyshop i går kväll fans så mycket fint och priserna är där efter vilket alltid är lika tråkigt men blir man lykligare bara för man köper dyra märkes kläder eller är det mera en status för oss föräldrar.
Blir man mera poppis om man har dyra kläder på sina barn?
Från vänster och framåt.
Dress purple flamingo 319:-
Sweater purplu flamingo 439:-
Galanthea dress röd 549:-
Gabe Hood 479:-
Blunt Hat white 179:-
Sweater blue tiger 439:-
Pants dark blue elephant 489:-
sweatshirt dark blue elephant 279:-
T shirt sucker 299:-



Bomulls filt 249:-
Älskling nappar 79:-
Snutte gubbe 139:-
Napphållare 79:-
Tattoo Leggings Lundmyr 179:-
Love bugs 249:-
Gallerfilt 349:-
Start nappar 2 st 79:-

trött samt

Disken står och bara växer i köket och igen ork för att ta hand om det... men det blir väll ett måste när mannen vaknar för det är kämpigt att hålla koll på två små den ena värre en den andre.

Mannen tog svin inc i går så i dag är han ivalido i armen han kan knappt röra den så det är lite synd om honom.
Så han var tvungen att ringa till schefen och säga att han inte kan jobba när han knappt knappt kan ta av sig tröjan eller göra någe.

Cassi kollar på nicke nyfiken så det tycker hon är bra , sj väntar man på att kaffet ska kalna lite så man kan ta sig lite och den minste gör allt han kommer på.!

Jag är så punt sugen så det kliar i fingrarna .vilket då känns jobbgt.

I dag ska vi handla hem lite lusse katter och peppa kakor till söndag efter att vi har jul pyntat.

25 november 2009

God morgon

Sm sakt i går onsdag så åkte jag tidigt för att göra glykos belasning men det skitt säng kan man säga fick min äkliga dryck och bara efter någon klunk så där satt ajg och kvällde samt då mådde så illa det gick inte så det blev inge test i går så nu får vi se vad doktorn säger om jag kanske får gå på extra kontroller samt då ultraljud ...

men vi får se vad dom säger.

Hem tidigt blev då i allafall skönt det med och magen den kurrade på bra så mackor och annat gott slank ner. sen belv det sova lite på soffan sov så illa igår natt samt denna . och barnen vakanade för tidigt för min smack så det är jobbigt att kliva upp och göra allt då .

Nåja dom ska nsart till dagis vilket är skönt då kan man kanske få lite gjort hemma som det behövs det med .

Vad ska ni hita på i dag?

24 november 2009

uttsvulten gradvid kvinna söker hjälp!

Nä så illa är det inte , sitter här och ser mina barn äta sin frukost medans min får vänta si så där ungefär till kl 10 innan man får peta i säg någe.. i dag är det glykosbelasning (betyder socker dricka som jag ska drika sen sitta 2 timmar för sen ta ett stick i fingre för att se om jag löpper att få gradvites diabetes. så då få man inte äta någe på 12 timmar vilket jag tycket var små jobbigt som jag redan kl 21 var sugen på en skinsk smörgås.

mannen jobbar natt nu i fyra kvällar så det är svårt att somna själv men fick lite sälskap att min son som är hellt täppt i näsan så han fick sova hon mig en stund sen så fick han sova i sin säng hade så otroligt svårt att sova tankar for kan inte ligga hur som hälst i sängen heller vilket med sugger.

nåja alla är uppe uttan mannen som ska vakna snart. .... skriver mera senare om jag inet har tuppat av hungern!

det är över

Frukt skålarna bredvid mig i bak runden hörs barn program och inga barn hemma ...

Nåja ringde alfakassa och där händer det inte mycket blev bestämt att jag skulle höra av mig början på nästa veckan .

Radion tjänsten hade skickat en mindre rolig räckning som nu är upp delat på kvartal vilket skäns bättre som den inte är så faslans billig och inga mea pengar får man heller in .

Elen är med ändrad så nu kommer den varje månad känns bättre får lite ont i magen varje gång man vet att den ska komma om den är skitt hög så man får sig en shock ... men alla var väldigt trevliga i tel idag kontigt nog.

23 november 2009

Fl mät sticka...

måndag myss


Skinkan är gjord och fan vad god den blev om man får säga så själv ...
Var tvungen att ringa till min kära mormor om recept och det var smaskit ... det ska spara !
läste på en sida om hur man tokade frukt kände att jag ville ha det till min advets ljus stake som ska göra till första advent så mossan är plockat samt gran ris som man inte får plocka men det gjordes än då men det lilla man tog skadar inte . men men under tiden allt var i ungen så dofta det så himla gott hemma i hella köket . så får se hur det blir i morgon om det har stelnat någe.
men men skink macka med varm oboy med grädd klick och ullared på tv kan det inte bli ett bättre slut på dagen!

22 november 2009

måste få berätta

I dag är man i veckan 14 redan ... skitt fort och jag har haft väldigt ont magen i 2 veckor vilket är jobbigt men det kunde tydligen bror på så mycket med en sak som jag regerade mest på var att jag kanske växer lite fortare som kroppen nu vet vad den ska göra efter så där 2 gradviteter.

seg helg

Helgen är änu gått hej svejs...

vi har mest dagit det lungt här hemma i torsdag var j och hennes dotter över och vi snackade barnen lekt lite ,,, alltid lika trevligt.

fredag så var det lungt tog ju sprutan i onsdag har knappt haft någe ork blev lite febrig hängig samt då skitt ont i armen vilket då mina barn ite visade någe att dom ahde fått den ... jag fick en bula under huden samt en stor ring runt om som är rött.. så i dag är det första natten jag har sovit vilket då visade sig att mannen med har sovit bättre.

Tänk att vi båda kan säga samma morgon att man har sovit skitt dåligt ... fast vi har delat samma säng i över 8 år så det kanske är någe med det,

Tvätt manskinen går nu för runt hemma så barnen har någe till dagis.